2-daagse live training
Slim en Snel Succesvol

De beste basis en een praktisch plan voor een bloeiende praktijk.

Aftermovie Slim en Snel Succesvol

2 dagen intensief werken aan je bedrijf en je ondernemerskennis; ben jij klaar voor het serieuze werk?

Snap jij ook dat je samen verder komt dan in je eentje? Begrijp je dat je natuurlijk het wiel zelf uit kunt vinden, maar dat het leren van iemand die dat al een keer gedaan heeft  slimmer is?

Zie jij ook dat ondernemen een vak apart is en dat ‘gewoon iets heel graag willen’ niet voldoende is om ook te slagen (ik ken heel veel mensen die heel graag een marathon willen lopen maar nooit aan de start zullen staan…..).

Kom dan naar mijn 2-daagse basistraining Slim en Snel Succesvol. In 2 dagen tijd leer ik je de allerbeste basis voor het bouwen van je praktijk. Hetzelfde fundament dat ik heb gebruikt om mijn eigen succesvolle bedrijf te bouwen en te laten groeien naar inmiddels een jaarlijkse omzet van meer dan € 2.000.000,-. Het is exact dezelfde structuur die ik met mijn 1-op-1 klanten doorloop.

Oké, klaar voor? Aan het einde van deze 2 intensieve live dagen ga je naar huis met: 

 • Hoe je je ideale klant definieert voor een continue stroom aan klanten en omzet, ook als je er weerstand tegen hebt en zegt dat je iedereen kunt helpen. Dat geloof ik ook direct, het is alleen marketingtechnisch niet handig en daarom gaan we er tijdens deze 2-daagse een keuze in maken.

 • Hoe je een productaanbod samenstelt dat je direct kan verkopen, zelfs in een overvolle markt met coaches en therapeuten en als je je afvraagt ‘wie zit er nu op mij te wachten?’

 • Hoe je elke dag actie kan ondernemen op het doel dat je hebt gesteld. Zodat je nooit meer na hoeft te denken ‘wat ga ik nu weer eens doen om klanten te maken?’ Hoe zou dat zijn? En dat niet alleen, we maken een plan dat werkt om slimmer en efficiënter klanten te krijgen zonder harder te werken.

 • En het belangrijkste: ik leer je ‘dansen met je klant’, waarbij je zo communiceert met je potentiële klant dat ze zélf komen of vragen om met je samen te werken. Écht. Marketing en sales gaan nooit meer een ‘vies’ woord' voor je zijn als je deze 2-daagse training volgt.

De 2-daagse training Slim en Snel Succesvol is inspirerend, liefdevol confronterend en héél praktisch. Met een flinke dosis humor maak ik uitdagingen, waar je nu als een gigantische berg tegenop kijkt, een stuk minder spannend. Ik maak ze zelfs leuk. 🙂Dat je stiekem denkt “Oh, dat had ik zelf ook wel kunnen verzinnen.” Je gaat zelfs stuiterend van de inspiratie en als een échte ondernemer weer de deur uit! Alhoewel 2 dagen in een zaal met mij ‘best intensief’ is, is er nog nooit iemand moe naar huis gegaan. Terwijl ik vaak ‘s-nachts ook nog ‘langs kom’ in je dromen. Maar dat krijg je er gratis bij, dus daar hebben we het niet over. 🙂

Hoe kom je nu aan droomklanten voor je praktijk?

Allereerst onwijs gefeliciteerd met het starten van je eigen praktijk of het besluit om te starten. Een droom die werkelijkheid wordt! Je vrienden vinden je dapper, je partner is trots op je en je moeder maakt zich zorgen of je dat nu wel moet doen. Jij bent echter vastbesloten, dit is wat je écht graag wilt, waar je hart naar uitgaat.

Alleen……. Na je KVK-inschrijving (wat jij als een mijlpaal ziet maar het betekent echt niets anders dan dat je droom nu een nummer heeft….) ontdek je al snel dat er nogal wat dingen nodig zijn om een vliegende start te kunnen maken. Van je logo tot je website, van de inrichting van je praktijkruimte tot een boekhoudsysteem. Dat kost niet alleen veel geld, waar je stiekem geen rekening mee had gehouden. Het kost ook heel veel tijd en om nu te zeggen dat het al met bakken binnen komt……….. Niet helemaal. Al vertel je dat natuurlijk nooit hardop tegenover al die trotse vrienden. ‘Het gaat best goed’ is wat je steeds blijft zeggen, maar dat voelt steeds een beetje minder oké, omdat het niet de waarheid is.

Je voelt best vaak stress en (financiële) spanning. Want het laatste wat je wilt is mensen iets ‘aansmeren’, maar op een gegeven moment kom je voor de keuze ‘als deze klant het gaat doen kan ik mijn facturen betalen’ en dat punt wil je echt voorkomen. Geloof me! Hoe ik dat weet? Ik ben er zelf geweest. Alles wat hierboven staat, en meer, is mijn eigen verhaal van een aantal jaren geleden. Dus ik snap de droom, het verlangen, het willen, de frustratie en het soms op willen geven…………….

Waar het juist een feestje mag zijn om ‘eigen baas’ te zijn, is je praktijk nu vaker dan je lief hebt, een bron van frustratie. Want eerlijk? Je had gedacht dat het makkelijker zou zijn, want je bent heel goed in je vak. Hoe moeilijk kan het nou zijn? Maar inmiddels ben je er bijna 24/7 mee bezig, zit je financieel mogelijk een tikkie krap (of je zit nog in de fase dat er nog geld is voor X aantal maanden en dan moet het wel gaan gebeuren) en word je niet echt blij van het gedoe dat bij het ondernemerschap komt kijken om aan klanten te komen. Omdat het niet lijkt te werken, levert het in ieder geval geen bakken aan klanten en omzet op. Hmmm….

Dus wat nu te doen? Daarop zijn deze 2 dagen het antwoord. Overigens ook als je al eerder wat bij me gedaan hebt, maar gewoon weer eens lekker een paar dagen ‘Vitamine V’ bij wilt tanken. Het is mijn ervaring dat iedereen die bij mij in de zaal zit, hoe ver je ook bent met je bedrijf, daar altijd iets van opsteekt. Dus heb je nog geen € 50.000,- omzet per jaar? Dan is deze training, juist omdat het vooral de praktijk bespreekt, heel erg waardevol!

slim en snel succesvol

Hoe kom je nu aan droomklanten voor je praktijk?

Allereerst onwijs gefeliciteerd met het starten van je eigen praktijk of het besluit om te starten. Een droom die werkelijkheid wordt! Je vrienden vinden je dapper, je partner is trots op je en je moeder maakt zich zorgen of je dat nu wel moet doen. Jij bent echter vastbesloten, dit is wat je écht graag wilt, waar je hart naar uitgaat.

Alleen……. Na je KVK-inschrijving (wat jij als een mijlpaal ziet maar echt, het betekent niets anders dan dat je droom nu een nummer heeft….) ontdek je al snel dat er nogal wat dingen nodig zijn om een vliegende start te kunnen maken. Van je logo tot je website, van de inrichting van je praktijkruimte tot een boekhoudsysteem. Dat kost niet alleen veel geld, waar je stiekem geen rekening mee had gehouden. Het kost ook heel veel tijd en om nu te zeggen dat het al met bakken binnen komt……….. Niet helemaal. Al vertel je dat natuurlijk nooit hardop tegenover al die trotse vrienden. ‘Het gaat best goed’ is wat je steeds blijft zeggen, maar dat voelt steeds een beetje minder oké, omdat het niet de waarheid is.

Je voelt best vaak stress en (financiële) spanning. Want het laatste wat je wilt is mensen iets ‘aansmeren’, maar op een gegeven moment kom je voor de keuze ‘als deze klant het gaat doen kan ik mijn facturen betalen’ en dat punt wil je echt voorkomen. Geloof me! Hoe ik dat weet? Ik ben er zelf geweest. Alles wat hierboven staat, en meer, is mijn eigen verhaal van een aantal jaren geleden. Dus ik snap de droom, het verlangen, het willen, de frustratie en het soms op willen geven…………….

Waar het juist een feestje mag zijn om ‘eigen baas’ te zijn, is je praktijk nu vaker dan je lief hebt, een bron van frustratie. Want eerlijk? Je had niet gedacht dat het makkelijker zou zijn, want je bent heel goed in je vak. Hoe moeilijk kan het nou zijn? Maar inmiddels ben je er bijna 24/7 mee bezig, zit je financieel mogelijk een tikkie krap (of je zit nog in de fase dat er nog geld is voor X aantal maanden en dan moet het wel gaan gebeuren) en word je niet echt blij van het gedoe dat bij het ondernemerschap komt kijken om aan klanten te komen. Omdat het niet lijkt te werken, levert het in ieder geval geen bakken aan klanten en omzet op. Hmmm….

Dus wat nu te doen? Daarop zijn deze 2 dagen het antwoord. Overigens ook als je al eerder wat bij me gedaan hebt, maar gewoon weer eens lekker een paar dagen ‘Vitamine V’ bij wilt tanken. Het is mijn ervaring dat iedereen die bij mij in de zaal zit, hoe ver je ook bent met je bedrijf, daar altijd iets van opsteekt. Dus heb je nog geen € 50.000 omzet per jaar? Dan is deze training, juist omdat het vooral de praktijk bespreekt, heel erg waardevol!

Herken jij je in één of meerdere van de grootste struikelblokken voor coaches en therapeuten?

 • Je geeft alles aan je klanten en geniet daar ook enorm van. Alleen kan en mag dat niet (langer) ten koste gaan van jezelf. Grenzen stellen en voor je waarde gaan staan zijn nog wel eens een ‘dingetje’. Want dat rode kruis in je agenda op het moment dat je écht niet zou werken? Daar staan toch ineens weer afspraken, want dat kwam die klant zo goed uit...

 • Je hebt een soort van plan in je hoofd maar het is nog geen werkelijkheid. Er is een website waar je moeder trots op is (en jij stiekem ook wel, nu ‘besta’ je echt want hé, er is een website) en je bent mogelijk ook al bezig op social media. Al kan het zijn dat daar echt zichtbaar zijn nog wel een uitdaging is. Net als consistent je acties doen. Waardoor het vaak lijkt alsof je continu achter de feiten aanloopt, terwijl je ondertussen wel je spaargeld ziet verdwijnen. In gedachten had je bedacht dat het succes met je praktijk sneller zou gaan, maar helaas niet...dat is balen!

 • Je wil graag meer klanten en omzet genereren, maar het idee van 'verkopen' maakt je ongemakkelijk en bezorgt je slapeloze nachten. Je vindt het nog een hels karwei om in simpele woorden, Jip-en-Janneke taal dus, uit te leggen wie je bent, wat je doet en waarom klanten JA moeten zeggen tegen jouw oplossing. En er zeggen veel mensen ‘dat is interessant’ of dat ze ‘wel geïnteresseerd zijn’ maar op de één of andere manier komen die mensen nooit in je agenda terecht voor een afspraak.

 • De ene dag ben je volledig geïnspireerd, heb je grootse plannen en voel je je sterk en vol vertrouwen. Dit gaat echt lukken, het is jouw droom en je gaat het gewoon doen. Dan gebeurt er echter iets, waardoor dat vertrouwen afneemt en je weer gaat twijfelen. Je bent dan weer een paar dagen ‘van je padje af’ zoals ik dat noem. Voor het bouwen van een duurzaam bedrijf is dat een tikkie killing. Mijn eigen coach noemde dat altijd ‘manisch depressief ondernemen’ en ik vond het een perfecte term toen ik het hoorde. Alleen spreek ik het niet meer hardop uit, want ik heb er al meerdere malen ‘commentaar’ op gehad. Het is echter de waarheid. Met horten en stoten bouw je geen fijne relatie en met je business is het niet anders.

 • Dat verkopen hé. Je hebt er weleens aan gedacht om alles gewoon gratis weg te geven, je praktijk zou je zoveel leuker vinden als je dat niet meer zou hoeven doen. Je voelt je er ongemakkelijk onder, weet niet zo goed wat je moet zeggen, het voelt als opdringen en vaak is het zo dat je pas na afloop van het gesprek denkt ‘oh dat had ik moeten zeggen’. Maarja, dan is het al te laat. Terwijl je ook weet dat je er wel ‘iets’ mee moet, want een keer moet je bedrijf ook wel geld gaan opleveren (meer dan een beetje als het aan mij ligt) en dat gaat niet gebeuren als je geen facturen gaat sturen. En als je geen sales doet, dan kun je ook geen facturen sturen. Wat is dan de toekomst van je bedrijf? Uit die spagaat zou je graag willen.

Enneh, als je je bullshit weg zou poetsen, écht eerlijk zou zijn tegen jezelf, dan geef je toe dat je zelf de grootste bottleneck bent. Want eerlijk? Je vindt het ook wel fijn dat je nog geen idee hebt hoe je dan wél slim je geld, tijd en energie besteed in je bedrijf, want tot die tijd hoef je dus, lekker veilig, niets……………. Au!

VP_Beeldmerk2_White
VP_Beeldmerk2_White

Succesvol ondernemen is één groot spel; daarbij bouw je stap voor stap een bloeiende praktijk

Zal ik iets verklappen? Als ik meedoe aan een spelletje, dan ga ik voor de winst. Welk spel het ook is. Kan het niet helpen, is nu eenmaal de aard van het beestje. En succesvol ondernemen is voor mij hét spel waar ik al 30 jaar verliefd op ben. En zal ik je nog een geheimpje vertellen? Het winnen van een spelletje is voor mij geen toeval meer. Dat is een kwestie van jezelf helemaal onderdompelen in de spelregels en het vervolgens héél vaak spelen (dat is inmiddels ook mijn ervaring met het spelletje ‘keer op keer’ 😊 ), zodat je de spelregels kunt dromen. Een succesvolle praktijk is ook een spel, gebaseerd op 3 pilaren die de basis vormen van een stevig fundament van je coachpraktijk:

 • Een expert zijn in je vakgebied.

 • Weten hoe het ondernemersspel gespeeld wordt, hoe ondernemen ‘werkt’.

 • Een mindset om te winnen en het doorzettingsvermogen om verder te gaan als het lastig wordt.

Dat ik dagelijks met mijn droomklanten mag samenwerken en serieus geld verdien is geen kwestie van geluk of toeval, maar van het toepassen van de spelregels van marketing en sales. Hoe beter je die kent, hoe beter je ze toepast, hoe beter je je agenda én bankrekening gevuld krijgt. Sterker nog: dan krijg je structureel je agenda vol en creëer je zelfs een wachtrij aan klanten. Is dit iets wat jij ook wilt om een goed inkomen te verdienen met een praktijk die geld oplevert? Tijdens de 2-daagse basistraining ga ik dieper in op deze spelregels om in plaats van een hobby te hebben een financieel gezonde praktijk te bouwen. Dat kan namelijk écht! 

sss dag

Spoileralert voor als je nog twijfelt over de live 2-daagse Slim en Snel Succesvol

Een kleine waarschuwing is wel op zijn plaats. Er zijn mensen die een uur met mij al te veel vinden. Laat staan twee hele dagen. Achter elkaar ook nog, inclusief een bomvol en waardevol programma waarvan jij je vingers af gaat likken. Dit wordt magisch! Twee intensieve dagen op full speed. Serieus, ze zullen voelen als een week. Vanwege het tempo, de inzichten, de emoties en de kramp in je vingers van het schrijven. Je zult niet naar de WC willen gaan uit angst om iets te missen. Je zult het eng vinden én je dood lachen. Van ‘jeetje, kan ik dat ook?’ ga je naar ‘it’s my time to shine’. En dat alles in nog geen 48 uur. Als je zegt ‘kom maar op, ik ben er klaar voor (of mee)’, dan is de volgende simpele stap het drukken op de koopknop. Je bent van harte welkom!

Ik zei al dat het intens en intensief is. Dat snap ik ook. Maar juist daardoor is het zo ongelooflijk waardevol. En zal ik je iets zeggen? Ruim 65% van de deelnemers komt nog eens terug voor een andere training. Dat is een teken dat het toch wel te doen is 🙂

Ben je geen coach of therapeut, maar spreekt mijn visie en werkwijze je wél aan?

Maak je geen zorgen, ook jij bent meer dan welkom! In 2 dagen tijd ga je je doelen en actieplan flink aanscherpen én versimpelen om de groei van je bedrijf te versnellen. Dus loop je over van de plannen en heb je écht zin om impact te maken met jouw vakkennis? Geweldig! Weet je echter nog niet precies hoe je dit wil aanpakken? Al jarenlang werk ik met alle liefde ook samen met ambitieuze:

 • Stylisten

 • Mediators

 • Makelaars

 • Advocaten

 • Fotografen

 • Videografen

 • Accountants

 • Teamtrainers

 • Tuinarchitecten

 • Massagetherapeuten

 • Hondenuitlaatservices

 • Virtual Assistants (VA’s)

 • Schoonheidsspecialisten

 • Online marketing specialisten

 • Grafisch ontwerpers en designers

 • Websitebeheerders of websitebouwers

Voel je je geroepen om erbij te zien en kan je niet wachten om je te verbinden met zo’n 100 gelijkgestemde en vakinhoudelijke experts? Meld je dan snel aan, voordat iemand anders jouw stoel al gereserveerd heeft. De 2-daagse basistraining Slim en Snel Succesvol staat volledig in het teken van leren, delen, groeien, ontwikkelen, focus, strategie, actie, netwerken en zo veel meer!

Wie ben ik en waar sta ik voor als #1 Kick Ass business coach?

Net als jij, startte ik mijn eigen praktijk met een droom. Sinds 1992 ben ik al ‘eigen baas’, terwijl ik als puber riep dat ik nooit ondernemer zou worden. Daar heb ik in ieder geval van geleerd om nooit meer ‘nooit’ te roepen 🙂. Door privéomstandigheden kwam er op een gegeven moment een einde aan die ondernemersdroom en daar heb ik me een paar jaar echt verloren door gevoeld. Als ik ‘wat scherp’ overkom, dan is dat omdat ik jou dat wil besparen; dat je alles op moet geven en op zoek moet naar een nieuwe droom. Dat is namelijk bijna onmogelijk. Als alleenstaande moeder vond ik toch weer een business waar ik blij van werd, maar ik wist pas écht wat ik wilde toen ik startte met mijn business coaching bedrijf. Ik noemde het ‘Je Zaak Voor Elkaar’.

Na een niet al te beste start (financieel gezien) leerde ik wat ik wél moest doen in mijn praktijk, hoe ik het moest doen en in welke volgorde. En met name dat laatste bleek een dingetje; ik kwam erachter dat ik mijn business verkeerd begonnen was. Nu snap ik dat dat niet handig was, maar ik zag iedereen het op die manier doen en dacht dus dat het wel goed was zo.

Die beroerde start is uiteindelijk goud gebleken. Niet alleen weet ik exact waar een groot deel van mijn potentiële klanten doorheen gaat, ik heb ook het bewijs geleverd dat je heel eenvoudig van weinig tot niks best snel iets groots op kunt bouwen: binnen 5 jaar had ik € 1.000.000,- omzet. Zonder hocus pocus of ingewikkeld gedoe, daar ben ik niet van.

Ik ben allergisch voor excuses, ik blijf volhouden (en lever dagelijks het bewijs) dat succesvol worden echt simpel is. Dat we het alleen heel graag moeilijk maken, want dan hebben we een excuus waarom het nog niet geweldig loopt. Of het is moeilijk omdat je eigenlijk geen idee hebt wat je nu precies moet doen. Er is geen kennis en geen plan.

Als je alle ingrediënten van een appeltaart hebt maar geen recept, ga je gokken. De kans dat hij dan geurend en wel op tafel komt, is niet zo groot. Heb je wel een recept dat je stap voor stap kunt volgen, dan is de kans op succes bijna 100%.

Dat is idem voor je business; als je maar wat doet zonder kennis of plan, is de kans niet zo groot dat het een daverend succes wordt maar met een stap voor stap plan kan het wél voor je werken. Héél simpel!

veronique prins 2-daagse

Wie ben ik en waar sta ik voor als #1 Kick Ass business coach?

Net als jij, startte ik mijn eigen praktijk met een droom. Sinds 1992 ben ik al ‘eigen baas’, terwijl ik als puber riep dat ik nooit ondernemer zou worden. Daar heb ik in ieder geval van geleerd om nooit meer ‘nooit’ te roepen. 🙂Door privé-omstandigheden kwam er op een gegeven moment een einde aan die ondernemersdroom en daar heb ik me een paar jaar echt verloren over gevoeld. Als ik ‘wat scherp’ overkom, dan is dat omdat ik jou dat wil besparen; dat je alles op moet geven en op zoek moet naar een nieuwe droom. Dat is namelijk bijna onmogelijk. Als alleenstaande moeder vond ik toch weer een business waar ik blij van werd, maar ik wist pas écht wat ik wilde toen ik startte met mijn business coaching bedrijf. Ik noemde het ‘Je Zaak Voor Elkaar’.

Na een niet al te beste start (financieel gezien) leerde ik wat ik wel moest doen in mijn praktijk, hoe ik het moest doen en in welke volgorde. En met name dat laatste bleek een dingetje; ik kwam erachter dat ik mijn business verkeerd begonnen was. Nu snap ik dat dat niet handig was, maar ik zag iedereen het op die manier doen en dacht dus dat het wel goed was zo.

Die beroerde start is uiteindelijk goud gebleken. Niet alleen weet ik exact waar een groot deel van mijn potentiële klanten doorheen gaat, ik heb ook het bewijs geleverd dat je heel eenvoudig van weinig tot niks best snel iets groots op kunt bouwen; binnen 5 jaar had ik € 1.000.000 omzet. Zonder hocus pocus of ingewikkeld gedoe, daar ben ik niet van.

Ik ben allergisch voor excuses, ik blijf volhouden (en lever dagelijks het bewijs) dat succesvol worden echt simpel is. Dat we het alleen heel graag moeilijk maken, want dan hebben we een excuus waarom het nog niet geweldig loopt. Of het is moeilijk, omdat je eigenlijk geen idee hebt wat je nu precies moet doen. Er is geen kennis en geen plan. Als je alle ingrediënten van een appeltaart hebt, ga je gokken. De kans dat hij dan geurend en wel op tafel komt, is niet zo groot. Heb je een recept dat je stap voor stap kunt volgen, dan is de kans op succes bijna 100%. Dat is idem voor je business; als je maar wat doet zonder kennis of plan, is de kans niet zo groot dat het een daverend succes wordt maar met een stap voor stap plan kan het wél voor je werken. Héél simpel!

Live event - 2 daagse

De kernwoorden van de 2-daagse training Slim en Snel Succesvol: mindset, inspiratie, kennis, netwerken, verbinding en een plan. Enneh, actie!

Stel je eens voor dat je in een volle zaal zit met enthousiaste ondernemers die allemaal hetzelfde doel hebben als jij: het starten en opbouwen van een bloeiende praktijk, zonder dat je je suf hoeft te lezen in dikke boeken vol droge theoretische verhalen. That’s where the magic happens! Want heel eerlijk? Een saaie training waarbij je naar huis gaat zonder een praktisch actieplan, daar schiet je niets mee op. Jij wil leren, groeien én plezier maken in een heerlijke, positieve sfeer waarbij we jouw creativiteit alle ruimte geven.

Begin vorig jaar heb ik goed nagedacht waar ik nu écht blij van word in mijn praktijk en wat ik het allerliefste doe. Het antwoord is simpel: ik wil met slimme en bewezen business coaching tips en adviezen jou leren denken en doen als een succesvolle ondernemer en dan ook nog het liefste live. Met trainingen kan ik perfect mijn kennis op grote schaal delen, om zo veel mogelijk impact te maken. Dat heb ik jaren zeer intensief gedaan; ik startte soms 3 trainingen per maand.

Nu sta ik weer voor je klaar om samen 2 dagen intensief te werken aan je mindset, het fundament van je praktijk en een financieel vrijere toekomst. Daarom krijg je een berg van mijn bewezen kennis, want ik ga je uitdagen, kietelen en stretchen. Bloedeerlijk naar jezelf laten kijken. Live. In verbinding met mijn deelnemers, de échte interactie. Heerlijk! Als geen ander weet ik hoe krachtig en waardevol één dag samen met mij is, laat staan een 2-daagse training die meer dan dubbel zo effectief is. Juist doordat je even uit je eigen bubbel stapt, begint de creativiteit te stromen als je je onderdompelt in de spelregels van succesvol ondernemerschap. Dus waar wacht je nog op? Kom naar Slim en Snel Succesvol en ervaar zelf wat een positieve vibe kan betekenen voor de groei van jouw praktijk!

reviews

Investering

Zelf investeer ik al jarenlang tienduizenden euro’s per jaar in mijn persoonlijk en zakelijke groei. Dit was het voor mij dubbel en dwars waard, want anders had ik niet zo’n imperium kunnen opbouwen. Mijn meest waardevolle ondernemerslessen geef ik dus graag aan je door, wat de 2-daagse training al onbetaalbaar maakt. Als je werkelijk aan de slag gaat met dat wat we gedurende deze 2 dagen behandelen, dan kan je de ticketprijs in no time terugverdienen. In veelvoud. Bewezen!

De investering voor het bijwonen van Slim en Snel Succesvol is slechts € 147,- exclusief BTW tot 15 januari 2024. Wat een koopje is voor wat je 2 dagen lang krijgt, inclusief ook nog eens 2 overheerlijke lunches. No brainer toch? Je kent mijn waarde, die ik vanuit mijn tenen met je deel. Boek daarom nu gelijk je ticket!

Datum

Maandag 12 en dinsdag 13 februari 2024 van 09:30 – 16:30 uur

Er is ruimte voor om en nabij 100 mensen, wacht dus niet te lang met het bestellen van je ticket, want vol = vol!

Locatie

Van der Valk Hotel in Vianen (Prins Bernhardstraat 75 - 4132 XE - Vianen)

Wat is niet bij de prijs inbegrepen?

 • Ik heb helaas geen ‘groot empathisch vermogen’. Hoef je dus ook niet op te rekenen als ik merk dat je jezelf voor de gek houdt met waarom je nog niet begonnen bent, want dan geef ik dat aan je terug.

 • We gaan niet dansen, niet knuffelen (alhoewel? Maar geen groepshug ofzo), ik doe niet aan energizers, geen meditatie en je moet zelf je chakra’s al uitgelijnd hebben als je binnenkomt, want daar gaan we deze 2 trainingsdagen geen tijd voor hebben. En ik weet eerlijk gezegd ook niet hoe dat moet, ik beperk me tot waar ik wel verstand van heb.

 • Ingewikkeld gedoe. Ik kom niet met onderwerpen als funnel optimalisatie en hoe je de hoogste conversie uit je webinars kunt halen. Volstrekte onzin in je huidige fase. Ik hou van simpel, we gaan het alleen hebben over de dingen die belangrijk zijn om je eerste klanten te maken, alles wat je moet weten om € 50.000,- omzet per jaar te draaien. Dus geen uitleg over BV constructies of de ultieme funnelopbouw, je weet nog niet eens hoe je mensen in je funnel kunt krijgen. Is dus minder logisch.

 • Sorry, maar ik ben ook geen tovenaar (al noemen mijn klanten me wel vaak magisch 🙂). Het is aan jou om dat wat ik je leer tijdens deze 2 dagen ook echt te gaan doen. Je krijgt namelijk geen klanten door er heel veel aan te denken. Zonder actie, geen resultaat!

Waar ga je mee naar huis?

Officieel moet ik nu een rijtje met feiten opsommen en dat zal ik ook doen. Ik heb deze 2-daagse inmiddels een keer of 10 - 12 gedaan en waarom ik het iedere keer weer doe, ondanks dat ik het van tevoren altijd best een ‘ding’ vind, is om wat deelnemers na afloop tegen me vertellen. Wat deze 2 dagen voor ze heeft betekend, hoe waardevol het was, wat ze nu voelen over zichzelf en het ondernemerschap, de woorden ‘transformatie’, ‘dankbaar’ en ‘vol vuur’ vliegen me altijd om de oren als mensen na afloop naar me toe komen. Dát raakt me nog altijd, dát is waarom ik het doe. Maar ja, hoe zet ik dat nu om in woorden als resultaat van deze 2 dagen als er een hele doos tissues doorheen is gegaan en ik ook ‘s-nachts in je dromen nog langs ben gekomen?

 • Heel in het kort: ‘je snapt het ondernemerschap’. Nu was dat vast geen verlangen van je, (‘ik wou dat ik het snapte’) maar ik zie bij iedereen gedurende deze 2 dagen wat er in hun hoofd gebeurt ‘ah, daarom werkt dit niet’ of ‘oh, daarom is het belangrijk om het op die manier en die volgorde te doen’. Het maakt dat je weet waar je moet beginnen, weet wat je moet doen, weet wat je moet laten en dát maakt je een ondernemer.

 • Je houdt echt van sales en marketing. Sterker nog, je kunt niet wachten om je aanbod aan iemand te doen als je de deur uit loopt. Ja, ook al kun je je daar nu nog helemaal niets bij voorstellen. Hier kun je me echt op vertrouwen.

 • Een actieplan zodat je nooit meer na hoeft te denken over ‘wat ga ik nu eens doen om aan klanten te komen’. De tijd die je daar mee kwijt bent gebruik je nu om ze te maken. 🙂

 • Ik heb je leren dromen en dat klinkt een beetje raar als Kick Ass Businesscoach die juist vaak zegt dat ik teveel mensen zie dromen en te weinig zie doen. Dit gaat echter over het creëren van een groot ‘waarom’, wat dé reden is dat je in actie zult komen. En nee, dat heeft niets te maken met het redden van de aarde (dat zou wel fijn zijn overigens), maar over JOU. Klinkt heel vaag, maar ik weet dat dit één van de redenen is waarom mensen enthousiast zijn over deze training. Deze gaat diep, trust me.

 • Uitstelgedrag laat je los, want je voelt nóg sterker het commitment om all-in te gaan om je dromen waar te maken waardoor je je meer voldaan voelt, jezelf serieus zult nemen en écht klanten krijgt.

 • Regie over jezelf, je praktijk, je omzet en zelfs je leven doordat je 100% verantwoordelijkheid neemt voor 100% van de acties en resultaten.

 • De moed om meer je kop boven het maaiveld uit te steken om zichtbaar te zijn met jouw passie, expertise en oplossing. Yep, zelfs als de ex van je partner je stories kijkt of de buurvrouw die je toch altijd al een beetje raar vindt. ‘Zie je mij boeien, ik heb een missie te leven!’

Veelgestelde vragen

En of! Ik zie het hetzelfde als de vraag; ik wil graag autorijden, heb ik dan rijlessen nodig? Ja! Natuurlijk! Veel coaches en therapeuten beginnen namelijk aan hun praktijk zonder dat ze weten wat ondernemen eigenlijk inhoudt. Dat is als een kapsalon openen en op de dag van de opening jezelf realiseren dat je niet eens weet hoe je haar moet knippen.

Dus ja, deze training is ook voor jou!

En of! Ik heb mensen in de zaal gehad die al € 40.000,- omzet draaiden en na afloop naar me toekwamen en zeiden ‘had ik deze training maar eerder gevolgd’. Het bespaart je een paar frustrerende en dure leermomenten. Daarbij draai ik waarschijnlijk iets meer omzet dan jij en ik ben van mening dat je dan altijd nog wat van iemand kan leren.

Dus ja, deze training is ook voor jou!

Super, ook dan ben je van harte welkom. Je hebt dan in ieder geval al de waarde van mijn kennis ervaren en weet ook hoeveel energie het geeft om weer een dag met mij door te brengen, laat staan 2. Als je ooit een Kickstart workshop hebt bijgewoond; deze 2 dagen staan gelijk aan 4 Kickstart workshops. Dan weet je waar je je op voor kan bereiden. 🙂

Heb je bijvoorbeeld mijn online training ‘Bouw een bloeiende praktijk in 90 dagen’ gevolgd, dan is dit een super aanvulling. Ik weet dat er veel mensen zijn die juist voor een ‘opfrissing’ komen en ik zorg er dus voor dat deze training vooral een aanvulling is en niet alleen een herhaling. Het grootste verschil tussen deze 2 dagen en de online training is dat deze 2 dagen heel erg gericht zijn op de praktijk; we gaan het hier vooral hebben over hoe het nu werkt in de praktijk. Simpel, concreet en dus vooral praktisch. En de dingen die ik dubbel noem; volgens mij kun je sommige dingen niet vaak genoeg horen!

Scroll naar boven