Business coaching voor méér klanten met je coachpraktijk

Ik ben inmiddels ruim 11 jaar businesscoach, heb duizenden ondernemers geleerd hoe ze succesvol kunnen worden.. Dat doe ik met de onderstaande 3 programma’s.
Als je interesse hebt in een samenwerking, dan heb ik de keuze zo eenvoudig mogelijk gemaakt met behulp van onderstaand schema:

programma model

Als je in de linkerkolom kijkt naar je omzet dan kun je rechts vinden welk programma er dan voor jou van toepassing zou zijn. Heel eenvoudig en simpel, precies zoals alles in mijn bedrijf.

Bouw een praktijk in 90 dagen

Bouw een bloeiende praktijk in 90 dagen

Wil jij als starter graag zo snel mogelijk klanten? Weet je alleen nog niet helemaal goed hoe je dat nu moet doen? Of ben je al gestart en blijken die klanten, ondanks de ideeën die je er vooraf over had, toch nog niet helemaal zo makkelijk te komen als je verwacht of gehoopt had? Heeft jouw praktijk minder dan € 2.500,- omzet per maand en wil je graag leren hoe je meer omzet genereert? Dan is dit business coaching programma de beste start voor jou.

Movers & Shakers

Movers & shakers

De basis staat. Je hebt een ideale klant, een goed traject of programma en je weet hoe je klanten moet maken. Je krijgt geen jeuk meer van sales, 'ik ben zo bang om zichtbaar te zijn' is niet jouw uitspraak. En nu het staat denk je 'het mag meer'. Zonder dat je nóg harder hoeft te werken. Je ambities zijn groter dan je huidige omzet en kom maar door met die magische € 100.000,-. Dat wil je alleen wel slim en strategisch aanpakken. En het hoeft geen 5 jaar te duren. Als dat is wat je aanspreekt, dan is Movers en Shakers jouw programma. Het enige programma in Nederland dat je leert hoe je structureel tot die € 100.000,- omzet kunt komen. Zonder truucjes of quick fixes, ook niet met maar 2 uur werken per week. Ik doe graag aan verwachtingenmanagement!

Verdienen wat je waard bent

Verdienen wat je waard bent

Heb je al een goedlopende business (> € 150.000,- per jaar) en wil je graag verdubbelen of het simpelweg slimmer aanpakken, omdat je niet nóg meer uren wilt draaien? Dan is mijn jaar mentorship ‘Verdienen Wat Je Waard Bent’ voor jou. Het is een programma waarin ik je "the best of both worlds" biedt. Je maakt onderdeel uit van een groep met allemaal gedreven en succesvolle ondernemers die elkaar inspireren en dingen leren én je hebt 1 op 1 coaching van mij. Wil je naar minstens € 250.000,- € 500.000,- of € 1.000.000,-? Neem dan even contact met me op voor de details.

Let wel op: dit programma is niet voor iedereen en ik werk hierin ook niet met iedereen. Ik heb slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, ook omdat veel deelnemers jaar na jaar bijtekenen. Zegt ook al iets of niet?!

Scroll naar boven