98: Is het slim om meerdere bedrijven tegelijkertijd te hebben? Mijn mening en ervaring daarover.

Veroniqueprins.nl_
Vorige week werden we door vrienden rondgeleid door de bollenvelden van Julianadorp. Nu werkte ik in mijn jeugd, voordat ik bij mijn vader in de winkel begon te werken, bij een bollenkweker dus ik dacht dat ik best wel iets van tulpen wist. Het tegendeel bleek waar te zijn, het was mega interessant. Wat er die dag gebeurde is wat me eigenlijk ieder dag gebeurt; ik zie weer een miljoen kansen voor een nieuw bedrijf. Dat overkomt me dagelijks, dat een klant me een idee vertelt en ik denk ‘wat briljant, als jij het niet gaat doen dan ga ik het zelf doen’. Toch doe ik er niets mee en met een reden.
Toen ik startte met Je zaak voor Elkaar ben ik tegelijkertijd een ander bedrijf gestart. Eén van mijn duurste leerscholen ooit. Daarom heb ik deze podcast voor je opgenomen. Omdat ik zie dat mensen met meerdere dingen willen starten of voor meerdere ideale klanten een website willen laten bouwen. Ik deel graag mijn leermomenten en mijn kennis met je op dit gebied. Ik zeg dus niet dat je nooit meerdere bedrijven kunt hebben, integendeel. Alleen dat je ze niet tegelijkertijd moet starten. Hoe, wat en waarom deel ik met je in deze podcast. 
Verder vertel ik aan het einde van deze aflevering over mijn waanzinnige event dat er aankomt op 22 juni aanstaande. Er zijn nog maximaal 50 kaarten beschikbaar dus wil je daar bij zijn bestel dan snel je ticket en profiteer nog van de vroegboekkorting. www.jezaakvoorelkaar.nl/event Het wordt geweldig, be there!! 
Veel luisterplezier! 
 

Photo by Tim Mossholder on Unsplash

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven