89: Februari was een rotmaand en tegelijkertijd qua omzet mijn beste februari ooit (tikkie vage deze)

Veroniqueprins.nl_

89: Februari was een rotmaand en tegelijkertijd qua omzet mijn beste februari ooit (tikkie vage deze)

Je kent me; ik doe graag realitychecks. Ik vind het mijn taak om de ‘niet Instagram waardige kant’ van het ondernemerschap te laten zien.
Zo had ik mijn beste februari maand ooit en daarnaast liep ik met mijn ziel onder mijn arm in mijn business. Had ik meer vrijheid dan ik gewend ben om mee om te gaan en voelde ik me een beetje ‘lost’. Ik had het een soort van druk maar er was geen voldoening. Ik heb veel keuzes, lastige keuzes en nu ik daardoor de tijd had gekregen die ik zo graag wilde hebben, wist ik niet wat ik er mee moest doen en voelde de maand februari daardoor een beetje bleh……………… We worden vaak ondernemer vanwege de vrijheid en wat weer blijkt is dat je ook met die vrijheid moet leren gaan, steeds op een ander niveau. 
Er is overigens nog veel meer waar ik het over heb in deze podcast, maar daar kom je vanzelf wel achter. Waarbij ik dus wel nog even aan verwachtingenmanagement wil doen; hij is echt vaag en niet een reguliere ‘Kick Ass podcast’. Doe ik die de volgende keer weer oke? 
Voor ik afsluit; op 24 en 25 maart geef ik mijn live 2 daagse ‘Slim en Snel Succesvol’ in het President Carlton hotel in Maarssen. 2 dagen live Kick Ass Coaching voor iedereen die op de juiste zijn/haar praktijk wil starten en voor ‘in 1 keer goed’ gaat bij moet zijn. Of voor iedereen die zegt ‘dit is toch een tikkie ingewikkelder dan ik vooraf had gedacht, ik zit steeds met de vraag ‘hoe dan’?’. Maar ook voor iedereen die zegt ‘weer heerlijk 2 dagen terug naar de basis met jou en ook 2 dagen volop Vitamine V is alles wat ik nodig heb om voor voluit te kunnen’. 
2 dagen met mij én 2 heerlijke lunches voor slechts Euro 177 ex BTW. www.jezaakvoorelkaar.nl/slimensnelsuccesvol 
Ik wens je alle luisterplezier! 
 

Photo by Aditya Saxena on Unsplash

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

1 gedachte over “89: Februari was een rotmaand en tegelijkertijd qua omzet mijn beste februari ooit (tikkie vage deze)”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven