96: ‘Ik heb zulke leuke gesprekken gehad’ is voor mij niet waar netwerken over gaat.

Veroniqueprins.nl_

96: ‘Ik heb zulke leuke gesprekken gehad’ is voor mij niet waar netwerken over gaat.

Vanmorgen gaf ik een extra Q en A voor de deelnemers aan een training die ik voor Business Women Nederland heb gegeven. Een van de vragen ging over netwerken; wat ik nog altijd zie als een van de beste, makkelijkste, snelste en vooral ook goedkoopste manieren om aan klanten te komen. Ik gaf aan dat ik iemand had gezien, niet toevallig een klant van mij, die zich als een ‘aal’ door de menigte begaf en dat bedoelde ik juist positief. Ik gaf ook aan dat ik zeker wist dat zij de enige was die omzet uit het netwerkgedeelte had gehad. De rest had vooral een hele fijne dag gehad, veel verbinding gevoeld maar ging zonder klanten naar huis. 
Hoe zorg je nu dat je klanten haalt uit netwerken zonder je op te dringen of als een salestijger in hun nek te springen. Hoe ik dat doe deel ik met je in deze podcast. Ook van toepassing als je niet naar netwerkbijeenkomsten gaat, deze tips gelden namelijk overal. Ik gaf al aan dat netwerken voor mij heel waardevol is. Ik denk dat vóór Covid 30% van mijn klanten komt uit ‘praten met alles wat beweegt en waar dan ook’. Mijn klanten komen dus niet ‘zomaar’ of íneens’, daar doe ik echt iets voor. En dat ‘doen’ is voor veel mensen nog wel ‘een dingetje’.
Om die reden organiseer ik van 4 – 7 april aanstaande een ‘actie vierdaagse’. 4 dagen lang ga je full force met mij aan de slag om echt actie te ondernemen zodat klanten geen toeval zijn. Ik leer je wat, waarom en hoe van het ondernemen van acties die werken omdat druk zijn iets heel anders is dan de juiste dingen doen om klanten te maken. Doe je mee, het is gratis www.jezaakvoorelkaar.nl/actie  
Heel veel luisterplezier! 
 

Photo by Product School on Unsplash

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven