Over je plek innemen. Mijn eerlijkste podcast ooit……..

Veroniqueprins.nl_

Podcast 4: Over hoe belangrijk het is dat je je plek claimt. Waarom dat essentieel is. En hoe moeilijk het soms ook is, ook voor mij.

Oef, dit is denk ik één van de meest enge dingen die ik ooit heb gedaan. Het daadwerkelijk in de wereld sturen van deze podcast. Het opnemen was al een dingetje, maar dat was 2 weken geleden al gebeurd. Maar……….. nog niet geplaatst. Omdat sommige dingen gewoon lastig zijn om te delen en dit is er eentje van. Het gaat over mijn reis van de afgelopen weken over je plek innemen. En voor iedereen die denkt ‘dat doe je toch al’. Jazeker, maar tot op een bepaald niveau. Op een gegeven moment krijg je echter signalen ‘that it is time to step up’ en die kwamen bij mij wel heel veelvuldig. Dus dan moet je er wat mee. Weer meer ruimte, weer een ander niveau en zo’n stap is altijd ‘bibberknieen’. Alleen, ik denk dat mijn verhaal van waarde kan zijn. En daarom moet het er toch uit. Hoe eng ik het ook vind.

Je plek innemen. Ik. En jij ook!

Veel luisterplezier en inspiratie gewenst!

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

7 gedachten over “Over je plek innemen. Mijn eerlijkste podcast ooit……..”

 1. Heerlijk dit. Niet meer inhouden dit soort (praktijk)voorbeelden.
  Iemand anders zei een keer tegen mij toen ik het had over ‘ik snap mijn onrust niet’. Hij zei: je vertoont gewoon uitstelgedrag nu. Maak je keus, hak de knoop door.

  1. Hi Veronique,
   Zojuist je podcast geluisterd en vond m geweldig! De vraag die opkwam (samen met nog een stuk of tig vragen) was: als ik van mijn businesscoach niet wil weten wat hij/zij omzet, ben ik dan wel een ondernemer? Zelf wil ik het wel graag weten, niet omdat ik dat dan ook gelijk ambieer maar wel om te weten dat jij weet waar je het over hebt, dat het kan en dat jij weet hoe (expert). En b) zijn de mensen die het niet willen weten wel jouw ideale klant? Maar daar was je zelf ook vast wel opgekomen 🙂 Deze podcast is fijne ‘food for thought’ voor mij en mega dank voor jouw inspiratie en jezelf zo laten zien: DAT is juist mega inspirerend. Kreeg ik gisteren ook terug van klant die haar traject afrondde: doordat jij (ik dus) deelt hoe jij met zaken omgaat of ben omgegaan, daar leer ik ook weer heel veel van. Ben nu lekker met Josje aan de slag en ik blijf jou volgen: ik ben mega fan van je!
   Liefs, Saskia

 2. Fijn dat je het deelt #TaboesBespreekbaarMaken
  Zit hier met rooie oortjes te luisteren en vele keren JA te knikken. Veel herkenning, zowel als jouw klant 😉 , als ondernemer, als Ondernemerscoach, als vrouw…

  Kortom: ik heb nog meer dan genoeg ruimte voor groei…!

  GeWELdige uitspraak van Eelco trouwens, klinkt zo ongeveer als #MoeiteloosOndernemen #mijnstokpaardje 😉

 3. Ik moet gewoon even reageren op jouw podcast, want je bent ontzettend leuk om naar te luisteren! Je hebt humor, je hebt een duidelijke stem en bent helder in het vertellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven