Jouw boek: is dat een verhaal met een goede afloop?

Veroniqueprins.nl_

Podcast 20: Jouw boek: is dat een verhaal met een goede afloop?

Voor heel veel mensen (waaronder ikzelf) staat het schrijven van een boek hoog op de bucketlist. Dus wat is een beter onderwerp in de officiële ‘week vol boeken’ (de Boekenweek is verplaatst naar de zomer) dan dat ik uitleg hoe ik mijn boek geschreven heb, wat een goed moment is om een boek te schrijven, is je boek inderdaad een marketingtool, van alles over het verdienmodel van een boek en nog veel meer. Je kent me hé.

Ik heb zelf een boek geschreven – De Kick Ass Code voor Succesvol Ondernemen –  dat nummer 2 stond in de Managementboek top 100, dat een paar weken in de top 10 heeft gestaan en waar inmiddels de derde druk van is. Ik neem je dus mee in mijn eigen ervaring en dat wat ik heb gezien bij al mijn klanten en mensen in mijn omgeving die zelf een boek hebben geschreven.

Kleine luisterwaarschuwing: sommigen van jullie zullen niet kunnen wachten om te starten met schrijven na deze podcast, anderen zullen zien dat het in ieder geval beter is om de droom nog even uit te stellen. Ik laat je de eerlijke kant van het schrijven van een boek zien. Niet de ‘het is zo goed voor je expertstatus’ kant.

Heel veel luisterplezier en super als je hieronder je feedback achter wilt laten.

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven