‘New level, new devil’

Veroniqueprins.nl_

Podcast 13: ‘New level, new devil’

Het mooiste van het ondernemerschap is dat je steeds de kans krijgt om je als mens te ontwikkelen en te groeien. Als ik nooit iets zou hebben verdiend met mijn bedrijf, dan zou ik nog eeuwig dankbaar zijn voor de mens die ik heb mogen worden. In loondienst zou ik dit nooit zo hebben mogen ervaren.

Het maakt ook dat je voor lastige keuzes staat. Dat die groei je zo nu en dan even gestolen kan worden, dat de ‘uitdagingen’ je zo nu en dan je oren uit komen. Daar ben ik dan ook weer heel eerlijk in. En ik zie in de praktijk daarom ook een aantal dingen gebeuren.

Mensen die er omheen proberen te komen, die ‘ontwijkend’ gedrag vertonen en die vervolgens geen steek opschieten. Het is mogelijk weer een ‘wat vage’ maar wel weer bloedeerlijke podcast over wat er van je verwacht wordt op het gebied van keuzes maken in je ondernemerschap.

Veel luisterplezier en inspiratie gewenst!

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

1 gedachte over “‘New level, new devil’”

 1. Mendy Van De Ven

  Ik dompel me helemaal onder in Veronique 🤣
  Ben bezig met het traject bouw een bloeiende praktijk, heb inmiddels spijt dat ik niet naar je laatste event ben geweest en luister naar je podcasts terwijl ik sta te strijken of in de auto zit.
  Een fijn inzicht bij deze podcast vond ik dat als een cliënt niet volhoudt en daardoor het gewenste resultaat niet bereikt of überhaupt niet start dat het niet aan mijn programma of begeleiding ligt.
  Draai nog steeds een pilot versie en heb inmiddels al wel een prijsverhoging doorgevoerd en van de 16 mensen die gestart zijn weten twee het niet vol te houden.
  Maar ik heb nu geleerd dat dat vaker zal gebeuren en dat geeft een gerust gevoel.
  Dank daarvoor.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven