31. Je hebt helemaal geen nieuw ebook nodig!

Veroniqueprins.nl_

Foto: Photo by Patrick Perkins on Unsplash

Podcast 31: Ik zie zoveel ondernemers tijd steken in acties die niet bijdragen aan de oplossing van het probleem. Zo is het helemaal niet perse logisch om een nieuw ebook te schrijven op het moment dat je lijst niet groeit. In deze podcast leg ik uit waarom.

Ik hoor regelmatig uitspraken als ‘ik doe geen webinars meer want dat werkt niet’, ‘gratis sessies zijn niets voor mij’ of inderdaad in lijn met de titel van deze podcast; ‘volgens mij heb ik een nieuw ebook nodig want mijn lijst groeit niet’. Negen van de tien keer is mijn antwoord dan ‘volgens mij niet’. En dan kijken ze me heel vaag aan. 
Ik zie echter dat er nogal eens veel tijd wordt besteed aan een oplossing die helemaal geen oplossing voor het probleem is. Omdat er niet eerst ‘boven het probleem’ gevlogen wordt en we op basis van emoties en aannames en niet op basis van feiten en statistieken naar situaties in onze business kijken. In de podcast van vandaag ga ik je daar meer over leren en hopelijk weer waardevolle inzichten over geven. 
Ik noem in de podcast mijn focuschallenge  die ik organiseer  van 4 – 7 oktober aanstaande. Je kunt je daarvoor inschrijven via www.jezaakvoorelkaar.nl/focus
Veel luisterplezier!

 

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven