Bouw een bloeiende praktijk in 90 dagen!

Hét businesscoach programma dat je alles leert om van € 0,- (of € 500,- of € 1.000,-) omzet per maand, naar structureel € 2.500,- te groeien.

Bouw een bloeiende praktijk in 90 dagen!

Is je praktijk nog niet echt een daverend succes? Terwijl je daar - stiekem - wel op hoopte?

Ondanks jouw grote droom, is het nog niet zo dat je bedrijf ‘lekker’ loopt. Als je vrienden aan je vragen: “Hoe gaat het met je bedrijfje?” Dan zeg je vol enthousiasme: “Goed, ik mag niet klagen.” Maar in werkelijkheid heb je nog weinig tot geen klanten, waardoor je er nog niet van kan rondkomen. Je baalt er overigens ook wel van dat ze het een bedrijfJE noemen, maar zolang je deze omzet hebt, zeg je er maar niks van want ze hebben gewoon gelijk. Al bijt je liever op je tong dan dat je dat toegeeft …..

‘Je moet ook geduld hebben’ zeggen sommigen en dat wil je het liefst geloven, maar ondertussen zie je anderen wél al klanten maken. Daarbij, je wil héél graag, dus waarom moet het zo lang duren?

Je begon zo enthousiast met je praktijk. Alleen dacht je dat het makkelijker zou zijn om klanten te krijgen, geld te verdienen, impact te maken en succesvol te worden. Nu heb je mogelijk al een prachtig logo of visitekaartjes laten maken, heb je je baan misschien zelfs al opgezegd, heb je je praktijkruimte ingericht en heb je wellicht zelfs al een website in elkaar geflanst of laten maken door het neefje van je buurman. Of je post je al suf op social media met foto’s van een zorgvuldig uitgekozen fotograaf. Maar in realiteit is er nog niet of nauwelijks omzet. Om over winst nog maar te zwijgen, want:

 • Je hebt te weinig aanmeldingen voor je workshop, training traject of event.

 • Je hebt geen of nauwelijks aanvragen voor sessies of trajecten.

 • Er bellen of mailen niet veel mensen om een (kennismaking) afspraak te maken.

"Wat moet ik nou weer eens doen om aan klanten te komen?"

Er zijn wél veel mensen die je succes wensen, je dapper vinden en zeggen dat het goed klinkt en dat ze misschien wel interesse hebben, maar op de één of andere manier worden ze geen klant.

En nu? Shit, dat is balen! Een lege agenda, nul (of in ieder geval bijna nul, want je hebt wel al kosten gemaakt) inkomen, oplopende stress én gedoe thuis over wanneer jij jouw deel van de huishoudportemonnee gaat vullen. Plus het allerbelangrijkste: de droom die je had om impact te maken met de kennis die je hebt, zie je nog niet uitkomen. En je weet ook nog niet zo goed hoe het dan wél zou moeten gaan lukken.

Je voelt je als een zanger op een leeg podium, klaar om te zingen, maar er is niemand om naar je te luisteren. Dat is waarschijnlijk dé reden dat je deze pagina leest. Want inmiddels is je duidelijk dat er werk aan de winkel is met je marketing. En OMG, je moet ook nog ‘iets’ verkopen! Ook krijg je al de kriebels van een plan, want regelmatig zit je achter je bureau en denk je: “Wat moet ik nou weer eens doen om aan klanten te komen?” Daar ben je hartstikke druk mee, maar het levert nog niet echt meer omzet op. Misschien moet er iets van een plan komen? Daar heb je niet écht over nagedacht toen je besloot om voor jezelf te beginnen en je je inschreef bij de KVK.

Te weinig klanten en omzet,
daar ging je droom niet over…

Er komt simpelweg geen of in ieder geval te weinig geld binnen. Mogelijk heb je jezelf al maandenlang weinig tot geen salaris uitbetaald en vraag je jezelf af wanneer dit ooit wél gaat gebeuren. Want laten we eerlijk zijn, je wil wél een lekker inkomen verdienen. Daar wordt vaak zo krampachtig over gedaan, alsof het een doodzonde is om geld te verdienen als je goed bent in je werk.  Maar zover is het nog niet echt, want als je je ‘salaris’ deelt door het aantal uren dat je werkt, voor zover je überhaupt jezelf uitbetaalt, verdien je ver beneden het minimumloon. Dan kan je je werk nog zo leuk vinden, maar daarom ben je niet gestart met ondernemen. 

Het is als een ‘blind date’ die keer op keer uitdraait op een teleurstelling. Je blijft maar hopen op die ene ‘match made in heaven’, maar tot nu toe blijft het steeds bij een ongemakkelijke avond en een rekening die je zelf mag betalen.

Dat is de reden dat ik coaches en therapeuten vaak hoor zeggen: “Ik vind het ondernemerschap hartstikke leuk en het is ook niet erg om hard te werken, maar ik verdien nu aanzienlijk minder dan met mijn baan. Ik wilde zo graag veel mensen helpen, maar dat lijkt niet te gebeuren’.

Ondanks dat je gestart bent met een droom, voel je inmiddels stiekem een stuk minder dromerig. Je wordt soms zelfs zenuwachtig wakker. Alleen dat zeg je natuurlijk niet op feestjes en partijen, want daar blijf je volhouden dat je praktijk ‘prima loopt’. En je moeder is zo trots op je ...

bg-mobiel4

Te weinig klanten en omzet,
daar ging je droom niet over…

Er komt simpelweg geen of in ieder geval te weinig geld binnen. Mogelijk heb je jezelf al maandenlang weinig tot geen salaris uitbetaald en vraag je jezelf af wanneer dit ooit wél gaat gebeuren. Want laten we eerlijk zijn, je wil wél een lekker inkomen verdienen. Daar wordt vaak zo krampachtig over gedaan, alsof het een doodzonde is om geld te verdienen als je goed bent in je werk.  Maar zover is het nog niet echt, want als je je ‘salaris’ deelt door het aantal uren dat je werkt, voor zover je überhaupt jezelf uitbetaald, verdien je ver beneden het minimumloon. Dan kan je je werk nog zo leuk vinden, maar daarom ben je niet gestart met ondernemen. 

Het is als een ‘blind date’ die keer op keer uitdraait op een teleurstelling. Je blijft maar hopen op die ene ‘match made in heaven’, maar tot nu toe blijft het steeds bij een ongemakkelijke avond en een rekening die je zelf mag betalen.

Dat is de reden dat ik coaches en therapeuten vaak hoor zeggen: “Ik vind het ondernemerschap hartstikke leuk en het is ook niet erg om hard te werken, maar ik verdien nu aanzienlijk minder dan met mijn baan. Ik wilde zo graag veel mensen helpen, maar dat lijkt niet te gebeuren’.

Ondanks dat je gestart bent met een droom, voel je inmiddels stiekem een stuk minder dromerig. Je wordt soms zelfs zenuwachtig wakker. Alleen dat zeg je natuurlijk niet op feestjes en partijen, want daar blijf je volhouden dat je praktijk ‘prima loopt’. En je moeder is zo trots op je...

De hamvraag die ik 12x op een dag krijg, is: “Maar hoe kom ik nou in hemelsnaam aan klanten?”

Wat je nu nodig hebt om wél aan die klanten en omzet te komen is een stevig fundament om een bloeiende praktijk op te bouwen. Net als bij een huis, dan begin je ook niet bij het dak en bedenk je ook niet halverwege de bouw ‘waar zal ik de ramen eens plaatsen?’. Je start met de fundering en daar bouw je een huis op. Of een flatgebouw. Zo werkt het in je business ook. Op deze manier bouw je een bloeiende praktijk op, zodat je schoonmoeder niet meer zegt: “Joh meid, wordt het niet eens tijd om weer een baantje te zoeken?” In mijn stap-voor-stap training leer ik je dus tot in detail wat je moet doen en hoe je dat moet doen, zodat ook jij aan leuke en goed betalende klanten gaat komen.

Ik ga je vertellen hoe je je klanten zo kan aanspreken dat ze voelen dat jij ze écht begrijpt. Dat verkoopgedoe waar je al een bloedhekel aan hebt en wat je nu het liefst ontwijkt, is dan niet nodig. Je hoeft al helemaal niet aan opdringerige sales te doen. En ja, ik hoor je nu langzaam uitblazen. Precies, chillax. Sterker nog: hoe meer jij je als een autoverkoper gedraagt, des te harder klanten bij je weglopen. Het gaat juist om authentiek jezelf zijn, om jouw ideale klant te inspireren met jouw vakkennis en ervaring. Juist dan kan je écht helpen en impact maken.

Je expertise delen en verkopen als coach en therapeut is niet alleen easy peasy, maar kan juist ook héél leuk zijn. Als je maar weet ‘hoe’, dan is het onmogelijke mogelijk. Ik ga je daarom de 5 basisstappen leren, zodat jij precies weet hoe. Met als doel dat jouw klanten zelf aan jou gaan vragen: “Mag en kan ik klant bij je worden?”

Hoe zou het voor je voelen als dit jouw realiteit zou zijn? Ik geloof dat jij met mijn stap-voor-stap recept een bloeiende praktijk in 90 dagen kan opbouwen. Dit vergt geen jarenlange economische studie. Dat heb ik bewezen. Niet alleen bij mijzelf, maar juist bij inmiddels duizenden klanten die dit programma gevolgd hebben. Als je maar het recept volgt, zo eenvoudig kan het zijn!

Bouw een praktijk in 90 dagen

Hét business coach programma om in 90 dagen voor slechts € 1.997,- * (of 4 x € 525,- *) een bloeiende praktijk te bouwen. Start elke maandag van de maand.

Wacht niet langer, start met het bouwen van jouw droompraktijk. Kennis en actie zijn de oplossing voor elke uitdaging met je bedrijf. En, vast niet verwonderlijk, dat is precies waar het in deze training om draait.

Dit krijg je en kan je verwachten:

 • 12 online modules met ruim 15 uur videomateriaal, samen met een berg praktische tips om jezelf als expert in de markt te zetten, je zichtbaarheid slim te vergroten en je aanbod succesvol te verkopen vol zelfvertrouwen. Enneh, dat is niet suf een videootje kijken, trust me. Daar ben ik niet van en dat maakt dat je ze ook echt zult gaan bekijken. Je ontvangt iedere week een mail met een link naar de nieuwe module die je dan kan bekijken op een tijdstip dat het jou uitkomt.

 • Een speciaal gedrukt werkboek met praktische oefeningen naar aanleiding van de theorie die je leert in de training. Zo kan je al je aantekeningen en ideeën voor je bloeiende praktijk uitschrijven. Dit werkboek vormt de blauwdruk van je bedrijf en kun je keer op keer gebruiken.

 • Mijn 5-sterren schrijfcoach geeft persoonlijk en gedetailleerd feedback op de belangrijkste pagina’s van je website; je homepagina, je salespagina, je ‘over mij’ pagina en je pitch (en zelfs 2 keer per pagina!). Hiermee heb je gelijk je ideale klant gedefinieerd, je aanbod geformuleerd en die staan ook zodanig op je website dat je ideale klant denkt ‘dat wil ik!’. Het is juist dit onderdeel dat deze training zó ongelooflijk waardevol maakt. Want weten wie je ideale klant is of een idee hebben over hoe je aanbod er ‘ongeveer’ uit moet komen te zien, is nog niet hetzelfde als het in de exact juiste woorden gieten, waardoor je potentiële klanten beginnen te kwijlen als ze halverwege je verhaal zijn. ‘Waar is de bestelknop?'. Daarnaast bespaart het je héél veel tijd, omdat je niet zelf uren zit te prutsen op teksten die het dan allemaal nog (net) niet zijn, omdat je daar de kennis niet voor hebt.

 • Toegang tot mijn Facebookgroep om te verbinden met gelijkgestemde ondernemers die deelnemen aan deze training. En dus tegen hetzelfde aanlopen, dezelfde vragen hebben; het is zo fijn om het niet alleen te hoeven doen. Deel óók je successen, vraag om hulp en support elkaar. Samen sta je sterker.

 • 3x een LIVE Q&A via Zoom van 1,5 uur met mij persoonlijk. Hier help ik je met alle vragen die je tegenkomt bij het toepassen van de theorie en het maken van klanten. Dat doe ik op mijn eigen manier; simpel, direct en vooral héél praktisch. De snelste manier om succesvol te worden is door gebruik te maken van de enorme berg kennis en ervaring die ik heb opgedaan in de afgelopen 30 jaar en waarmee ik de afgelopen 10 jaar al duizenden kennisondernemers heb geleerd om geld te verdienen.

 • 3x een LIVE Q&A via Zoom van 1,5 uur met mijn 5 sterren super schrijf- en marketingcoach waar je alle vragen kan stellen over wat, wanneer, waarom, hoe en voor wie je nu moet schrijven, zodat klanten niet kunnen wachten om met je samen te werken. Zowel voor je website, mails, blogs, podcasts, video’s en social media posts, omdat dat allemaal voor dezelfde ideale klanten zijn. Je zult nooit je hoofd breken over de vraag ‘waar moet ik het nu weer eens over hebben?’ en ‘maar wie zit hier nu op te wachten?’ en vooral ook ‘is dit wel waardevol genoeg?’. Hoe zou dat zijn? Daar kan zij je mee helpen.

LET OP: je kan óók kiezen voor de uitgebreide versie waarbij het online programma inclusief 5 livedagen met mij is (start 18 maart 2024)

Bij deze uitgebreide versie krijg je alles wat in de reguliere online training zit plus als extra 5 live trainingsdagen in een kleine groep voor verdieping van de informatie en de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Ik kan dan persoonlijk met jouw situatie en ideeën meekijken. 

Daarbij krijg je dus nog eens extra:

Read More
 • De mogelijkheid om, in plaats van 3 maanden, 5 maanden te doen over de modules en je huiswerk.

 • 5 LIVE verdiepingsdagen in het Van der Valk Hotel in Vianen van 10:00 t/m 16:30 uur met Veronique Prins, inclusief lunch op 11 april, 13 mei, 6 juni, 3 juli en 2 september.

Prijs van de extended live versie is € 3.997,- * of 6 termijnen van € 697,- *

* Alle bedragen zijn exclusief BTW, bij het betalen zie je de prijs inclusief BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Je zaak voor Elkaar B.V. en tevens kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de annuleringsvoorwaarden zoals op deze pagina vermeld.

bg-mobiel2

Stop met omzet mislopen,
start met verkopen!

 • icoon

  Module #1: Wat maakt je uniek?

  Leer waarom klanten speciaal voor jou moeten kiezen en hoe jij jezelf kan onderscheiden in een overvolle markt en daardoor nog altijd een goede praktijk op kunt bouwen.

 • icoon

  Module #2: Ideale klant

  Leer waarom en hoe je een ideale klant kunt bepalen. Zodat je je als expert kunt neerzetten en je prijs ondergeschikt wordt voor je klant.

 • icoon

  Module #3: Kruip in de huid van je klant

  Ontdek je hoe je de taal van je klanten spreekt. Wat zijn de grootste uitdagingen en verlangens? Dit vormt de basis voor een perfect productaanbod en moeiteloze marketing waarbij je je nooit meer af hoeft te vragen ‘waar ga ik het nu weer eens over hebben?'.

 • icoon

  Module #4: Product piramide

  Hoe maak je van fans ook betalende klante Leer hoe je je productaanbod naadloos aansluit bij de grootste pijn van je klanten, zodat sales nooit meer een issue is. Je creëert het aanbod dat de ultieme oplossing voor je klant is.

 • icoon

  Module #5: Uitwerken productaanbod

  Een aanbod is iets anders dan een strategisch aanbod. Je kunt je betaalde en onbetaalde aanbod op zo’n manier aanbieden dat het logisch op elkaar aansluit en klanten bijna automatisch op de knop drukken.

 • icoon

  Module #6: Tarieven

  Voor veel coaches en therapeuten is hun tarief een dingetje. Ontdek hoeveel jouw oplossing waard is en hoe je jouw toegevoegde waarde vertaalt naar een passende prijs/ tarief.

 • icoon

  Module #7: Stellen van je omzetdoel

  Wat wil je met je praktijk: een hobby, een leuke lifestyle of een imperium? Deze module helpt je om een goed en passend omzetdoel te stellen dat je in staat stelt om je dromen waar te maken.

 • icoon

  Module #8: Een actieplan dat werkt

  Je hebt genoeg gedroomd, nu is het tijd om actie te ondernemen. Leer hoe je jouw grootste dromen kan omzetten naar een concreet actieplan om heel snel en simpel klanten te krijgen. Deze module is één van de surprises van deze training.

 • icoon

  Module #9: Sales

  Verkoop zonder je ziel te verkopen, dus leer eerlijk, authentiek, ontspannen en met een glimlach op je gezicht je aanbod verkopen om klanten voor je te winnen zonder jezelf te verliezen.

 • icoon

  Module #10: Pitch

  De formule om binnen een minuut duidelijk te maken wie je bent en wat je doet en op zo’n manier dat de ander begint te watertanden.

 • icoon

  Module #11: Een website die werkt

  Als je website een superheld zou zijn, wat voor krachten zou hij hebben? Zorg dat je website de kracht heeft om als klantmagneet een continue stroom aan klanten te genereren.

 • icoon

  Module #12: Ken je aantallen

  Je leert de regie over je omzet te leren door je aantallen te kennen. Zelfs als je niets met cijfers hebt, hou je van deze module, omdat hij ervoor zorgt dat je je omzet kunt voorspellen. Zonder glazen bol. Op basis van feiten.

Bouw een praktijk in 90 dagen

Wat levert dit Kick Ass Business coaching programma jou op (als je het écht volgt en gaat doen wat ik je leer…. 😊)?

Tijdens dit complete business coachingsprogramma ga je hét fundament voor je bloeiende praktijk opzetten voor een consistente stroom aan klanten en omzet. En dat ook nog eens supersimpel, concreet en ongelooflijk praktisch. ‘Oh, dat kan ik ook!’, zal er gedurende de training steeds door je hoofd gaan. 

Dat is prachtig gezegd, maar aan het einde van deze 3 maanden ga je naar huis met:

 • Een bloeiende praktijk die staat als een huis. Je weet wie je bent, waar je voor staat en wat je uniek maakt. Je hebt een strategisch productaanbod dat naadloos aansluit bij waar je leuke én goed betalende klanten naar op zoek zijn. Je doel is heel helder, je kunt het zelfs al bijna ruiken. Maar wat nog veel belangrijker is; je hebt een simpel en goed te volgen dagelijks plan om klanten te maken en daarmee je doel te bereiken.

 • Financiële zekerheid en meer vrijheid. Doordat je écht als CEO van je praktijk 100% verantwoordelijkheid neemt over je acties, ben je de creator van je financiële toekomst. Het behalen van een consistente omzet is geen gelukstreffer of beginnersgeluk, maar dit wordt jouw nieuwe standaard. Je weet nu hoe je dat ook echt kunt realiseren.

 • Verkopen wordt leuker en makkelijker. Als iemand je vraagt wat je doet kan je zonder klamme handen, vlekken in je nek of te stotteren uit je mond laten komen voor wie en waarom je waardevol bent. Waardoor je potentiële klant denkt ‘doe mij dat!’ Waarbij jij je nooit als een verkoper voelt. Wat zou dat alleen je al waard zijn?

 • Je rent niet meer rond als een kip zonder kop. Je “Tom-Tom” staat ingesteld om je ambities en dromen waar te maken, hoe groot of klein ze ook zijn. Ook voel je de rust in je hoofd en het vertrouwen om je omzetdoel te behalen. Ja, ook jij bent in staat om klanten te maken, succesverhalen van je klanten te delen en gave reviews op je website te plaatsen.

 • Blije klanten waar ook jij een glimlach van krijgt. Je doel behalen is gaaf, weten hoe het ondernemersspelletje werkt ook, omdat het daarmee allemaal zoveel makkelijker gaat. Maar wat een belangrijk onderdeel is van de joy in je bedrijf zijn je klanten. De leukste klanten, die het eng vinden, maar toch doen. Die spanning voelen, maar er toch vol induiken. Aan het einde van dit traject kun je ‘dansen met je klant’ en daardoor trek je dus alleen maar dit soort fijne mensen aan. Hoe wordt het nog beter dan dit?

Klanten aan het woord

Twee waanzinnige bonussen als je inschrijft vóór zaterdag 2 maart 18:00 uur

Als jij net zo snel beslist als ik de stroop over mijn pannenkoek giet, dan zijn we zeker een match. En je moet natuurlijk wel een beetje van mijn ‘stijl’ houden. Als dat het geval is, log dan even in op je telebankieren en reserveer je plek. Zodat ook jij je droom waar kunt maken. Doe je dat vóór zaterdag om 18.00 uur dan ontvang je de volgende bonussen:

Bonus 1: Gratis LIVE online trainingsdag op vrijdag 28 juni 2024 twv € 497,- 

Als je al gaat stuiteren van een online webinar of workshop met mij van één uur, dan is het tijd om die energie om te zetten in het ultieme werk. En dat is waar mijn LIVE online trainingsdag om de hoek komt kijken. Tijdens deze dag valt alles wat je geleerd hebt in de training samen en ben je dus ook helemaal klaar om de wereld te veroveren. Als dat je doel is tenminste, je zou het wel kunnen met wat je weet.

Bonus 2: 24 Kick-Ass Business video’s twv € 297,-

Wees voorbereid op een workout voor je lachspieren, terwijl je ook nog eens je coachpraktijk naar een hoger niveau tilt. Vergeet Netflix, deze Kick Ass business coaching video's zijn de nieuwste hitserie op het gebied van succesvol ondernemen. Bingewatchen maar! Deze video’s staan bol van extra tips en tools die het ondernemen nog veel makkelijker en leuker maken. Gratis en voor niets als je op tijd inschrijft.

Voor wie is “Bouw een Bloeiende Praktijk In 90 Dagen”?

 • Ben je net gestart met je eigen bedrijf en heb je stiekem eigenlijk geen idee wat je aan het doen bent? Kom je erachter dat er bij het ondernemen, en dan met name het krijgen van klanten, iets meer komt kijken dan een mooi logo en een bedrijfsnaam (waar je dagen over nagedacht hebt, zo niet langer). Geen zorgen, ik kan je helpen!

 • Te weinig klanten en omzet als coach of therapeut? Bouw niet langer aan je coachpraktijk met de snelheid van een schildpad die een dutje doet. Als je er klaar voor bent om een tandje bij te zetten en écht in actie te komen, dan is dit jouw training.

 • Voor starters die slim zijn en snappen dat je het eerst zelf kunt proberen, maar dat dat niet handig is. Voor kennisondernemers die de sprong gaan wagen en zich realiseren dat succesvolle ondernemers nooit zelf het wiel uitvinden, maar dat ze dat liever leren van iemand die al een heel goed wiel heeft uitgevonden. Zodat je een vliegende start kunt maken in plaats van dat je je bezighoudt met gedoe dat je energie kost.

 • Voor hen die consistent € 3.000,-, € 5.000,- of zelfs € 10.000,- per maand omzet willen. Oeps, gaat ze het nu echt over geld hebben. Ja, als jij zegt dat je ondernemer wilt worden, dan is geld een onderdeel van het spelletje. Wil je dat niet en gaat het je niet om geld (ik vind mezelf niet zoveel waard of ik durf er niet in te geloven), dan ben je niet mijn ideale klant. Ben je echter ambitieus en goed in wat je doet, dan is dit een training waar je ongelooflijk blij van zult worden.

 • Je hoeft niet eerst nog 3,5 maand met je innerlijke kind te knuffelen. Wat je zwager wel of niet van je plannen en dromen vindt, is voor jou niet meer zo belangrijk. Want alhoewel je het wel een tikkie spannend vindt, is het niet waar maken van je droom nog veel spannender in jouw ogen. Als dit op jou van toepassing is, krijg je weer een sticker en dan zou ik maar vast een dagdeel per week in je agenda vrij maken op korte termijn.

Ben je geen coach of therapeut?

Geen probleem, dan kan ik je óók helpen met Kick Ass business coaching als je je kennis deelt en verkoopt. Of als je je kennis inzet tijdens dienstverlening en service om een transformatie van A naar B te creëren bij je klanten.

Dus spreekt mijn visie en werkwijze je aan, maar twijfel je of “Bloeiende Praktijk In 90 Dagen” iets voor jou is? Naast coaches en therapeut help ik o.a. ook regelmatig ambitieuze:

 • Stylisten

 • Mediators

 • Makelaars

 • Advocaten

 • Fotografen

 • Videografen

 • Accountants

 • Teamtrainers

 • Tuinarchitecten

 • Massagetherapeuten

 • Hondenuitlaatservices

 • Virtual Assistants (VA’s)

 • Schoonheidsspecialisten

 • Online marketing specialisten

 • Grafisch ontwerpers en designers

 • Websitebeheerders of websitebouwers

Staat jouw expertise er niet tussen, maar je voelt wél aan dat je je bedrijf kan laten groeien door mijn strategische Kick Ass business coaching kennis? Wil je weten of dit programma geschikt is voor jou en/of wil je dat ik even met je meekijk welk ander aanbod beter past? Vul dan dit formulier voor me in en vertel wie je bent, wat je doet en wat je groeiambities zijn. Dan deel ik de mogelijkheden en laat ik je eerlijk weten of mijn business coachingsprogramma bij je past. Heb je een webshop of verkoop je fysieke producten, dan kan ik je niet optimaal helpen.

Wat kun je verwachten van een samenwerking met mij als Kick Ass Business Coach?

Goh, daar vraag je me wat. Het antwoord is altijd een beetje afhankelijk van aan wie je het vraagt. Er is namelijk een groep die mij te veel vindt, te direct, een schreeuwerd en te ambitieus. Dat is de groep die nooit klant wordt en dat ook niet moet willen. We moeten blij worden van elkaar en dat is dan niet het geval.

Maar vind je het nu eng, maar wil je wél graag? Ben je stiekem een beetje bang van me, maar snap je wel dat ik je héél goed kan helpen met het bouwen van je business? Heb je kriebels in je buik, maar hou je van direct, concreet, simpel en praktisch? Dan zou je weleens héél gelukkig van me kunnen worden. Waarbij een kleine waarschuwing wel op zijn plaats is; mijn gemiddelde ideale klant werkt minstens 2 - 3 jaar met mij samen. Want als het werkt dan werkt het. 

Tsja en hoe gaat dat dan? Het wordt vaak omschreven als een rollercoaster ride, een traject met mij. Met diepe dalen (wat vraagt ze nou weer van me?) en hoge pieken (joehoe, this works) en alles daartussen in. Ik heb een T-shirt van een klant gekregen waarop staat ‘SAP’, wat staat voor Schijt aan Prins. En daaronder de uitspraak ‘ik hou van je of ik haat je en daar zit niets tussen in’. Ik denk dat dat de lading best dekt. Ik vertel je niet wat je wilt horen, ik vertel je wat je moet horen om je doelen te kunnen realiseren. Dat is soms een beetje wennen, maar wordt over het algemeen gevoeld als ‘lekker duidelijk’. Enneh, ik ben dan wel enorm serieus als het gaat om business bouwen, ik neem mijn rol als business coach dan ook echt serieus. Als mens ben ik een ongelooflijk blij ei en ook nog eens enorm spiritueel, maar daar kom je vanzelf wel achter. Als je aan de slag gaat met wat ik je leer, je besluiten neemt ook al zijn ze eng en als je doet wat ik zeg, dan word je succesvol. Dat is een feit, dat heb ik namelijk al duizenden keren gedaan.  

Als jij de kennis hebt die je wilt aanbieden aan je klanten, dan leer ik je in dit programma om daar een business van te bouwen waarmee je geld kan verdienen. Feit. Net zoals onderstaande feiten:

 • Meer dan 300+ 5-sterren reviews in Google van blije en trouwe fans.

 • Binnen 18 maanden had ik een omzet van € 100.000+ als business coach.

 • Ik heb al ruim 30 jaar ondernemerservaring en ben al 10 jaar één van de leidende business coaches in Nederland in een branche met enorm veel concurrentie.

 • Schrijver van een bestseller (4e druk) op nr. 2 in de Managementboek top 100!

 • Mijn praktijk is inmiddels een miljoenenbedrijf waar ik jaarlijks duizenden klanten help om hun dromen te verwezenlijken.

Een half jaar geleden deed ik 0 omzet omdat ik niet meer blij werd van mijn bedrijf en wilde iets anders. Na een strenge toespraak van Veronique, en het feit dat zij zeker wilst dat ik wel weer blij kon worden van mijn klanten zijn we gaan brainstormen.
Dus met een nieuw plan, en nieuwe ideale klanten ging ik de deur uit en vastbesloten om er een succes van te maken.
Ik heb genoten van de reis en heb zoveel geleerd. Veel was nieuw voor mij, funnels, OTO, webinars geven etc. Maar voorgenomen alles te doen wat Veronique zei en het heeft zijn vruchten afgeworpen. Deze maand mag ik ruim 10K aantikken. Ik ben echt zo blij en zo dankbaar dat iemand mij groter zag dan mezelf zag."

PR-moniek

Moniek de Boer

Wise Doctors

"Ik ben ontzettend blij dat ik bouw een bloeiende praktijk heb meegedaan. Ik dacht dat ik wel wat wist, maar zie nu in dat er geen enkele structuur in zat en dat ik niets van verkopen en marketing afwist.
En ik wist mij ideale klant wel zo'n beetje, maar benoemde niet echt de pijn. Nu zie ik dat ik continu aandacht moet besteden aan het vergroten van bekendheid bij potentiele klanten. BP90 heeft mij structuur en focus gegeven. En ik zie het aan de omzet van januari 🙂
En het is waar, de stem van Veronique gaat in je hoofd zitten. Ik kan iedere coach aanraden met Veronique te werken, omdat het no-nonsense is, eerlijk en to the point."

verwerkingtrauma-sonja-1

Sonja Bos

Groei&Meer

"Na de 2e dag ben ik in het BP90 live programma gestapt. En wow wat een inzichten heb ik hier ontvangen! Ik heb mijn niche gekozen en heb zoveel meer klanten. meer dan ik ooit had durven dromen. De energie en passie waarmee Veronique verteld zetten mij aan tot actie actie en nog meer actie.

Ondertussen ben ik zoveel gegroeid dat ik volgende maand gelijk in stap in het vervolgprogramma waar je een paar duizend euro omzet per maand voor moet hebben. En dat heb ik sinds een paar maanden door Veronique.
Ik raad iedereen Veronique aan, als je een business coach wil hebben en een nanny. Zij is degene die je helpt je doelen te bepalen (moet je natuurlijk wel doen wat ze zegt)."

veronique prins bouw een bloeiend bedrijf

Wanneer zijn wij geen match?

 • Als je liever een hobby hebt met een paar ‘klantjes’, dan word je alleen maar heel zenuwachtig van mij. En ik van jou, omdat ik steeds zal denken ‘wat zonde dat je je talenten niet verder benut’.

 • Als je nog een hoop persoonlijk werk te doen hebt en als de mening van je buurvrouw of het feit dat je schoonzus kan zien wat je op Instagram zet, je ervan weerhoudt dat te doen wat nodig is om succesvol te worden uit angst wat ze ‘daarvan gaan zeggen’.

 • Als je geen diep verlangen voelt om je droom waar te maken, maar dat meer iets is wat ‘wel leuk zou zijn als het zou lukken’. Ik neem zakelijke kansen die er zijn en de oneindige mogelijkheden die we in dit gedeelte van de wereld hebben, héél serieus. Op mijn buitenlandse reizen heb ik zoveel armere mannen en vrouwen zonder kansen gezien, dat ik iedere dag dankbaar ben dat we onze toekomst zelf vorm kunnen geven, doe dat dan ook!

 • Als je nog een berg excuses hebt, pas ‘ergens volgend jaar’ of vooral ‘langzaam en voorzichtig' wilt starten. In mijn ogen werkt dat niet. Heb je ooit weleens een vliegtuig langzaam en voorzichtig zien opstijgen………..? Die keuzes zijn allemaal goed, daar heb ik ook geen mening over. Alleen moeten wij dit dan niet samen willen, we zullen elkaar niet gelukkig maken en dat moet wel de basis zijn van onze samenwerking.

Start zonder risico met een garantie van 30 dagen!

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van deze online training. En daarom geef ik garantie. Als je na de 3e module niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van deze training, dan krijg je van mij je geld retour minus € 150,- exclusief BTW administratiekosten. De voorwaarden zijn dat je aanspraak maakt op de garantie ná ontvangst van module 3 en vóór de ontvangst van module 4 en dat je het ingevulde werkboek aan ons terug stuurt. Tevens moet je de eerste 3 modules in de 3 weken hebben gezien en moet je de oefeningen volledig hebben gemaakt. Ook ben je actief lid geweest van de besloten FB groep die bij het programma hoort, heb je je “Over mij” en “Home” pagina gepubliceerd ter beoordeling in de Facebook groep en heb je deelgenomen aan de Q&A sessies die tijdens de eerste 3 weken hebben plaatsgevonden.

Als je aan bovenstaande voorwaarden voldoet en je wilt stoppen met het programma vóór module 4, stuur dan een mail naar team@veroniqueprins.nl en we crediteren je factuur minus € 150,-exclusief BTW administratiekosten en maken je geld per omgaande aan je over. Beloofd. Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden is voldaan dan vervalt je recht op garantie, ook binnen de periode. Ook beloofd.

Twijfel je nog over mijn Kick Ass Business Coaching?

Het is natuurlijk verleidelijk om te denken: “Laat Veronique maar praten, ik ga eerst zelf wel uitzoeken en experimenteren hoe ik consistent aan klanten kom.” Maar laten we eerlijk zijn, als je dat kan, had je nu wel op een tropisch eiland gezeten met een cocktail in je hand en las je niet deze tekst over het opbouwen van een bloeiende praktijk in 90 dagen. Dus, als je geen zin hebt in jarenlang ploeteren en jezelf afvragen waarom je nog steeds niet genoeg klanten hebt, dan is het tijd om in actie te komen. Toen ik zelf jaren geleden ook op het punt stond om duizenden euro’s te investeren in business coaching, vond ik het ook spannend. Ik vond het zelfs ongelooflijk spannend, ons laatste geld ging erin. Maar geloof me, het is het allemaal waard geweest. Want wat me ook duidelijk was, was dat niets doen geen optie was. Dat zou alleen nog maar meer geld kosten, ik zou namelijk niet ‘ineens’ meer omzet gaan maken. Los daarvan ben ik als mens en ondernemer ongelooflijk gegroeid, was ik binnen 6 jaar financieel volledig vrij en heb ik nagenoeg al mijn dromen waar gemaakt. Zelfs de droom waarvan ik bijna 10 jaar lang niet heb durven geloven dat ik hem waar zou kunnen maken. 

“The future belongs to the ones who believe in the power of dreams.” Dat is waar ik heilig in geloof. Echter, er alleen in geloven is niet voldoende. Je moet óók weten hoe. En dat is waar deze training over gaat. Je bent van harte welkom!

Veelgestelde vragen

Je ontvangt elke week een module met een video van ongeveer 1 uur. Het bekijken én uitwerken van de informatie uit de module kost ongeveer een dagdeel per week. Blokkeer de tijd enorm in je agenda.

Je hebt nog geen klanten, je weet je ideale klant nog niet, je hebt nul volgers, je hebt nog geen e-mailmarketing systeem ingericht etc., dan is dit programma zeker geschikt voor jou!
Als je maar weet wat je wil worden, dan kan ik je verder helpen 🙂

Het programma duurt 12 weken, begint op elke maandag van de maand. Logisch dat je er een keer tussenuit gaat. Dat is echter geen probleem, je kunt de andere week iets extra’s doen.

En ik heb iets speciaals; een live online bijeenkomst op vrijdag 28 juni 2024 als je inschrijft vóór zaterdag om 18.00 uur. En dat maakt dat je nog de tijd hebt om de oefeningen zo mogelijk te maken. Dan zetten we 28 juni de laatste puntjes op de ‘i’ en ben je klaar om te vliegen. Meer dan klaar om op te stijgen!

De bonus trainingsdag is op vrijrdag 28  juni 2024 aanstaande. Dat geeft je ruim tijd om alle video’s te bekijken en opdrachten uit te voeren. De waarde van deze dag is € 497,- en iedereen die het programma aanschaft vóór de vervaldatum van de bonussen is welkom op deze dag. Recht op toegang is persoonsgebonden en ook alleen voor deze dag geldig, hij kan niet doorgeschoven worden. LET OP: de bonusdag is live interactief online.

De eerste module ontvang je op aanstaande maandag en de laatste module ±14 weken later, omdat er ook 2 rustweken tussen zitten. Je hoeft niet alle modules direct bij ontvangst te bekijken, als je maar tijd in je agenda vrijmaakt om de modules te halen. Op vakantie gaan is dus geen probleem.

Je hebt 1 jaar toegang tot mijn online academie voor coaches en therapeuten. Dus dat jaar heb je sowieso om de module 1, 6 of 12 keer te kijken. Ik ga er echt vanuit dat je inschrijft omdat je niet langer kunt wachten om van je praktijk nu echt een succes te maken. Dus die modules heb je voor de einddatum toch allemaal een keer bekeken? En de opdrachten uitgevoerd! Je hebt een half jaar toegang tot de besloten Facebookgroep en je hebt tot 17:00 uur de dag vóór de livedag recht op feedback.

Als je mijn dure beginnersfouten wilt ontlopen, dan is dit een super training voor je. In een bewezen 5 stappen systeem bouwen we de allerbeste basis voor een bloeiende praktijk. Jij hebt je expertise en ik help je er een bedrijf van te maken. Als je dus nog geen praktijk hebt is dit de allerbeste manier om ‘in één keer goed’ te starten.

Heb jij al een goed gevulde agenda. Heb je het idee dat je productaanbod een goed geoliede machine is? Komen veel klanten terug voor de volgende stap in hun ontwikkeling en kun jij de kenmerken van je ideale klant wel dromen? Dan is deze training waarschijnlijk teveel basis voor jou. Vul dan even dit formulier in en vermeld daarbij je website dan kan ik voor je bekijken welk aanbod van mij het meest geschikt is voor jou. Ik heb nog een aantal geweldige trajecten en workshops die niet op mijn website staan. Ik kijk graag met je mee.

De Vraag en Antwoord sessie worden op tijd aangekondigd. Kun je er niet bij zijn, dan kun je je vraag via de FB groep stellen en dan wordt hij meegenomen in het webinar. En er is altijd een replay beschikbaar, dus je kunt antwoord op je vraag verwachten en het antwoord terug zien in de groep.

Een goede voorbereiding is het halve werk. En dat geldt ook zeker voor deze online training. Op het moment dat je op de ‘ja’-knop hebt gedrukt, zijn er 2 belangrijke dingen: a) dat je deze belangrijke stap hebt gezet in het bereiken van je droomviering. En b) dat je in de periode tussen aanstaande maandag en de laatste module minimaal 1 dagdeel per week uitgebreid reserveert voor het kijken van de video’s en het uitvoeren van de oefeningen.

Stel dat het programma start op 8 januari dus je zal tussen nu en 8 januari de eerste termijn betalen als je meedoet. Stel dat je op 6 januari de eerste termijn voldoet, dan betaal je de tweede termijn op 6 februari de derde op 6 maart en de vierde op 6 april. Er zit een maand tussen de termijnbetalingen.

Dit is een groepsprogramma en geen individueel traject. Je krijgt van mijn schrijfcoach persoonlijke feedback op alle huiswerk opdrachten die je inlevert. Daarbij zitten er ook 3 Q en A’s in die door mij gegeven worden waarbij je me alles mag vragen over alles wat je tijdens het programma tegenkomt en ik krijg vaak de feedback dat die 3 Q en A’s volledige trainingen op zich zijn die het de investering al waard zijn. 90% van de deelnemers heeft meer dan voldoende aan deze ondersteuning.

Er is ook een live versie van deze training. Daar zitten 5 live trainingsdagen in een klein gezelschap bij (max 35 deelnemers) en daar heb je natuurlijk wel persoonlijk toegang tot mij en kun je me ook van alles vragen, vragen stellen en kan ik ook met je meekijken/denken. Dat is het voordeel van de live versie.

 • 11 april 2024 van 10:00 tot 16:30 uur
  (Locatie: Van der Valk Hotel Vianen – Prins Bernhardstraat 75, 4132 XE Vianen)
 • 13 mei 2024 van 10:00 tot 16:30 uur
  (Locatie: Van der Valk Hotel Vianen – Prins Bernhardstraat 75, 4132 XE Vianen)
 • 6 juni 2024 van 10.00 - 16.30 uur          (Locatie: Van der Valk Hotel Vianen – Prins Bernhardstraat 75, 4132 XE Vianen)
 • 3 juli 2024 van 10:00 tot 16:30 uur
  (Locatie: Van der Valk Hotel Vianen – Prins Bernhardstraat 75, 4132 XE Vianen)
 • 2 september 2024 van 10.00 tot 16.30 uur (Locatie: Van der Valk Hotel Vianen – Prins Bernhardstraat 75, 4132 XE Vianen)
Scroll naar boven