Gratis inspiratie voor méér klanten met je coachpraktijk

Wil je goed leren ondernemen om een financieel succes te maken van jouw praktijk? Zodat niet alleen je klanten stikgelukkig met je zijn (‘oh, wat is dit waardevol, je hebt me zo geholpen’) maar dat jij ook geld verdient omdat je dat simpelweg waard bent door de waarde die je brengt. Het is een kwestie van dromen, durven, doen en doorgaan om jouw droomleven te creëren voor jezelf, gezin en dierbaren met een veilige financiële basis . Hoe? Laat je nu inspireren door mijn gratis blogs, podcasts en video’s!

blogs

Gratis blogs

Ben je steengoed in je vak en wil je ook steengoed leren ondernemen? Zodat je niet die briljante coach of therapeut zonder klanten bent. Of wel veel klanten hebt maar je wordt er financieel nog niet echt veel beter van. Ik heb de afgelopen jaren honderden blogberichten geschreven die bol staan van de praktische tips en voorbeelden. Ik doe graag aan verwachtingenmanagement; ze zijn lang én waardevol, in welke fase je ook zit met je praktijk.

podcasts

Gratis podcasts

Ben jij klaar om een succesvolle praktijk op te bouwen? Laat mij je dan helpen met mijn Kick Ass Business Coaching podcasts! Of je nu aan het hardlopen bent, een ommetje maakt met de hond, in de auto zit of je boodschappen doet, mijn podcasts kun je overal beluisteren. Alhoewel, ik schijn nog wel eens wat dingen te zeggen waar je keihard om moet lachen, het kan dus zijn dat je omgeving tijdens het luisteren een beetje raar naar je gaat kijken. Maar weet je, dat doen ze bij mij al jaren en dat geeft helemaal niets. 😊 Ik zet je aan, laat je in actie komen en daag je uit om een laag dieper te denken, een laag dieper te voelen. Want mijn doel is simpel: jou helpen om je droompraktijk te bouwen. Daarvoor zijn mijn podcasts. Er zijn inmiddels al > 150.000 downloads, dus ze zijn echt de moeite waard!

Een kleine luisterwaarschuwing is wel op z’n plaats: dit is de enige podcast die je niet op een hoger tempo af zult spelen. 😊

videos

Gratis video's

Kijk en luister je liever dan dat je leest – wat ik ook wel begrijp hoor, ik sta erom bekend enorme lappen tekst te schrijven – dan heb ik hier een verzameling waardevolle video’s voor je. Met wel een kijkwijzer: ik ben wat druk en praat snel, dus daar bereid ik je vast op voor. Plus dat video niet mijn favoriete medium is en dat is een understatement. 🙂 Vanuit ‘done is better than perfect’ én het feit dat de inhoud wel heel waardevol is, wijs ik je hier naar mijn video’s.

Scroll naar boven