97: Arjan Lubach heeft gelijk; er zijn heel veel coaches!

Veroniqueprins.nl_

97: Arjan Lubach heeft gelijk; er zijn heel veel coaches!

Het is dat Will Smith alle aandacht in de media heeft deze week want anders zou er iets anders zijn wat ieders aandacht zou hebben getrokken; de uitzending van Lubach over dat er veel te veel coaches zijn en dat de kwaliteit van een groot deel van hen in twijfel getrokken wordt. En, ik weet dat ik mezelf hier niet populair mee maak, hij heeft volledig gelijk. Het zijn er veel. Of het er teveel zijn, daarover doe ik geen uitspraak maar de markt is zeker vol en als dat wat je levert dan ook nog eens niet van de allerbeste kwaliteit is dan is het niet zo heel makkelijk om je business op te bouwen, laat staan overeind te houden.
Toch ben ik het ook met een aantal dingen die hij zegt niet eens en kan en mag hij zeker meer genuanceerd zijn. Wat ik vind van zijn uitzending en waarom ik hem ten dele gelijk geef en wat jij daar voor jezelf mee kunt leg ik uit in deze podcast. 
Is het dan niet meer mogelijk om een succesvolle praktijk op te bouwen op een markt die al redelijk verzadigd is? Jazeker wel, alleen zul je het nu wel echt serieus aan moeten pakken omdat je anders verdrinkt in de massa. Nu meer dan ooit is het belangrijk om je ondernemerskwaliteiten te ontwikkelen en jezelf op een goede en efficiënte manier zichtbaar te maken. Op die manier is het zeker mogelijk om geld te verdienen met je passie.
Om je daar mee te helpen organiseer ik volgende week een 4 daagse actieweek. 4 dagen lang gaan gaan we samen in de actie stand. En dat gaat zeker niet om per definitie harder werken maar bovenal slimmer werken! Doe je mee, het is gratis: www.jezaakvoorelkaar.nl/actie 
Veel luisterplezier! 
 

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven