Business coaching programma voor iedereen die naar € 10.000,- omzet per maand wil:

Movers & Shakers

Je basis staat. Je hebt een ideale klant, een goed traject of programma, je snapt hoe het spelletje werkt. Nu is het tijd voor meer. Omdat je dromen groter zijn. Movers en Shakers is hét business coach programma van Nederland dat je leert hoe je naar € 100.000,- omzet komt. 

Movers & Shakers

Are you ready to rock the world?

Je vindt hieronder een salespagina. Keurig zoals het mij geleerd is. Volgens het boekje met pijn, verlangen en resultaat. Daar herken je je in, of niet. Ook een stukje waarom nu juist ík dit programma draai; ik ben al 9 jaar dé Mover en Shaker in de markt. Dus dat kan ik eigenlijk achterwege laten. En de rest van de tekst? Je voelt of je hierbij moet zijn of niet. Je staat bij de naam van dit programma al in de fik of niet.

Deze alinea zou voor mijn écht ideale klant voor dit programma genoeg moeten zijn; jij, ik en een groep gelijkgestemden gaan 6 maanden aan de slag met het slimmer en sneller laten groeien van je business door focus te hebben op strategie, sales en marketing én je acties en dat alles onder de naam ‘Movers en Shakers’. Het is voor iedereen die mogelijk niet durfde te dromen van die € 100.000,- omzet maar nu 'stiekem' denkt ....... Of mogelijk helemaal niet stiekem. Is het nu de tijd om je droom écht te leven en die omzet tot doel te maken. Dát is wat we doen in dit voor Nederland unieke programma. 

Need I say more?? Oké, let’s keep it real ….

Dat basisstuk, dat ben je wel voorbij. Je hebt al klanten, snapt het spel en hebt ook al omzet. Leuk, fijn en prima maar het is nog niet genoeg om in de rij bij Louis Vuitton aan te sluiten. Tenzij je het tasje van je Creditcard af laat schrijven …..

Het is dus niet zo dat je niet weet wát je moet doen. Ook niet dát je het moet doen. Alleen …… en we weten allebei wat er nu gaat komen. Alsof ik je gedachten kan lezen. Want je voelt aan alles dat het beter, slimmer en sneller kan. En vooral ook consistenter. En dat is waar dit programma exact voor gaat zorgen.

De vraag die ik mijn klanten altijd stel is ‘als ik een paar dagen met je mee zou lopen, wat zou ik dan zien wat je niet wilt dat ik zie?’ En vaak krijg ik dan als antwoord ‘oef’…

Want groeien is jouw verlangen. Nu het er staat wil je méér. Je weet alleen vaak niet hoe dat kan, zonder dat je nog harder gaat werken en zelfs dat werkt niet altijd…..Wat als dat bouwen van die business nou eens helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn? Dat het goed voelt, uitdaagt, je laat groeien en je ook nog eens goed verdient?

Als je op jezelf kunt gaan vertrouwen, omdat je betrouwbaar bent, als je écht voldoening kunt gaan halen uit de dingen die je doet, als je effectiever en efficiënter aan de slag kunt omdat je veel beter en vooral ook concreter in je marketing bent? Dat als je een story of podcast plaatst je ideale klant degene is die ‘oef’ zegt omdat jouw inhoud zo spot on is. Ze contact met jóu opnemen omdat je ze raakt.
En jij dan weet hoe je juist je ideale klant kunt helpen om een besluit te nemen om met je te werken. En ondertussen dus aan je eigen droom bouwt. Hoe zou dat zijn? 

6 maanden lang samen aan de slag. Holy moly!  Realiseer je droom vanuit je vuur, met hulp van mijn kennis (en is er iemand in Nederland die meer weet van acties, dansen met je klant en sales dan ik??) én energie en een bizar mooie groep mensen om je heen met exact dezelfde dromen en ambitie. Die je begrijpen, uitdagen en inspireren? Want ik hoef niet te vertellen dat ik goed ben in mijn vak en dat wat ik je leer waardevol is. Wat ik echter meer en meer ontdek is dat ik de aller aller gaafste klanten heb. En dat als je die samen zet, dan ontstaat er magie. De kracht van mijn communities is enorm. En die twee elementen zijn de basis van dit programma. Wat uniek is in Nederland. Want velen leren je de basis. Er zijn er een paar die je high end leren hoe je naar € 500.000,- kunt groeien. Maar die o zo belangrijke fase waarin je de basis legt voor de omzet, die wordt bijna nergens ingevuld. 

Wél door mij. Met Movers en Shakers! 

Welkom bij
Movers en Shakers

Het 6 maanden business coaching programma waarbij de focus ligt op STRATEGIE - ACTIE – MARKETING – SALES zodat ook jij een business bouwt waarmee je € 100.000,- omzet kan draaien.

Omdat het juist nu belangrijk is om slimmer én simpeler te ondernemen, zodat je eenvoudig meer omzet kunt maken. Het hoeft namelijk niet ingewikkeld te zijn, integendeel. Daar ben ik met mijn business het voorbeeld van! 

 • Wát doe je om aan klanten te komen; hoe consistent en effectief ben je daarin?

 • Vervolgens: wat is je plan, hoe strategisch zet je je acties in? Ik geloof dat je de helft minder hard zou hoeven werken, de helft minder acties zou hoeven doen als je met een slim plan werkt en de juiste strategie hanteert. Daar ontbreekt het echter nog wel eens aan.

 • Hoe zit het met je marketing boodschap, is die concreet en herkenbaar genoeg voor je ideale klant? Raak je je klant met de juiste emotie? Benaderen ze jou, in plaats van andersom?

 • Word een master in sales. Niet door mensen je ‘hol in te trekken’ of een hele truckendoos open te trekken, ze te overtuigen of over te halen. Maar door te snappen hoe sales werkt waardoor je ‘ja’s’ krijgt en ook nog eens van écht ideale klanten waar jij ook graag mee wilt werken.

bg-14

Welkom bij Movers en Shakers

Het 6 maanden business coaching programma waarbij de focus ligt op STRATEGIE - ACTIE – MARKETING – SALES

Omdat het juist nu belangrijk is om slimmer én simpeler te ondernemen, zodat je eenvoudig meer omzet kunt maken. Het hoeft namelijk niet ingewikkeld te zijn, integendeel.

 • Wát doe je om aan klanten te komen; hoe consistent en effectief ben je daarin? Hoe kan dat anders, slimmer, sneller, beter zonder dat je dubbel zoveel uren draait? 

 • Vervolgens: wat is je plan, hoe strategisch zet je je acties in? Ik geloof dat je de helft minder hard zou hoeven werken, de helft minder acties zou hoeven doen als je met een slim plan werkt en de juiste strategie hanteert. Daar ontbreekt het echter nog wel eens aan.

 • Hoe zit het met je marketing boodschap, is die concreet en herkenbaar genoeg voor je ideale klant? Raak je je klant met de juiste emotie? Benaderen ze jou, in plaats van andersom?

 • Word een master in sales. Niet door mensen je ‘hol in te trekken’ of een hele trukendoos open te trekken, ze te overtuigen of over te halen. Maar door te snappen hoe sales werkt en je ‘ja’s’ krijgt en ook nog eens van écht ideale klanten waar jij ook graag mee wilt werken

“Succes is a few simple acts of discipline,
practiced every day.”

“Succes is a few simple acts of discipline
practiced every day.”

Wat houdt het praktisch in?

 • Het programma duurt 6 maanden en omvat 6 LIVE dagen in die 6 maanden (als de maand augustus in die 6 maanden valt duurt het programma 7 maanden, want de maand augustus ben ik vrij).

 • 6 LIVE dagen op topniveau over STRATEGIE - ACTIE – MARKETING – SALES - VERDIENMODELLEN - MARKETINGTOOLS, alles wat je moet weten om tot die €100.000,- omzet te komen.  Inclusief een berg voorbeelden en praktische tips, you know me. Ik overdeliver altijd en sta erom bekend dat ik alles praktisch, simpel en direct uitvoerbaar maak. Dus je kunt gelijk alles implementeren. De eerstvolgende livedag is op 7 juni

 • 6 implementatie calls over het onderwerp van de LIVE dag waarin ik inga op de vragen die er nog zijn naar aanleiding van de LIVE dag eerder die maand. Ik wil namelijk dat je niet alleen dingen weet en leert, ik wil dat je ze ook implementeert en doet. Je kent me. Dat borgen we door deze opzet. Ik wil niet dat je na iedere livedag mega geïnspireerd naar huis gaat en er niets mee doet. Ik wil dat je ziet, voelt, leert en doorvoert. Want dat zorgt voor de groei en dat is het doel van dit programma en juist deze opzet. 

 • Een online community om te delen, te vieren, te vragen en te inspireren. En onderschat dit stuk niet, hierin zit een groot deel van het goud van dit programma! 

 • Een voortgangsdocument wat de leidraad gaat zijn voor deze 6 maanden: no more hiding! Enneh, mijn (bijna) gratis Excel documenten worden al verslonden, laat staan als ze onderdeel van een betaald programma zijn. Een kleine waarschuwing: je gaat me waarschijnlijk haten om dit document. Bij veel van mijn klanten roept het een enorme weerstand op. En dat is precies de reden waarom het in dit programma zit. Want de vele klanten die ik succesvol heb gemaakt, hebben met dit document leren werken en daarin ligt de basis van het succes. Het gaat verder dan alleen maar cijfers, dit document doorziet jou én je business op alle fronten. En nee, dan overdrijf ik niet. 

 • De community die bij dit programma komt zal van onschatbare waarde zijn. Zeker door de LIVE dagen. Als ik zie wat er in al mijn groepen gebeurt waar het ook draait om LIVE dagen, dan voel ik me soms bijna een indringer. 😊

Goed, wil je vast ook nog iets over mij weten of denk je ‘laat dat maar zitten, ik geloof het wel?’ Ik zal me even voorstellen.

Ik ben al ondernemer sinds mijn 24ste. Op die leeftijd leende ik € 1 miljoen en had ik 40 man personeel. Inmiddels ben ik al 30 jaar ondernemer en is er geen verdienmodel waar ik geen verstand van heb. Ik ben dus niet van het ‘one size fits all’ model, ik verkoop geen methodieken. Ik maak mijn klanten succesvol met wie ZIJ zijn en wat ze doen.

Mover en Shakers; dit past me net zo goed als de term ‘Kick Ass Business Coach’ Ik vind het een eretitel. Ik ben de queen of action, zonder jezelf in een burn-out te storten. Het is mijn visie dat wat het probleem in je business ook is, actie altijd het antwoord is. Als iemand je dus in de actiestand kan krijgen, dan ben ik het wel. Ik ben de queen of quotes, heb jij alleen niets aan. Ik ben ook de queen of sales. Stond ik laatst zelfs mee in de Quote. Zij bedoelden het niet aardig maar ik was er wel trots op. In 4 jaar tijd draaide ik een jaaromzet van € 500.000,- en het jaar daarna een miljoen en nu draai ik al een aantal jaren op rij 'multiple 7 figures'. Een hippe (beetje Amerikaanse 😊) manier om te vertellen dat ik 2 miljoen of meer omzet, allemaal zelf gedaan. Dus als je je afvraagt of ik ook het salesstuk in dit programma kan dragen? Don’t worry hon!

I walk the talk. Al 10 jaar lang. Dát heeft me mijn plek in deze overvolle markt gegeven. Er zijn veel grote namen uit mijn programma's ontstaan. Daarom ben ik dé persoon om dit business coaching programma te leiden en jou te helpen. Moeten we het nog even over de prijs hebben? Dan hoor ik natuurlijk iets te roepen over dat het eigenlijk wel € 118.000,- waard is, maar dat ik in een goede bui ben en je het daarom voor minder krijgt. Als ik echter eerlijk ben, dan weet ik wel dat als je écht met dit programma aan de slag gaat, all-in gaat en toe gaat passen wat ik je leer, dat die waarde dan niet eens zo heel gek ingeschat is.

Ik leer je wat ik zelf doe, hoe ik zelf omga met strategie, acties, marketing en sales en inmiddels weet je tot welke omzet dat bij mij geleid heeft. Dus waar dat bedrag als geintje bedoeld was, is het stiekem ook nog wel waar. Als ik heel eerlijk ben, wat ik altijd ben.

bg-mobiel2

Goed, wil je vast ook nog iets over mij weten of denk je ‘laat dat maar zitten, ik geloof het wel?’ Ik zal me even voorstellen.

Ik ben al ondernemer sinds mijn 24ste. Op die leeftijd leende ik € 1 miljoen en had ik 40 man personeel. Inmiddels ben ik al 30 jaar ondernemer en is er geen verdienmodel waar ik geen verstand van heb. Ik ben dus niet van het ‘one size fits all’ model, ik verkoop geen methodieken. Ik maak mijn klanten succesvol met wie ZIJ zijn en wat ze doen.

Mover en Shaker; dit past me net zo goed als de term ‘Kick Ass Business Coach’ Ik vind het een eretitel. Ik ben de queen of action, zonder jezelf in een burn-out te storten. Het is mijn visie dat wat het probleem in je business ook is, actie altijd het antwoord is. Als iemand je dus in de actiestand kan krijgen, dan ben ik het wel. Ik ben de queen of quotes, heb jij alleen niets aan. Ik ben ook de queen of sales. Stond ik laatst zelfs mee in de Quote waar ze mijn uitspraak van een paar jaar geleden citeerden dat ik in 3 jaar tijd voor 5 miljoen aan sales had gedaan. Feit. Zij bedoelden het niet aardig maar ik ben er wel trots op, allemaal zelf gedaan. Al een aantal jaar op rij draai ik een omzet van 'multiple 7 figures' zoals dat tegenwoordig heel hip heet. De vertaling daarvan is simpelweg; ruim meer dan 2 miljoen per jaar. Dus als je je afvraagt of ik ook het salesstuk in dit programma kan dragen? Don’t worry hon!

I walk the talk. Al 10 jaar lang. Dát heeft me mijn plek in deze overvolle markt gegeven en daarom ben ik dé persoon om dit business coaching programma te leiden en jou te helpen. Moeten we het nog even over de prijs hebben. Hoor ik iets te roepen over dat het eigenlijk wel € 118.000 waard is, maar dat ik in een goede bui ben en je het daarom goedkoper krijgt. Als ik echter eerlijk ben, dan weet ik wel dat als je écht met dit programma aan de slag gaat, all-in gaat, en toe gaat passen wat ik je leer, dat die waarde dan niet eens zo heel gek ingeschat is.

Ik leer je wat ik zelf doe, hoe ik zelf omga met strategie, acties, marketing en sales en waarschijnlijk weet je wel wat mijn omzet is. Dus waar het als geintje bedoeld was dat bedrag, is het stiekem ook nog wel waar. Als ik heel eerlijk ben, wat ik altijd ben.

Hoi lieve Veronique,

Ik wil nog even een kort bericht naar je persoonlijk sturen. Ik ben je zo dankbaar voor de 2 live dagen en wat je tegen mij hebt gezegd. Het vinden van een modus om door te gaan en het vuur hebt aangewakkerd om te knallen met mijn bedrijf.

Goedschiks en kwaadschiks sta ik tot nu toe versteld van mezelf en lijkt dat best goed te lukken.

Deze maand sluit ik af met mijn hoogste omzet ooit, tot nu toe 6955 ex btw en ben ik hard aan het bouwen. Ik heb met Danielle afgelopen maandag mijn klantreis in kaart gebracht en natuurlijk ook met Paula gezeten voor mijn ideale klant. Maar ook de ondersteuning en het samen doen met de andere ondernemers geeft zoveel power.

De stukjes lijken op hun plek te gaan vallen en ook al ben ik er nog niet, ik heb er vertrouwen in en geloof dat het kan. Mijn mindset en vuur dat aan staat, zijn misschien wel de grootste shift.

Nogmaals dankjewel daarvoor, vanuit mijn hart, om te laten zien en mij het vertrouwen te geven dat het mogelijk is."

talitha

Talitha

Funnel coach voor VA's

Ik ben zo blij dat Veronique op mijn pad is gekomen. Waar zij eerst volledig in mijn allergie zat, draag ik haar nu zowat op handen. Niet alleen om haar belachelijke kennis rondom het ondernemerschap maar vooral omdat het een businesscoach is die jou ziet. Hoe ''klein of groot'' je al bent. Zij ziet jou altijd groter dan dat jij jezelf ziet en weet zonder pardon door jouw rot excuses door te prikken. Ze is confronterend, mega goed in haar vak maar bovenal zo'n ontzettend lief mens met het hart op de juiste plaats en met 1 doel. Dat jij minstens zo succesvol wordt. Heb je nog niks met haar ''gedaan''... doe iets! Je krijgt er geen spijt van. Dankjewel Veronique en ik ben blij dat ik weer heb verlengd bij je.

Meld je aan voor het programma

De  prijs van dit programma  ia € 5.555,-* of € 997,- * per maand. 

Zal ik je helpen om een besluit te nemen?

Zelf reken ik dit soort investeringen altijd om naar het aantal klanten dat ik extra zou moeten maken om het terug te verdienen. Oftewel € 5.555,- * delen door de prijs van jouw traject of programma = het aantal te verkopen trajecten voor break even. De verdere resultaten als gevolg van dit programma is "winst" 😊.

 • Gaan jouw dromen voorbij je huidige omzet en zoek je een eenvoudige manier om dat te laten gebeuren?
 • Geloof jij dat je, met mijn hulp en de opzet van dit programma, dit extra aantal te verkopen trajecten/programma's ook zal verkopen? 
 • Geloof jij dat je, gesteund door mijn inspiratie, kennis en de kracht van de groep, slimmer en sneller leert om je business op te bouwen dan wanneer je dat alleen zou doen? En wat is die efficiëntie je waard? 

Als je antwoord op deze vragen 'ja' is, dan zou ik gewoon op de knop drukken. 

Let op: ik geloof dat je een business niet in een paar maanden bouwt. Alles is afhankelijk van je eigen inzet, je besluitvaardigheid, je mentaliteit, je doorzettingsvermogen, je coachbaarheid en of en hoe je op komt dagen in dit programma. Ik garandeer deze omzet nergens, ik weet wel dat het kan als je implementeert wat ik je leer. Ik weet wat mijn kennis waard is en daar draag ik de verantwoordelijkheid voor. Ik weet niet wat jij ermee gaat doen, dat is jouw verantwoordelijkheid. 

* Alle bedragen zijn exclusief BTW, bij het betalen zie je de prijs inclusief BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Je zaak voor Elkaar B.V. en tevens kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de annuleringsvoorwaarden zoals op deze pagina vermeld.

Veelgestelde vragen

Haha, als het aan mij ligt ben je dag en nacht met mij bezig 😊. Even zonder gekheid, ik geef geen stickers voor het aantal uur dat je aan je bedrijf werkt. Alles hangt af van je doel en wat jij wilt doen om dat te bereiken. Dit programma is een verlengstuk van het werken aan je bedrijf én als je het goed doet dan kan het je zelfs tijd besparen door effectiever te werken.

Dat is geen enkel probleem. We maken van alles een opname die we in de online omgeving plaatsen dus je kunt alles in de replay kijken zolang je aan het programma deelneemt.

Dat ligt er een beetje aan. In veel gevallen wel. Belangrijkste is dat je basis goed staat (je hebt een ideale klant, je hebt een aanbod, je hebt al wat bereik en je weet wel hoe je klanten moet maken). Als je doel groei is en je bent bereid om all-in te gaan, dan pas je prima in dit programma.

Heb je je basis nog niet in orde, no problem. Kijk dan naar mijn programma ‘Bouw een bloeiende praktijk’

Wil je dat ik met je meekijk om een keuze te maken tussen deze 2 programma’s, vul dan dit formulier in www.veroniqueprins.nl/vragenformulier en dan kom ik er zo snel mogelijk op terug met wat voor jou de beste optie is.

Nu volgt er een echt ‘Veronique antwoord’ 😊

Ik merk dat ‘een goede omzet’ een ruim begrip is, dus ik kan niet gelijk antwoord geven op je vraag. De ene vindt € 20.000 per jaar een goede omzet, de ander vindt dat je dan minstens € 120.000 moet draaien. Ik moet dus iets concreter weten wat het precies is om je er mee te kunnen helpen.

In een eerdere ronde waren er ondernemers die al aanzienlijk meer omzet draaiden en die vonden dit programma nog altijd enorm waardevol

Ik draai zelf meerdere miljoenen met mijn bedrijf. Denk je dat ik jou nog wat kan leren als jij bijvoorbeeld € 10.000 per maand draait? Mijn antwoord is ‘ja’ (ook bewezen 😊) maar dat is een beetje een WC-eend verhaal, dat snap ik.

Mocht je nu wel met me willen samenwerken en je draait ruim € 10.000 per maand, kijk dan naar mijn programma www.veroniqueprins.nl/vwjwb en vul het formulier daar in

Het gave en enige eerlijke antwoord is ‘ik heb geen idee’. Ik ben het nog aan het lanceren en heb dus geen inzicht in de aantallen. De vraag is ‘waarom wil jij het weten?’ en dat meen ik oprecht. Bij Tony Robbins gaat ook iedereen jubeljuich naar buiten terwijl er soms > 10.000 mensen zitten. Hoe en wat jij oppakt is niet afhankelijk van het aantal mensen in de zaal. Plus dé reden dat ik voor groepen heb gekozen is vanwege de enorme kracht die er in zit. De groep die elkaar draagt maar waarbij er altijd wel iemand is die exact de vraag stelt die jij niet had bedacht maar waarvan het antwoord juist voor jou enorm waardevol blijkt te zijn. Er zijn veel mensen die je van tips kunnen voorzien in hoe je het net even anders kunt doen op basis van hun ervaring. Er is altijd iemand die je (tijdelijk) kan dragen. Hoe meer deelnemers, hoe meer ambassadeurs (had je daar al eens aan gedacht??). Laten we vooral ook niet vergeten, er zitten ook altijd ideale klanten in mijn groepen. Als ik zie wat er onderling wordt gekocht bij mijn mensen, dat maakt dat je het alleen al om die reden enorm snel kunt terug verdienen.

Zal ik eens eerlijk zeggen? Ik heb tienduizenden Euro’s/dollars uitgegeven voor een programma en mezelf nog nooit de vraag gesteld. Eerlijk niet...

De eerste termijn betaal je bij inschrijving. Vervolgens ontvang je iedere maand dat je deelneemt een deelfactuur.

Allereerst, dit is een groepsprogramma. Als het een één op één programma was geweest had je een veelvoud van dit bedrag betaald. Ik versta de kunst om ook in grote groepen iedereen te kennen en te weten wat je doet. Ik kan dus heel snel antwoord geven op de dingen die je zegt, het kan zijn dat ik je tijdens een livedag of de Implementatiecall ‘doorzaag’ maar dat ligt dus volledig aan hoe jij op kunt dagen. Daar heb ik geen invloed op. Als jij niets vraagt kan ik je ook niet coachen. 

Er is dus de mogelijkheid om mij tijdens de livedagen en tijdens de implementatiecall van alles te vragen, ik ga alleen niet tijdens de pauze je ideale klant met je bepalen. Daar heb ik langer voor nodig en als dat je probleem is dan is dit ook niet het juiste programma. 

Ik sta er steeds weer versteld van hoeveel waarde daarvan uit gaat en hoeveel deelnemers in een groep van elkaar leren, wat er ontstaat in deze 6 maanden. Vaak is dat minstens net zo waardevol!

Dat ga ik niet voor je bepalen en eigenlijk ook niet uitleggen 😊 Als je helemaal oké bent met hoe het nu gaat, absoluut niet inschrijven. En dat meen ik oprecht. Dan het heerlijk laten zoals het nu is. Dan zul je je door mij ‘opgejaagd’ voelen en dat is het laatste wat ik wil. Dit programma is voor iedereen die voelt ‘oef, ik wil meer, kan het niet sneller’ etc. Al die dingen die je in je ‘gewone’ leven bijna niet hardop kunt zeggen omdat velen je dan scheef aankijken en niet-ondernemers je niet zullen snappen.

Deze 6 maanden zullen een soort van ‘positieve rollercoaster’ worden. Daar moet je niet aan beginnen als groei als ondernemer, de groei van je bedrijf en jouw persoonlijke groei op dit moment niet jouw prioriteit hebben. Wat écht oké is.

Oef, dat vind ik altijd een tikkie een ‘lastige vraag’. Een ondernemer (en zeker een ambitieuze) neemt altijd 100% verantwoordelijkheid voor 100% van zijn acties en 100% van het resultaat. Dus deze vraag aan mij stellen gaat daar aan voorbij. Stel dat ik zeg ‘binnen 4 maanden’. Dan moet jij daar wel de acties aan hangen. Het kan ook makkelijk in 1 maand. Er zullen er ook zijn die, door dit programma aan te schaffen, het al in de mood komen en mij vóór de eerste livedag al terugverdiend zullen hebben. En………. sommigen zullen met niet en zelfs niet ten dele terugverdienen. Dat ligt niet aan mij maar aan wat jij doet met wat ik je leer. Kom je opdagen, ben je coachbaar, stel je vragen, zet je je over belemmerende overtuigingen heen, ben je bereid om voor je dromen buiten je comfortzone te treden? Dát is het antwoord.

En dat kun jij alleen maar zelf bepalen. Dat moet jij alleen maar zelf willen bepalen.

Zoals bij een eerdere vraag aangegeven, dit is geen persoonlijk coach programma. Dat betekent dat ik niet met je naar je teksten ga kijken. Wat ik wel doe is zo nu en dan mensen op de hotseat zetten en juist de teksten van deelnemers doornemen, zodat de rest daar weer van kan leren. Dus ‘je vinger opsteken’ als de vraag daarover gaat en dan kijk ik met alle liefde met je mee als je de persoon in de hotseat bent. 100% verantwoordelijkheid voor 100% van de acties en 100% van het resultaat.

7 juni

2 juli

3 september

9 oktober

14 november

3 december

Locatie zal midden van het land zijn, waarschijnlijk van der Valk in Vianen. 

Scroll naar boven