Gratis online trainingen voor méér klanten met je coachpraktijk

Ben jij een ondernemer die niets liever wil dan veel mensen helpen en een positieve impact maken? Fantastisch! Maar om dit te bereiken heb je wel een stevige basis nodig voor jouw praktijk. En dat is precies waar ik jou mee kan helpen!

Mijn gratis Kick Ass business coaching tips (lekker duidelijk, concreet en altijd eerlijk en dus soms niet aardig) en inspiratie zijn niet alleen waardevol, maar ook nog eens eenvoudig om toe te passen. Het is net als met Monopoly spelen; als je de spelregels kent, is de kans groter dat je wint.

Ik leer je dezelfde simpele spelregels voor ondernemen, zodat je meer klanten aan kunt trekken en de impact kunt maken die je zo graag wilt. En natuurlijk mag je daar ook geld mee verdienen, dat is bij mij wel echt onderdeel van het verhaal. We zijn tenslotte geen stichting, maar een bedrijf. En een huisarts, die je ook helpt met je pijnen, verdient toch ook gewoon geld met wat hij of zij doet? Als je het daarmee eens bent, dan zijn mijn trainingen echt iets voor jou!

Dus laat me je helpen om een succesvolle praktijk op te bouwen en de wereld een beetje mooier te maken. Wie weet sta jij dan binnenkort wel bekend als dé go-to persoon in jouw vakgebied en kun je een inspiratie zijn voor anderen. Klinkt goed, toch?

Enneh, dit zijn geen saaie, ellenlange ‘kijk mij eens een geweldig leven hebben’ sessies; dat is niet zo mijn ding. Je schrijft je 10 slagen in de rondte, gunt jezelf geen tijd om te plassen en barst van de inspiratie en ‘ah ha’ momenten als je weer uitlogt. (Pijnlijk) duidelijk en waardevol!

5 simpele stappen naar een succesvolle praktijk

Gratis online workshop; 5 Simpele stappen voor een praktijk mét klanten maar zonder stress (of burn-out)

Wil je slim, snel en simpel geld leren verdienen met je praktijk? Dat kan, echt! Zelfs als je nu nog denkt van niet of dat jij het niet kunt.

Ik dacht altijd dat je als ondernemer geboren moest zijn, dat het iets was wat in je DNA zat. Inmiddels weet ik beter en dat maakt me ongelooflijk blij. Het betekent namelijk dat iedereen kan leren ondernemen, dat het eigenlijk zoiets is als zwemmen. En daar heb ik mijn missie van gemaakt; coaches en therapeuten (kennisondernemers) leren ondernemen. Dat is wel belangrijk om te noemen want ik ben gék op ondernemen maar heb een bloedhekel aan zwemmen; dat je niet denkt dat je bij mij de schoolslag leert. 🙂

In een gratis online interactieve workshop leer ik je de stappen die ik heb gezet waardoor ik een redelijk dramatische praktijk (of eigenlijk niet ‘redelijk’; het was gewoon heel dramatisch) om heb gezet in een bedrijf waarin ik veel mensen help en goed geld verdien. Ik heb daarvoor een heel simpel 5 stappenplan dat ik zelf nog altijd gebruik (en me jaarlijks ruim een miljoen omzet oplevert) en dat inmiddels ook duizenden coaches en therapeuten succesvol heeft gemaakt.

Wil je een serieuze praktijk bouwen? Wil je dat leren van iemand die dat al bewezen heeft? In plaats van zelf het wiel uitvinden; wat vaak tot vierkante wielen leidt?

Meld je dan hieronder aan voor de gratis online interactieve workshop op: dinsdag 9 juli om 09:00 of om 20:00 uur

10 spelregels om te winnen met je praktijk

Winnen met je praktijk: 10 spelregels om succesvol te worden zonder jezelf te verliezen

Feit: 10% van alle coaches en therapeuten wordt succesvol. Wat inhoudt dat ze doen wat ze leuk vinden en blij van worden, voldoende verdienen om zakelijk en privé alle rekeningen zonder pijn in je buik te kunnen betalen en ook nog genoeg overhouden om je dromen waar te maken én te reserveren voor ‘later’.

Dat betekent dus dat 90% van deze groep het niet redt, of in ieder geval niet zonder financiële steun in de vorm van een baan, partner, uitkering, erfenis, interen op je spaargeld of wat dan ook. In de basis is dat allemaal geen probleem. Want dan red je het financieel dus sowieso omdat er een ‘aanvulling’ is, maar hoe groot is je impact als je nog niet voldoende verdient om zelfs maar in je eigen kosten te kunnen voorzien? Terwijl dat vaak wel is waarom we met onze praktijk starten; omdat we mensen willen helpen. Maar hoeveel help je er nou helemaal als je nog geen € 1000,- omzet per maand draait? Is dat waar je van droomde? Of droom je van vrijheid, veel blije en tevreden klanten én financieel vrij zijn?

Weet je dat het JOUW keuze is of je tot die 10% of tot die 90% behoort? Al denk je nu van niet. Of je wint met Monopoly is ook niet een gokje of een kwestie van geluk. Ook daar geldt het dat hoe beter je de spelregels kent, hoe beter je die toepast, hoe vaker je het oefent, hoe groter de kans dat jij dat spelletje dan ook gaat winnen. Dan kun je het voorspellen, echt! En dat is met ondernemen niet anders. Dan moet je alleen wel de spelregels van het ondernemen kennen en die ga ik je hier leren in deze gratis training.

Ik ga je vast waarschuwen: dit is een online training van 1,5 uur waarvan delen na afloop nog door je hoofd zullen schieten. Je mogelijk zelfs ‘s-nachts nog wat onrustig aan me zult denken. Wees niet ongerust, dat krijg je er altijd gratis bij. Het is dus ook geen 1,5 uur saai betoog waar jouw wiskunde leraar (ja, die!) nog creatief bij was, integendeel. In een hoog tempo, concreet, barstensvol praktische voorbeelden en bloedeerlijk loop ik je door deze spelregels heen. Ben je daar klaar voor?

"Hoe je de 90% bij wie het niet lukt ontwijkt en wél succes boekt in je praktijk”

Meld je dan hieronder aan voor de gratis online training op: 29 augustus 2024 om 09:00 of 20:00 uur.

Scroll naar boven