You’re beautiful, like diamonds in the sky.

Veroniqueprins.nl_

Podcast 9: You’re beautiful, like diamonds in the sky.

Dit is een typisch onderwerp waarom ik een podcast ben gestart.

Ik neem je mee in mijn gedachtengoed, mijn visie en ervaring over een onderwerp wat ik op papier nooit had kunnen uitleggen. Want ik zie nog zoveel meer dan prachtige coaches en therapeuten die de verbinding tussen deze elementen missen en daarmee je praktijk een worsteling wordt.

Ik reken er op dat het voor jou weer een waardevolle bijdrage is bij het succesvol maken van je praktijk.

Veel luisterplezier.

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

16 gedachten over “You’re beautiful, like diamonds in the sky.”

 1. Hi Veronique, ik heb net je 9e podcast geluisterd en wil je heel graag zeggen hoe GEWELDIG die voor mij is! Ik voel wat je zegt en voel ook nu dat ik echt vol voor mijn ideale klant mag gaan en mijn liefdesrelatie met haar tot bloei mag laten komen. Dank je wel!

  1. Lieve Chantal dit is exact de reden waarom ik de podcast heb opgenomen. Wat fantastisch dat je nu voelt dat je echt voor jouw ideale klant mag gaan. Go! ❤🙏.

 2. Misschien is dit wel de belangrijkste en beste podcast die je ooit gaat maken. Hij is megagaaf en geeft een heel andere kijk op marketing! Dank voor het inzicht!

 3. Holimolie Niek.. wat een gave, heldere en inspirerende podcast
  Ook heel herkenbaar vooral het stuk van schrijven vanuit je hart (wat ik nu al een tijd doe en voelt retegoed)
  Hooggevoeligen willen graag schrijven vanuit hun hart alleen is het zoeken naar de juiste woorden soms lastig omdat je vaak al stappen verder bent in je hoofd waardoor het schrijven gaat blokkeren. Angst om jezelf te laten zien en ZIJN
  Blokkeren in de zin van : zitten mijn klanten hier wel op te wachten…en wat zullen zij er wel niet vsn gaan zeggen ..etc etc

  Lieve groet Jeanet

  1. Lieve Jeanet, schrijven vanuit je hart is zo mooi en krachtig! Ben ongelooflijk blij dat ik je ermee mag helpen.

 4. Magisch mooie podcast Veronique!! Het stukje waarachter ik me nog verschuil dat is waardoor ik mijn ideale klant niet kan voelen. Wow wat een inzicht! Mega. En ja als ik mezelf helemaal durf te laten zien, de beste versie van mezelf durf te zijn… het uitspreken ervan alleen al doet het weer stromen. En eerst jezelf goed verzorgen en dan te dienen. Prachtig. Ik voel deze podcast en kan hem pakken😍. Dank!!

  1. Lieve Vivianne, dankjewel voor jouw mooie woorden. Mega waardevol en de reden waarom ik doe wat ik doe ❤.

 5. Geweldige podcast! Je raakt de en mijn kern! En je brengt hiermee in praktijk wat je in deze podcast vertelt: de liefde is voelbaar, dat voel ik als klant waardoor het nog waardevoller wordt wat je vertelt. Top.

 6. Ha Veronique,

  Zo waar! soms voel ik mij werknemer in mijn eigen bedrijf! Dat ik bij de CEO toestemming moet vragen of ik iets kan of mag veranderen. Dat gaat vanaf vandaag anders! Thanks

 7. Holy Sh#t… zo die had ik even nodig om te horen, dankjewel!!!
  fijn zo na de challenge en in de aanloop naar het 90 dagen programma.
  Wat mooi dat invoelen, die ‘liefdesbrief’ metafoor, en hart openstellen en ‘waar kan ik jou vandaag in dienen’. Goud! Heerlijk om ook deze kant van jou te zien/horen.
  (en nog steeds rete spannend echt kiezen voor ideale klant… en dat komt over 2 weken in module 2. Zie ernaar uit!)
  DANKJE DANKJE!!
  en wat een fijne ontdekking deze podcast

 8. Wanda van Arkelen

  Wow, wow, wow wat een schitterende postcast is dit. Ik ben op dit moment voor de 2e keer bezig met de BBP90 cursus. Ik had me daarnaast voorgenomen om al je podcasts te gaan luisteren en te beginnen bij nummer 1. In module 2 en 3 gaan we heel diep in op je ideale klant en die had ik naar mijn idee aardig helder totdat ik deze podcast hoorde. Je verteld hier met zo ontzettend veel passie en vuur over de magie van je ideale klant dat toen pas echt alles helemaal op zijn plaatst viel. Het is al een podcast van zeker 3 jaar oud maar zo ontzettend mooi!! Ik zou hem in je BBP90 benoemen of erbij zetten want ik ben ervan overtuigd dat hij voor iedereen die moeite blijft houden om zijn ideale klant helder te krijgen super waardevol is. Dank je wel!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven