95: ‘Behind the scenes’ lessen van een event/training of workshop; business has nothing to do with feelings

Veroniqueprins.nl_

95: ‘Behind the scenes’ lessen van een event/training of workshop; business has nothing to do with feelings

Op 24 en 25 maart ging had ik eindelijk, eindelijk, eindelijk weer een live 2 daagse met een groep potentiele klanten. Oh, wat heb ik, en zij, daarnaar verlangd. Het was weer geweldig om voor een zaal te staan. Dat is wat je aan de voorkant ziet, aan de achterkant gebeuren er soms wat andere dingen die minder leuk zijn. Sterker nog, de paar dagen vóór zo’n event zijn vaak een tikkie zenuwslopend, onder andere door wat er allemaal in je mailbox gebeurd. Het is een beetje als op vakantie gaan, wat heerlijk is. Maar in de aanloop naar zo’n vakantie met al het gedoe wat er te regelen en organiseren is denk je soms wel eens ‘zal ik niet gewoon thuisblijven?’. Herkenbaar? 
Zo zijn de dagen voor een dergelijk iets ook. Daar kun je je gek door laten maken of accepteren dat dat part of the deal is. Dat dat er bij hoort. DAt het je uitdaagt om groter te worden, beter. En dat business dus niets met feelings te maken heeft, iets wat we in onze passie nog wel eens vergeten. Daarover gaat deze podcast.
 
Wil je graag in actie komen maar vind je het lastig of weet je niet hoe maar wil je wel graag klanten, doe dan mee met mijn actie 4-daagse van 4 – 7 april aanstaande. Het is helemaal gratis en het grootste gevaar dat je loopt is dat je een paar klanten krijgt. Volgens mij een aanvaardbaar risico, toch? Zie ik je dan! www.jezaakvoorelkaar.nl/actie 
 

Photo by Brands&People on Unsplash

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven