Gratis interactieve live online workshop: 5 Simpele stappen voor een praktijk mét klanten maar zonder stress (of burn-out)

Waardoor je (schoon)moeder ook niet meer vraagt ‘moet je niet eens een baantje gaan zoeken?’

Schrijf je hieronder in voor het webinar op 19 maart om 09:30 of om 20:00 uur.

5 simpele stappen naar een succesvolle praktijk

Wil je slim, snel en simpel geld leren verdienen je praktijk? Dat kan, echt! Zelfs als je nu nog denkt van niet of dat jij het niet kunt. Ik dacht altijd dat je als ondernemer geboren moest zijn, dat het iets was wat in je DNA zat. Inmiddels weet ik beter en dat maakt me ongelooflijk blij.

Het betekent namelijk dat iedereen kan leren ondernemen, dat het eigenlijk zoiets is als zwemmen. En daar heb ik mijn missie van gemaakt; coaches en therapeuten (kennisondernemers) leren ondernemen. Dat is wel belangrijk om te noemen, want ik ben gék op ondernemen maar heb een bloedhekel aan zwemmen; dat je niet denkt dat je bij mij de schoolslag leert.

In een gratis live online interactieve workshop leer ik je de stappen die ik heb gezet waardoor ik een redelijk dramatische praktijk (of eigenlijk niet ‘redelijk’; het was gewoon heel dramatisch) om heb gezet in een bedrijf waarin ik veel mensen help en goed geld verdien.

Ik heb daarvoor een heel simpel 5 stappenplan dat ik zelf nog altijd gebruik (dat me jaarlijks ruim een miljoen omzet oplevert) en dat inmiddels ook duizenden coaches en therapeuten succesvol heeft gemaakt. Dus wil je een serieuze praktijk bouwen? Wil je dat leren van iemand die dat al bewezen heeft? In plaats van zelf het wiel uitvinden wat vaak tot vierkante wielen leidt? 

Van een (te) lege agenda naar een bloeiende praktijk met impact en omzet in 5 simpele stappen

Ik ben al ondernemer sinds 1992, ik kocht een supermarkt op mijn 24ste voor 1 miljoen Euro (dat was destijds 2 miljoen gulden) Op mijn 28ste had ik een bedrijf met 80 man personeel. Dus toen ik in 2013 écht mijn droom ging realiseren met mijn business coaching praktijk dacht ik eerlijk gezegd ‘hoe moeilijk kan dit zijn?’. Ik had al een paar bedrijven succesvol gemaakt, ik was goed in wat ik deed en ik had er ongelooflijk veel zin in. Dat bleek een beetje tegen te vallen...

In dat eerste jaar werkte ik me een slag in de rondte. Ik maakte echt lange dagen, klapte ook in het weekend regelmatig mijn laptop open en tóch had ik een lege agenda en lege bankrekening. Ondanks dat ik écht mijn passie gevonden had en dat koste wat het kost niet op wilde geven, hield ik financieel mijn hoofd niet boven water. Ik had een ander succesvol bedrijf opgezegd om dit te kunnen doen en er moest écht geld verdiend worden. Als dat niet zou lukken, zou ik op moeten geven en wat anders moeten doen. Dat maakte me stik verdrietig. Ik moest dus leren hoe het anders moest, ik moest leren hoe dat met zo’n praktijk ‘werkte’.

Ik nam een groot financieel risico en investeerde geld in een coach om mij dit te leren. Vanzelfsprekend deed dat iets met mijn ego (‘waarom kan ik dit zelf niet, ik ben al 30 jaar ondernemer?’) maar ik moest. Het is de beste stap die ik had kunnen zetten. Ineens snapte ik hoe dit werkte, zag ik de logica en waarom ik met hard werken niets (of bijna niets) bereikt had. Vooral leerde ik hoe ik het slimmer en sneller kon doen en dat bleek te werken. Fast forward naar nu: ik ben inmiddels financieel vrij en werk puur omdat ik er zo van hou. Ik geniet van wat ik doe en maak andere ondernemers succesvol. Ik ben gelukkig en voldaan!

