Mogelijk zit je al helemaal in het enthousiasme over het starten van je eigen bedrijf en kun je niet wachten om er zoveel mogelijk over te leren. In dat geval heb ik iets gaafs voor je, namelijk mijn boek…………………….

In 12 hoofdstukken neem ik mee in wat er allemaal bij komt kijken om een succesvol bedrijf te bouwen. Waarbij direct aangetekend; het is een geweldig en inspirerend boek, er is echter nog meer nodig dan dat er in één boek past om succesvol te worden. Ik doe graag aan verwachtingenmanagement 😊

Bestseller:
Dé Kick Ass Code voor succesvol ondernemen

De kickass code voor succesvol ondernemen

0+

keer verkocht

Voormalig #2 in de Managementboek Top 100

0+

jaar ondernemerservaring
vimeo-video-thumbnail
Veronique over dé kick-ass code

181 pagina’s bomvol inspiratie, praktische tips en waardevolle lessen over ondernemerschap

(let op: dit is niet het gemiddelde business boek!)

Je hoeft als coach of therapeut niet bang te zijn voor succes. Je hebt het namelijk niet ‘zomaar’ of ‘ineens’. Heel goed in je vak zijn is nog niet voldoende om ook een bloeiende praktijk op te bouwen. Dat vraagt van je dat je ook een goede ondernemer bent en dat is een vak apart. Iets wat je echt moet leren. Als je doorkrijgt hoe het werkt dan wordt succes een vanzelfsprekendheid. Tot die tijd hoef je nergens bang voor te zijn! 🙂 (dit omdat ik veel startende ondernemers tegenkom die eigenlijk banger zijn voor succes dan voor falen….. ‘wat nu als ik het straks te druk krijg?’ ‘Dat gebeurt niet ‘zomaar’ vriendin en anders plaats je een bordje ‘wegens plotselinge rijkdom gesloten’ op je deur. Probleem opgelost! 

In 10 hoofdstukken leer ik je wat ervoor nodig is om die succesvolle ondernemer te worden. In dit boek neem ik je mee op mijn reis naar een succesvolle praktijk. Niet alleen de mooie voorkant ‘kijk mij eens op mijn reizen’, maar juist ook die minder mooie achterkant. Ik deel in dit bloedeerlijke en soms confronterende boek de strategische en mindset-kant van succes. Op mijn unieke manier: direct, humoristisch en vooral lekker duidelijk, precies op z’n Veronique’s. Je krijgt in dit boek dé Kick Ass code om je praktijk slimmer en sneller op te zetten en geld te laten binnenkomen.

“Succes komt als je dromen
groter zijn dan je excuses!”

“Succes komt als je dromen
groter zijn dan je excuses!”

Er bestaat geen quick fix voor succes, maar het hoeft ook zeker niet 10 jaar te duren om dé expert in je vakgebied te worden en een goed inkomen te verdienen.

Door mijn boek dé Kick Ass code, begrijp je waarom sommige dingen tot op heden nog niet gewerkt hebben en hoe je, ongeacht de fase waarin je nu zit met je bedrijf, je omzet goed kunt laten groeien en je dromen waar kunt maken.

Droom niet je mooiste leven, maar leef je mooiste droom. Zakelijk én privé.
Met mijn boek “Dé Kick Ass code voor succesvol ondernemen” staat niets je meer in de weg. Actie!

Dit ga je ontdekken in 10 praktische hoofdstukken

 • Hoofdstuk #1: Begraaf je bescheidenheid

  Bescheidenheid siert je als mens maar helpt je als ondernemer geen steek verder. Dus hoe leer je voor je waarde te gaan staan en je vertrouwen te laten groeien (als dat nu nog wat ‘lastig’ is), waardoor je woest aantrekkelijk wordt voor potentiële klanten?

 • Hoofdstuk #2: Wees de baas

  Als winnaar op het erepodium is het makkelijk schitteren. Daar komen vergt een hoge mate van zelfleiderschap, daarvoor moet je dingen doen die lastig zijn. Ook als niemand kijkt en je niet ‘in de flow’ zit. Talent is ondergeschikt aan zelfleiderschap als het gaat om succes. Word de CEO van jouw bedrijf!

 • Hoofdstuk #3: Ga all-in of all-out, succes kan niets met een ‘beetje’

  Succes in je praktijk is hetzelfde als succes in een relatie. Je doet het of doet het niet. ‘Af en toe’ is een beetje zinloos, dan kun je beter niets doen. Dus: ga je er echt voor of ga je het ‘proberen’?

 • Hoofdstuk #4: Steek je kop boven het maaiveld uit

  Als je meer dan gemiddeld wilt worden, dan zul je meer dan gemiddeld moeten doen en meer dan gemiddeld moeten zijn. Als je jezelf presenteert in één van de 50 tinten grijs, dan word je nooit meer dan middelmatig succesvol. Als je dat al redt. Als je écht wilt slagen, steek dan je hoofd boven het maaiveld uit.

 • Hoofdstuk #5: Luier aan en gaan

  Je bent er nooit volledig klaar voor, je weet nooit alles, het is nóóit het juiste moment. Een excuus over timing (‘over een half jaar past het beter…) is eigenlijk gewoon angst. Je grootste angsten overwin je juist door in actie te komen, te leren en te ervaren. En ondertussen verdien je ook gewoon geld; ik vind het een goede deal.

 • Hoofdstuk #6: Stop met denken en start met doen

  Je kunt de meest prachtige plannen maken, het kan er op papier nog zo waanzinnig uitzien, als je niets ‘gaat doen’ dan gebeurt er niets. De prachtigste plannen en mooiste dromen worden volledig stuk gedacht en komen daarmee nooit uit. Eeuwig zonde!

 • Hoofdstuk #7: Kap met het gedoe over geld

  Een bedrijf draait om geld verdienen. Is dat niet jouw doel? Start dan geen bedrijf, maar richt een stichting zonder winstoogmerk op.

 • Hoofdstuk #8: Stel doelen waarvan je minimaal een beetje buikpijn krijgt

  Een doel stellen zorgt voor focus in je bedrijf. Het helpt je bij het nemen van besluiten en het bepalen van prioriteiten. Baseer je doel op wat je nodig hebt/ wilt/ waar je van droomt en niet op wat ‘reëel’ is. Want door wie wordt dat bepaald?

 • Hoofdstuk #9: Start with the end in mind

  Ga van ‘ik doe maar wat en hoop dat het werkt’-marketing naar een manier van werken die je de regie over je omzet geeft. En daarmee vrijheid. Zoiets heet een plan; waar wil je heen en hoe ga je daar komen.

 • Hoofdstuk #10: ‘Keep it Simple, Stupid’

  De enige reden waarom ik succesvol ben, is omdat ik het super simpel hou. Als succesvol worden ingewikkeld was, dan was ik het niet. Veel ondernemers maken dingen nodeloos moeilijk en daarom werkt het niet. Daarbij is gecompliceerd ondernemen ook nog eens een stuk minder leuk.

Over mij als
Kick Ass business coach

Als dochter van een melkboer is het ondernemerschap mij letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten. En alhoewel ik als puber riep dat ik ‘nooit ondernemer zou worden’, ben ik inmiddels al ruim 30 jaar ‘eigen baas’. Sinds 2013 ben ik Kick Ass business coach en leer ik zoveel mogelijk coaches en therapeuten hoe ze een gezonde boterham kunnen verdienen met dat wat ze het allerliefste doen.

Ondanks een valse start met slechts € 10.000,- omzet in mijn eerste jaar, lukte het mij om met mijn zelf ontwikkelde 5-stappenplan in 3 jaar al € 280.000,- om te zetten. Binnen 5 jaar had ik mijn eerste ‘7 figure year’. Is een hele hippe manier om te zeggen dat je meer dan € 1.000.000,- omzet hebt maar ik blijf het een ‘dingetje’ vinden. Alhoewel ik ook nog altijd merk dat het noemen van dat miljoen ook nog wat is. Ik ben er heel trots op (het is inmiddels ieder jaar namelijk aanzienlijk meer .....), het blijft raar om het uit te spreken. Zeker als je weet waar ik vandaan kom en ik alleen maar de hoop had om € 50.000,- per jaar om te zetten.

