30. Get off your knees!

Veroniqueprins.nl_

Foto: Elisa Ventur

 

Podcast 30: ‘Get off your knees’ hoorde ik mijn coach ooit eens gillen tijdens een salestraining die ze gaf. En waar ik eerst dacht ‘doe ff normaal’ moet ik eerlijk zeggen dat ik het zelf ook wel eens inwendig heel hard roep. Je grote empathische vermogen werkt namelijk niet altijd in je voordeel als het gaat om sales. En is ook niet in het voordeel van je klant!

Het allermooiste aan mijn doelgroep vind ik het feit dat ze over zo’n groot hart beschikken. Hun ideale klant is iedereen en niemand mag buitengesloten worden. Dat komt mede voort uit het feit dat ze (zijnde jij 🙂 ) zo’n groot empathisch vermogen hebben. We snappen onze klant, we leven mee, we begrijpen alles en waar we denken dat we de klant daarmee dienen is het mijn visie dat het tegendeel waar is.

Het is belangrijk dat je je realiseert dat de klant jou harder nodig heeft dan jij de klant, al doet het bijna pijn om dat te lezen; ik weet het. In deze podcast leg ik je dat exact uit en hoe voor een klant van mij alles draaide toen ze er achter kwam dat juist die empathie killing voor haar bedrijf én haar klant was. Vanaf dat moment was alles anders. Ik wens je heel veel luisterplezier en zou het super vinden als je me zou willen laten weten wat je belangrijkste inzicht is nav deze podcast.

Wil je meedoen met mijn 2 daagse ‘Verliefd op Verkopen’, dat kan via www.jezaakvoorelkaar.nl/verliefdopverkopen 

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven