Wat is nu het probleem?

Veroniqueprins.nl_

Foto: Elisa Ventur

 

Podcast 27: Wat is nu het probleem? Eerst dat uitzoeken en daarna pas de oplossing bedenken en vooral niet als een kip zonder kop in het rond dwalen.

Ik krijg natuurlijk vaak de opmerking ‘het gaat niet helemaal zoals ik graag zou willen, mijn omzet blijft te laag. Of stijgt iig niet zo snel als dat ik zou willen’

Dat is ook niet zo gek als je businesscoach bent, ik zou raar opkijken als ze met mij vragen zouden stellen over het verzorgen van kamerplanten.😊 Bij mij gaan plastic planten namelijk zelfs nog dood. 😊

Goed, we weten het probleem: er is te weinig omzet. En dan zie ik mensen alle kanten opvliegen op zoek naar een oplossing, wat vaak niet het meest effectief is. Een vriend van ons zei laatst ‘dat is het antwoord op een niet gestelde vraag’. En dat is precies wat ik zie gebeuren met mensen die zelf aan de slag gaan met de oplossing: de meesten doen maar wat.

Het is belangrijk dat je eerst uitzoekt wat er nu eigenlijk echt aan de hand is en dan daarmee aan de slag gaat. Voor zover ik het zie is 1 van deze 3 problemen altijd de oorzaak van een tegenvallende omzet: Te weinig leads, geen goede kwaliteit leads of een gebrek aan salesskills.

Als je weet wat het probleem is kun je op zoek naar de JUISTE oplossing, het antwoord op de wél gestelde vraag. En in deze podcast leg ik je dat uit.

Heel veel luisterplezier en succes!

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven