Ben jij klaar voor een
vliegende (her)start van jouw coachpraktijk?

Ben jij er klaar voor om de wereld een beetje mooier te maken? Ben je alleen overweldigd door wat er allemaal bij een praktijk komt kijken?

Kom dan naar mijn live workshop ‘de Kickstart van jouw coachpraktijk’ op 18 mei van 09:00 – 13:00 of op 1 juli van 13:00 – 17:00 uur in Hotel Vianen. 

Kickstart workshop

Je bent er helemaal klaar voor om de wereld een beetje mooier te maken

Om zoveel mogelijk mensen te helpen met datgene wat je het allerliefste doet.

Je voelt je alleen een beetje overweldigd door wat er allemaal bij komt kijken. Je moet iets met marketing en er moet een website komen. Hoe werkt dat nu precies met Social Media, je krijgt de gruwelen van het woord ‘zichtbaarheid’. Van het woord ‘verkopen’ krijg je de rillingen en het liefst deed je alles gratis. Je wilt er in ieder geval voor zorgen dat je niet te duur bent want jouw klant heeft over het algemeen niet veel geld. Dat is tenminste jouw aanname.

Toch zul je iets moeten met deze zaken als je echt zoveel mogelijk mensen wilt helpen. Want het resultaat is nu dat je wel heel hard loopt maar het lijkt of je de verkeerde kant op gaat en je staart steeds naar die lege agenda en hebt geen idee hoe je hem gevuld krijgt. Herken je dit? Dan is deze Kickstart workshop dé oplossing voor jou!

Ik deel een bewezen basis stappenplan voor succes

Ruim 10 jaar geleden begon ik mijn eigen coachpraktijk. Ik was al ruim 20 jaar ondernemer dus ik dacht dat dat ‘appeltje eitje’ zou zijn. Dat viel echter tegen. Met mijn vele jaren ervaring en al mijn kennis had ik het eerste jaar niet meer dan € 10.000,- omzet. Het moest dus anders want van deze omzet kon ik niet leven. Ik leerde hoe het beter, sneller en slimmer kon en werd op die manier razendsnel succesvol; een volle praktijk met klanten. Al die ervaring heb ik in een stappenplan gegoten waarmee ik inmiddels al duizenden kennisondernemers/coaches en therapeuten heb kunnen en mogen helpen om (veel) klanten in hun praktijk te krijgen.

Dit stappenplan bracht mij van € 10.000,
naar € 280.000,- in 3 jaar en
naar € 1.000.000,- in 5 jaar

Wat ik je tijdens deze bijna gratis workshop ga leren is ongelooflijk waardevol. Het is niet het zoveelste loze praatje. En ik ben ook niet iemand die roept dat ik jou ga leren om bedrag X te verdienen terwijl ik dat zelf niet doe. Iets wat ik heel vaak om me heen hoor. Ik ben van het type ‘walk the talk’. Ik ben overigens ook het ‘geen excuses type’ en ik hou vooral van DOEN. Als je inschrijft ben je daar dus maar vast op voorbereid……… Want ik reken er natuurlijk wel op dat je er bij bent. Dit is unieke kennis en voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten.

Wat kun je verwachten tijdens deze workshop?

Deze Kickstart workshop zal bol staan van de ‘aha’ momenten, je krijgt een ongelooflijke berg informatie en je gaat naar huis met een hoofd vol ideeën. En ondertussen heb je ook bijgetankt uit mijn enorme berg energie. Je leert het stappenplan dat mij succesvol heeft gemaakt en er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Kortom, een workshop vol inspiratie, veel humor, hier en daar een confronterende ‘schop onder je kont’ en vooral veel kennis waardoor jij exact weet wat je moet doen en in welke volgorde om ook van jouw praktijk een succes te maken.

slim en snel succesvol

Wat kun je verwachten tijdens deze workshop?

Deze Kickstart workshop zal bol staan van de ‘aha’ momenten, je krijgt een ongelooflijke berg informatie en je gaat naar huis met een hoofd vol ideeën. En ondertussen heb je ook bijgetankt uit mijn enorme berg energie. Je leert het stappenplan dat mij succesvol heeft gemaakt en er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Kortom, een workshop vol inspiratie, veel humor, hier en daar een confronterende ‘schop onder je kont’ en vooral veel kennis waardoor jij exact weet wat je moet doen en in welke volgorde om ook van jouw praktijk een succes te maken.

Waarom zou je niet willen komen?

 • Je bent eigenlijk nog niet klaar voor actie, houd je nog liever bezig met het nog verder vervolmaken van een website (die geen bezoekers trekt). Of je hebt het te druk met het afstoffen van je visitekaartjes om te leren hoe je een betere ondernemer moet worden.

 • Goh, 3,5 uur is wel lang. Yep, heb je wel gelijk in. Het maakt dat je minder op Socials kunt zitten, minstens een uur minder kunt Netflixen die dag. Waarom duurt het zolang terwijl je toch zo snel kunt praten, dan kan het toch ook wel sneller? Zou kunnen maar weet je dan alles wat je nodig hebt? Welk deel van mijn kennis denk je te kunnen missen? En hoeveel tijd heb je tot op heden al in acties gestoken die niets of weinig hebben opgeleverd? Dan zijn deze 3,5 uur volgens mij een super tijdsinvestering. Just saying….

 • Als je je praktijk vooral als hobby ziet, dan zul je zenuwachtig van mij worden. Ik vind het geweldig om zoveel mogelijk coaches en therapeuten succesvol te maken, ik noem mezelf gezond ambitieus. Werk je het liefst met een paar ‘klantjes’ per maand en geniet je daar van, dan geniet ik daar ook van. Dan zijn wij alleen geen ‘match made in heaven’, zeg maar.

 • Ik word wel eens ‘beschuldigd’ van een Rotterdamse mentaliteit. Mijn tempo ligt hoog, ik ga graag en snel over tot actie en ben redelijk direct. Laat ik het zo zeggen, voor de politiek ben ik niet zo geschikt. En dat alles doe ik ook nog met een soort van rasoptimisme; er is maar weinig dat niet mogelijk is in mijn ogen. Om die reden heb ik klanten die nooit meer bij me weg gaan omdat ze heel blij worden van die aardse energie. Zijn dit dingen waar jij op papier al de kriebels van krijgt, dan zou ik deze dag niet reserveren in je agenda. Gaat hem gewoon niet worden en dat is prima. Ik heb een hele berg collega’s die veel beter de door jou gewenste taal spreken.

VP_Beeldmerk2_White
VP_Beeldmerk2_White

Geen topsporter of team wordt kampioen in zijn eentje. Ze hebben allemaal een coach. Zelfs Irene Wüst met al haar Olympische medailles reist niet zonder coach af naar Peking. En jij kan dit wel alleen??

Wanneer is deze Kickstart Workshop een must?

 • Als jij toe bent aan een heldere structuur en graag precies wilt weten waar je nu zou moeten beginnen om geld te kunnen gaan verdienen met je talenten.

 • ​Als je genoeg hebt van halfbakken, net niet, het in rondjes lopen en klaar bent om van je praktijk een serieus bedrijf te maken.

 • Als je echt nog wel een paar dingen hebt waar je de bibbers van krijgt (zichtbaarheid, video’s en voeg daar nog maar wat aan toe). Je bent echter van het type ‘feel the fear and do it anyway’. De groei ligt tenslotte buiten je comfortzone en je bent bereid om die stap te zetten.

 • Als je weet dat je een kei in je vak bent, gaat voor kwaliteit en goede resultaten hebt bij je klanten. Dat je je daarnaast echter wel realiseert dat het ook noodzakelijk is om ook je ondernemerskwaliteiten verder te ontwikkelen om een écht succesvolle praktijk op te bouwen.

 • Als je bereid bent om in jezelf en in je droom te investeren. Niets komt voor niets; het gaat om tijd of geld of een combinatie van beiden. Jouw droom is dat echter waard.

 • Je bent serieus en het mag nu gaan gebeuren. En tsja, dan kan je nog 112 webinars volgen (waar ze de échte gouden sleutels natuurlijk niet prijsgeven), minstens 4 zakelijke blauwtjes lopen, tijd verdoen door zelf het wiel proberen uit te vinden en daardoor een vertraging van minimaal 2 jaar op te lopen. Of je luistert 3,5 uur interactief naar een combinatie van cabaret, briljante kennis en een paar pijnlijke herkenningspunten en leert het dus van een expert.

kickstart workshop

Waar wacht je op?

Ik heb geen onbeperkt aantal plaatsen
beschikbaar. Reserveer dus vandaag nog jouw stoel!

De workshop wordt live gegeven in Hotel Vianen op zaterdag 18 mei van 09:00 – 13:00 uur of maandag 1 juli van 13:00 – 17:00 uur

Er is geen plaats voor 500 mensen in de zaal, dus dat ik geen onbeperkt plek heb is geen marketingtool. Dat is een vorm van zelfbescherming. 

Een dagdeel tanken aan mijn bewezen kennis en mijn berg ervaring. Ook nog eens bijna gratis! Wel op z’n “Veronique’s”. Dat betekent: direct, praktisch en zonder excuses!

Wie ben ik en waar sta ik voor als #1 Kick Ass business coach?

Als dochter van een melkboer is het ondernemerschap mij letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten. En alhoewel ik als puber riep dat ik nooit ondernemer zou worden, ben ik inmiddels al ruim 28 jaar ‘eigen baas’. Sinds ruim 7 jaar gebruik ik al mijn ondernemerskennis en -ervaring om zoveel mogelijk coaches en therapeuten te leren hoe ze een gezonde boterham kunnen verdienen met dat wat ze het liefste doen. Ik heb zelf in amper 3 jaar een zeer succesvolle praktijk opgebouwd en weet dus uit ervaring wat daar voor nodig is. Ik maak het voor mijn klanten mogelijk om hun dromen te realiseren en daardoor leef ik iedere dag mijn eigen droom. ‘Walk the talk’ is mijn motto. Ik hou veel van praten maar nog meer van doen, van actie. Ik ben direct, gedreven, gek op chocola, zwart/wit ballen en mijn gezin en hou niet van ruzie en excuses. Ik maak ondernemen simpel, het is namelijk een kwestie van logisch nadenken. Mijn klanten noemen mij ‘liefdevol confronterend’, je bent dus gewaarschuwd als je je inschrijft. Ik ben altijd eerlijk. Niet altijd aardig als dat nodig is om jou succesvol te maken. Want dat is mijn missie en daar leef ik voor.

veronique prins 2-daagse

Wie ben ik en waar sta ik voor als #1 Kick Ass business coach?

Als dochter van een melkboer is het ondernemerschap mij letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten. En alhoewel ik als puber riep dat ik nooit ondernemer zou worden, ben ik inmiddels al ruim 28 jaar ‘eigen baas’. Sinds ruim 7 jaar gebruik ik al mijn ondernemerskennis en -ervaring om zoveel mogelijk coaches en therapeuten te leren hoe ze een gezonde boterham kunnen verdienen met dat wat ze het liefste doen. Ik heb zelf in amper 3 jaar een zeer succesvolle praktijk opgebouwd en weet dus uit ervaring wat daar voor nodig is. Ik maak het voor mijn klanten mogelijk om hun dromen te realiseren en daardoor leef ik iedere dag mijn eigen droom. ‘Walk the talk’ is mijn motto. Ik hou veel van praten maar nog meer van doen, van actie. Ik ben direct, gedreven, gek op chocola, zwart/wit ballen en mijn gezin en hou niet van ruzie en excuses. Ik maak ondernemen simpel, het is namelijk een kwestie van logisch nadenken. Mijn klanten noemen mij ‘liefdevol confronterend’, je bent dus gewaarschuwd als je je inschrijft. Ik ben altijd eerlijk. Niet altijd aardig als dat nodig is om jou succesvol te maken. Want dat is mijn missie en daar leef ik voor.

Kickstart workshop

Ben jij klaar voor focus, structuur, meer inzicht, een goed inkomen en wil je van je hobby een echt bedrijf maken? Zorg dan dat je er bij bent op zaterdag 18 mei of maandag 1 juli a.s.

Praktische details

Datum

Zaterdag 18 mei van 09:00 – 13:00 uur

of

Maandag 1 juli van 13:00 – 17:00 uur

Locatie

Van der Valk Hotel Vianen

Investering

Slechts € 27,-exclusief BTW. Financieel te doen vermoed ik, zelfs als je praktijk echt niet loopt. 😊

Wat levert het je op?

 • Focus en dat maakt dat je niet meer door iedere voorbijvliegende mug wordt afgeleid. Je weet wat, wie en hoe je moet helpen. Je ziet waar jouw eigen actieplan een paar ‘zwarte gaten’ bevatte en hoe dat anders kan om wél klanten aan te trekken.

 • Vertrouwen en als je dat hebt ben je onoverwinnelijk.

 • Kennis en inzichten. Omdat een succesvol ondernemer goed is in wat hij doet, acties onderneemt om mensen te laten weten dat hij er is én de mindset heeft om bij tegenslag en als het even moeilijk is zichzelf weer op te rapen en door te gaan.

 • Dit alles leidt tot (meer) klanten, (meer) omzet en het realiseren van je droom. En daarmee die van anderen.

 • En nog veel meer, ik praat namelijk op dubbel tempo! 😊

Veelgestelde vragen

Mooierd. Ik ben even serieus. Heel soms ben ik dat namelijk. Je betaalt minder voor deze workshop dan voor 2 Chai Lattes (my fav) bij de Starbucks als je het grote formaat neemt en er dan ook nog een carrot cake bij neemt met zo’n laagje. De prijs is zo laag omdat het een groepsgebeuren is. Dat maakt dat er ruimte is voor vragen, sterker nog, ik verwacht dat je interactief meedoet. Er is ook wel degelijk ruimte voor jouw vragen omdat de rest daar ook van leert. Maar 3,5 uur coaching van mij en dan mij al je vragen persoonlijk kunnen stellen voor dit bedrag? Ain’t gonna happen sister. Of bro. Net wat je bent.

Betekent niet dat ik niet heeeeeeeel veel van je vragen zal beantwoorden. Ik weet namelijk exact wat je vragen zijn in deze fase (ik ken mijn ideale klant) en daarom weet ik precies wat ik in deze workshop moet behandelen zodat heel veel van je vragen al beantwoord zijn voordat jij ze stelt. Goede deal toch?

Geen idee. Deze workshop heb ik spontaan weer eens van stal gehaald omdat ik er zin in had, ik heb geen reeks ervan gepland. De vraag die ik altijd stel is ‘kun jij wachten op de volgende?’. Als het nu nog niet zo goed gaat, is het dan verstandig om nog 2 maanden te wachten met leren hoe je dan wél klanten kunt maken. Vaak vraagt het bijwonen van zo’n workshop om keuzes maken; het komt eigenlijk nooit uit. Er is eigenlijk altijd wel wat. De vraag is waar je op dit moment prioriteit aan geeft en of er écht geen oplossing is waardoor je wél kunt komen. Denk als een ondernemer…………….

Scroll naar boven