Leer in een live online workshop van 2 uur hoe je een gezond en winstgevend fundament opbouwt voor je praktijk

Een steengoede expert in je vak zijn, betekent niet per se dat je een steengoede ondernemer bent. Dit is een valkuil waar veel starters in trappen; ‘maar ik kan dit heel goed’.

Of we denken dat we vanzelf succesvol worden, omdat je in Nederland een unieke methode aan je klanten leert (‘ja, maar niemand anders doet dit’). Dat is geweldig, maar weet wel dat jouw methode niet de reden is waarom mensen bij je komen. Potentiële klanten kénnen je methodiek waarschijnlijk niet eens, laat staan dat ze er naar op zoek zijn.

En zo zijn er nog een flink aantal standaard misvattingen die maken dat jouw praktijk nog niet lekker van de grond komt en/of dat niet snel zal gebeuren. Want als ik je nu vraag naar je plan om klanten te maken? Kijk je me dan glazig aan of kom je dan met een berekening? Iets als ‘ik wil € 20.000,- omzet maken en mijn dienst kost € 500,- dus ik heb 40 klanten nodig’ Dat is geen plan maar een rekensom.

Het ondernemerschap is een vak apart wat je hebt te leren, juist als je er nog geen kaas van gegeten hebt.

5 stappen naar een succesvolle praktijk webinar

Leer in 1,5 uur hoe je een gezond en winstgevend fundament opbouwt voor je praktijk

Een steengoede expert in je vak zijn, betekent niet per se dat je een steengoede ondernemer bent. Dit is een valkuil waar veel starters in trappen; ‘maar ik kan dit heel goed’.

Of we denken dat we vanzelf succesvol worden, omdat je in Nederland een unieke methode aan je klanten leert (‘ja, maar niemand anders doet dit’). Dat is geweldig, maar weet wel dat jouw methode niet de reden is waarom mensen bij je komen. Potentiële klanten kénnen je methodiek waarschijnlijk niet eens, laat staan dat ze er naar op zoek zijn.

En zo zijn er nog een flink aantal standaard misvattingen die maken dat jouw praktijk nog niet lekker van de grond komt en/of dat niet snel zal gebeuren. Want als ik je nu vraag naar je plan om klanten te maken? Kijk je me dan glazig aan of kom je dan met een berekening? Iets als ‘ik wil € 20.000,- omzet maken en mijn dienst kost € 500,- dus ik heb 40 klanten nodig’ Dat is geen plan, maar een rekensom.

Het ondernemerschap is een vak apart wat je hebt te leren, juist als je er nog geen kaas van gegeten hebt.

VP_Beeldmerk2_White
VP_Beeldmerk2_White

Nou was ik al een door de wol geverfde ondernemer, laat staan hoe het voor jou is als je start.

Verwachten dat je dit dus als ‘vanzelf’ kunt is hetzelfde als zonder bandjes het zwembad in springen en verwachten dat je ‘vanzelf’ blijft drijven.

Dus wil je slim, snel en simpel geld leren verdienen met jouw eigen wijsheid in een succesvolle praktijk? Maar ben je nog zoekende in wat je precies moet doen omdat dat wat je doet nog niet briljant werkt of je gewoon in één keer goed wilt starten? Zou je het fijn vinden als er lijn en structuur in je bedrijf zou zitten waardoor je die vrijheid ervaart waarom je begon? Terwijl je ondertussen je praktijk vult met enthousiaste klanten? Laat mij je helpen met deze gratis training, het enige wat je hoeft te doen is 1,5 uur tijd vrij maken in je agenda en je suf pennen (dat is wat ik vaak terug krijg…. 🙂).

Dan leer ik je gratis mijn 5 stappenplan waar ik met mijn klanten mee werk, dat ik zelf nog altijd gebruik om mijn omzet te realiseren en waarvan ik had gewenst dat iemand het mij had verteld toen ik startte.

Kortom, mijn gratis online training bespaart je een heleboel kostbare missers/ frustratie en gemiste omzet, want ik vertel je kwetsbaar, open en eerlijk wat mijn eigen duurste leermomenten zijn geweest. Zo hoef jij niet nogmaals in dezelfde valkuilen te trappen!

De online workshop van 2 uur is een waardevolle tijdsinvestering als je:

 • zo veel mogelijk mensen wilt helpen met jouw passie, kennis, ervaring en oplossing maar nog niet echt een plan hebt om aan die klanten te komen.

 • wil starten of al bent gestart als coach of therapeut om een bloeiende praktijk op te bouwen, het moet dus meer dan een duurbetaalde hobby zijn of worden.

 • tot nu toe de ervaring hebt dat je best aan veel dingen moet denken als je start en het fijn zou vinden om daar een beetje logica en volgorde in te hebben.

 • je eigenlijk keihard werkt en niet zo goed snapt waarom dat niet meer oplevert; het is niet zo dat je niets doet.

 • je graag meer grip zou willen hebben op je omzet, wat echt mogelijk is, zodat het ondernemen helemaal niet zo riskant is.

 • antwoord wilt hebben op de ‘hoe dan’ vraag, waarbij ik je stiekem ook leer waarom al je huidige inspanningen en acties nog niet het gewenste effect hebben gehad en dat ‘gewoon doorzetten’ echt niet het antwoord/de oplossing was geweest.

Als je op een deel van deze vragen ‘yes’ roept, dan ben je meer dan van harte welkom. Dan deel ik mijn waardevolle kennis heel graag met je. Kijkwijzer: ik sta erom bekend snel te praten, ik ben mega concreet en direct en ik ben altijd eerlijk. Daardoor ben ik niet altijd aardig; ik zeg je wat je moet horen, niet wat je wilt horen. Pappen en nathouden, daar geloof ik niet in als het over ondernemen gaat. Niet als je succesvol wilt worden en dat is wel het uitgangspunt.

Dat is juist dé reden dat ik jouw succesvol maak als ambitieuze coach of therapeut. Waarom? Al duizenden ondernemers die steengoed zijn in hun vak, leerde ik óók hoe ze steengoed konden ondernemen. Voor een financieel gezonde praktijk, zodat je een veilige financiële basis voor jezelf, je gezin en je dierbaren kan creëren. Dat is mijn missie en daar leef ik voor.

webinar

De online training van 1,5 uur is een waardevolle tijdsinvestering als je:

 • zo veel mogelijk mensen wilt helpen met jouw passie, kennis, ervaring en oplossing maar nog niet echt een plan hebt om aan die klanten te komen.

 • wil starten of al bent gestart als coach of therapeut om een bloeiende praktijk op te bouwen, het moet dus meer dan een duurbetaalde hobby zijn of worden.

 • tot nu toe de ervaring hebt dat je best aan veel dingen moet denken als je start en het fijn zou vinden om daar een beetje logica en volgorde in te hebben.

 • je eigenlijk keihard werkt en niet zo goed snapt waarom dat niet meer oplevert; het is niet zo dat je niets doet.

 • je graag meer grip zou willen hebben op je omzet, wat echt mogelijk is, zodat het ondernemen helemaal niet zo riskant is.

 • antwoord wilt hebben op de ‘hoe dan’ vraag, waarbij ik je stiekem ook leer waarom al je huidige inspanningen en acties nog niet het gewenste effect hebben gehad en dat ‘gewoon doorzetten’ echt niet het antwoord/de oplossing was geweest.

Als je op een deel van deze vragen ‘yes’ roept, dan ben je meer dan van harte welkom. Dan deel ik mijn waardevolle kennis heel graag met je. Kijkwijzer: ik sta erom bekend snel te praten, ik ben mega concreet en direct en ik ben altijd eerlijk. Daardoor ben ik niet altijd aardig; ik zeg je wat je moet horen, niet wat je wilt horen. Pappen en nathouden, daar geloof ik niet in als het over ondernemen gaat. Niet als je succesvol wilt worden en dat is wel het uitgangspunt.

Dat is juist dé reden dat ik jouw succesvol maak als ambitieuze coach of therapeut. Waarom? Al duizenden ondernemers die steengoed zijn in hun vak, leerde ik óók steengoed ondernemen. Voor een financieel gezonde praktijk, zodat je een veilige financiële basis voor jezelf, je gezin en je dierbaren kan creëren. Dat is mijn missie en daar leef ik voor.

Praktische details

19 maart om 09:30 of om 20:00 uur.

Online, gewoon vanaf je eigen laptop thuis of onderweg.

Investering: gratis. Ik weet het: belachelijk. Ik weet namelijk wat deze tips mij opgeleverd hebben….. Wat het mij had gescheeld als ik dit vooraf had geweten.

Ik geef hem live, er komt waarschijnlijk geen replay.

Wat leer je tijdens deze gratis online workshop op 19 maart

 • Wat de belangrijkste stap is bij het starten van een praktijk en wat bij 95% van mijn potentiële klanten juist nog niet in orde is, hoe hard je ook werkt en wat je ook doet, als dit niet klopt dan lukt het niet.

 • Hoe je heel eenvoudig meer resultaat kunt halen uit al je acties en je dus juist méér kunt bereiken door minder te werken, hoe tegenstrijdig dat ook klinkt en nee, ik leer je geen hangmat lifestyle! 🙂, dat is niet zo mijn ding.

 • Waarom het belangrijk is om een financieel doel te stellen en dat dat zelfs voorwaarde is voor succes, hoe je dat moet doen en hoe je dat kunt doen zonder dat je het eng hoeft te vinden.

 • Hoe je het nooit meer lastig of vervelend of opdringerig hoeft te vinden om iemand aan te bieden om met je te werken.

 • Dat veel coaches en therapeuten niet slagen omdat ze niet het verschil kennen tussen een plan en een actieplan en na deze training maak jij deze fout niet.

 • En nog veel meer, want ik praat 2 uur op dubbel tempo; be prepared. Zorg ook voor een berg schrijfpapier en extra pennen, ik sta erom bekend geen onzin te verkopen.

Deze training is niet zoiets als kijken naar een saaie video; het is een combinatie van business coaching, scherpe tips, veel praktijkvoorbeelden en vette eyeopeners en dit alles met humor en zeer direct gebracht. Ben je daar klaar voor? En wil je jouw kennis echt inzetten om zoveel mogelijk klanten te helpen en een gezond ambitieus omzetdoel te realiseren? Dan ga je echt blij worden van deze workshop!

5 stappen webinar

Wat leer je tijdens deze gratis online training op 19 maart

 • Wat de belangrijkste stap is bij het starten van een praktijk en wat bij 95% van mijn potentiële klanten juist nog niet in orde is, hoe hard je ook werkt en wat je ook doet, als dit niet klopt dan lukt het niet.

 • Hoe je heel eenvoudig meer resultaat kunt halen uit al je acties en je dus juist méér kunt bereiken door minder te werken, hoe tegenstrijdig dat ook klinkt en nee, ik leer je geen hangmat lifestyle! 🙂, dat is niet zo mijn ding.

 • Waarom het belangrijk is om een financieel doel te stellen en dat dat zelfs voorwaarde is voor succes, hoe je dat moet doen en hoe je dat kunt doen zonder dat je het eng hoeft te vinden.

 • Hoe je het nooit meer lastig of vervelend of opdringerig hoeft te vinden om iemand aan te bieden om met je te werken.

 • Dat veel coaches en therapeuten niet slagen omdat ze niet het verschil kennen tussen een plan en een actieplan en na deze training maak jij deze fout niet.

 • En nog veel meer, want ik praat 1,5 uur op dubbel tempo; be prepared. Zorg ook voor een berg schrijfpapier en extra pennen, ik sta erom bekend geen onzin te verkopen.

Deze training is niet zoiets als kijken naar een saaie video; het is een combinatie van business coaching, scherpe tips, veel praktijkvoorbeelden en vette eyeopeners en dit alles met humor en zeer direct gebracht. Ben je daar klaar voor? En wil je jouw kennis echt inzetten voor zoveel mogelijk klanten en een gezond ambitieus omzetdoel? Dan ga je echt blij worden van deze Masterclass!

Scroll naar boven