Ervaringen van blije klanten

5/5

300+ Google reviews

Profielfoto-dec-2021-60x60

Diana Versteeg

Anchor IP

Ik ben inhoudelijk goed in mijn vak en durf mezelf ook een expert te noemen. Maar dat maakt mij nog geen goede ondernemer. In dat opzicht ben ik nog een kleuter 😊.

Ik wilde graag leren hoe je een goede basis neerzet, wat de zaken zijn waar je over na moet denken en hoe je dat allemaal zo eenvoudig mogelijk kunt houden. Want bij mij ging het eerlijk gezegd alle kanten op. Ik had behoefte aan structuur en richting. Ik deed maar wat en voelde me daardoor geen ondernemer.

Nou, dan ben je bij Veronique aan het juiste adres! Niemand anders kan het ondernemerschap zo goed ‘plat slaan’ en terugbrengen tot de kern. En je daadwerkelijk aanzetten tot actie. Niemand anders kan je zo goed uitdagen om eerlijk naar jezelf te kijken. Veronique leert je ook te denken als een ondernemer met een adelaarsvisie, in plaats van altijd maar de hele tijd lukraak van alles proberen (= mijn ‘strategie’ tot nu toe).

Mijn allergrootste leermoment gedurende BP90 (er zijn namelijk teveel leerpunten om hier op te noemen) is denk ik toch wel “life is hard, business is easy”. Dit besef heeft zoveel verschil gemaakt in hoe ik denk, waarop ik focus en welke ‘bullshit’ ik nog van mezelf tolereer. Ik kan nu veel sneller besluiten nemen en ik ben ook niet meer bang om te falen. Wie zich afvraagt wat ik precies bedoel met “life is hard, business is easy”, raad ik aan podcast nr. 87 van Veronique te beluisteren.

Wat Veronique verder ongelofelijk bijzonder maakt, is dat ze tegelijkertijd én heel duidelijk en recht voor z’n raap kan zijn én heel liefdevol. Ik voelde me echt door haar gezien en gehoord. Ze kent iedereen in de groep. De livedagen waren daardoor ongelofelijk leerzaam en leuk. Ik heb ook heel veel van de andere deelnemers geleerd en mooie contacten opgedaan.

“The tide rises all boats” zal ik maar zeggen. Veel dank Veronique!

Moestuincoach-Sandy-Zwaan-2023

Sandy Zwaan

Missie Moestuin

Na een vliegende start kon ik na het eerste moestuin seizoen even op adem komen en terugkijken. Dat er zaken op orde gesteld moesten worden, was al snel duidelijk. De training BP90 heeft me inzicht en structuur gegeven en duidelijke acties die me gaan helpen om op een constructieve manier, met een strategisch plan mijn ** MISSIE ** verder uit te breiden.

Wees voorbereidt op een schitterende rollercoaster met een liefdevolle kick-ass businesscoach. Laat je inspireren, adviseren en stap uit je comfortzone. Dat is spannend, maar zeker de moeite waard!

foto-spiegel-1

Sonja Bos

Groei&Meer

Ik had nog nooit iets van Veronique gehoord toen ik een gratis 3-daagse voorbij zag komen. Als ondernemer mocht ik zeker de vertaalslag maken naar meer klanten en wilde me graag specialiseren maar wist niet precies waarin, ik kon tenslotte iedereen helpen.

Na de 2e dag van de 3-daagse ben ik in het BP90 live programma gestapt en wow wat een inzichten heb ik hier ontvangen! Ik heb mijn niche gekozen en heb zoveel meer klanten. Meer dan ik ooit had durven dromen. De energie en passie waarmee Veronique verteld zetten mij aan tot actie, actie en nog meer actie.

Ondertussen ben ik zoveel gegroeid dat ik volgende maand gelijk instap in het vervolgprogramma waar je een paar duizend euro omzet per maand voor moet hebben en dat heb ik sinds een paar maanden dankzij Veronique.

Ik raad iedereen Veronique aan als je een businesscoach wil hebben en een nanny is zij degene die je helpt je doelen te behalen (moet je natuurlijk wel doen wat ze zegt 🙂)

PR-moniek

Moniek de Boer

Wise Doctors

Ik ben ontzettend blij dat ik aan Bouw een bloeiende praktijk heb meegedaan. Ik dacht dat ik wel wat wist, maar zie nu in dat er geen enkele structuur in zat en dat ik niets van verkopen en marketing afwist. En ik wist mijn ideale klant wel zo’n beetje maar benoemde niet echt de pijn. Nu zie ik dat ik continu aandacht moet besteden aan het vergroten van bekendheid bij potentiële klanten. BP90 heeft mij structuur en focus gegeven. En ik zie het aan de omzet van januari…😊


En het is waar, de stem van Veronique gaat in je hoofd zitten😊. Ik kan iedere coach aanraden met Veronique te werken omdat het no-nonsense is, eerlijk en to the point.

Mariska van der Hiele

Mariska van der Hiele

Door de vrouw die jij bent, de volharding die je hebt in wat je doet, de omzet die je draait, de duizenden ondernemers die je hebt gesproken en geholpen, door je ONGELOOFLIJK sterke mindset, het harde werk wat jij op de achtergrond doet en hebt gedaan wat niemand ziet maar zó merkbaar is op persoonlijk en zakelijk vlak en de stabiliteit in het leveren van je diensten heb je mij in drie dagen tijd verder gekregen in mijn persoonlijke & zakelijke ontwikkeling dan de afgelopen jaren. En dan moeten we over een week officieel nog beginnen. Geen idee wat het me brengt maar zekersteweten de juiste mindset, zakelijke skills en omzet.

Ook een recensie achter laten?

Ben je tevreden met het resultaat van onze samenwerking? Zou je dan alsjeblieft jouw ervaring willen delen? Door jouw verhaal kan een ander besluiten om ook de stap te nemen zijn/haar dromen waar te maken en dat zou geweldig zijn! Jouw reactie op onderstaande 3 items helpen misschien een ander!

Alvast hartelijk dank!

Wat was je grootste pijn/ probleem toen je bij me kwam?

Wat is het grootste leermoment van onze samenwerking, wat was voor jou het meest waardevol en zie je echt als het resultaat van mijn coaching?

Waarom zou je een ander aanraden om vooral met mij te gaan werken?

Scroll naar boven