Een boek schrijven, dat zou helemaal nooit lukken…

Ik hoopte op € 50.000,- omzet, ik droomde van € 100.000,-. Wat nu als dát eens mogelijk was? Hoe zou dat zijn? Ik had echter al besloten dat dat alleen voor hele speciale mensen weggelegd was en ik. ………… ik kom ‘maar’ uit Moordrecht. Ik had echter nóg een droom (nog wel meer overigens, maar dan wordt deze pagina zo lang 🙂) en dat was het schrijven van een boek.

kick ass code

Over mij als
Kick Ass business coach

Als dochter van een melkboer is het ondernemerschap mij letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten. En alhoewel ik als puber riep dat ik ‘nooit ondernemer zou worden’, ben ik inmiddels al ruim 30 jaar ‘eigen baas’. Sinds 2013 ben ik Kick Ass business coach en leer ik zoveel mogelijk coaches en therapeuten hoe ze een gezonde boterham kunnen verdienen met dat wat ze het allerliefste doen.

Ondanks een valse start met slechts € 10.000 omzet in mijn eerste jaar, lukte het mij om met mijn zelf ontwikkelde 5-stappenplan in 3 jaar al € 280.000,- te verdienen. Binnen 5 jaar had ik mijn eerste ‘7 figure year’. Is een hele hippe manier om te zeggen dat je meer dan € 1.000.000 omzet, maar ik blijf het een ‘dingetje’ vinden. Alhoewel ik ook nog altijd merk dat het noemen van dat miljoen ook nog wat is. Ik ben er heel trots op (het is inmiddels ieder jaar namelijk bijna 3 miljoen….), het blijft raar om het uit te spreken. Zeker als je weet waar ik vandaan kom en ik alleen maar de hoop had om € 50.000 per jaar om te zetten.

Een boek schrijven, dat zou helemaal nooit lukken…

Ik hoopte op € 50.000 omzet, ik droomde van € 100.000. Wat nu als dát eens mogelijk was? Hoe zou dat zijn? Ik had echter al besloten dat dat alleen voor hele speciale mensen weggelegd was en ik ………… ik kom ‘maar’ uit Moordrecht. Ik had echter nóg een droom (nog wel meer overigens, maar dan wordt deze pagina zo lang 🙂) en dat was het schrijven van een boek.

VP_Beeldmerk2_White
VP_Beeldmerk2_White

“Ik een boek schrijven, wat denk je zelf? Dat kan ik niet en wie gaat dat nu lezen?”

Ik kan toch helemaal niet zo goed schrijven. Tot een nacht in juni 2019. Ik had net mijn nieuwe 3-daagse event gelanceerd voor september dat jaar. Ik had zelfs al een thema: ‘stories’. Het was die nacht dat ik wakker werd en dacht ‘als dat mijn thema is en ik wil ooit een boek schrijven, dan is dit hét moment’. Ik vond het best wel een goed plan, viel weer in slaap en zocht de dag erna contact met iemand die ‘verstand van boeken schrijven heeft’. Zij vond het een veel minder goed plan; dit ging nóóit meer lukken vóór september. Kijk, dat moet je bij mij nu niet zeggen, dat maakt iets in mij los. Ik denk altijd ‘hoe zou het wel kunnen lukken?’ en er bleek wel degelijk een mogelijkheid te zijn, alleen was dat niet het pad dat andere schrijvers volgden. Dat leek me geen probleem, integendeel. Het kwam erop neer dat ik binnen maximaal 3 weken mijn manuscript moest inleveren voor een eerste correctieronde. Ik pakte mijn agenda, boekte 3 weekenden een Airbnb en eind juni lag dat manuscript bij mijn uitgever. Voor als je nu denkt ‘dan is het vast een afgeraffeld boek’, integendeel. Ik durf hardop te zeggen dat dit het boek alleen maar goed heeft gedaan. Omdat ik nu auteurs zie kauwen en kauwen op de laatste hoofdstukken, de energie is er allang uit en dan moet er nog wel geproduceerd worden. Nee, dat levert kwaliteit op. En ik heb 3 weken volledig IN dat boek geleefd en ik ben dus ook trots op het resultaat.

Dat dit boek in 3 weken is geschreven, is kenmerkend voor hoe ik ook mijn bedrijf heb opgebouwd

Maak succes niet te moeilijk, vraag je steeds af hoe het simpeler kan!” Het is kwestie van logisch nadenken en dat is waar ik je als lezer of klant iedere keer op wijs. Mijn klanten noemen mij daarom ‘liefdevol confronterend’, dus je bent gewaarschuwd als je het gaat lezen!

Scroll naar boven