88: ‘Help ik ben zwanger en heb een bedrijf’. Eerlijk gezegd zie ik het probleem niet…………

Veroniqueprins.nl_

88: ‘Help ik ben zwanger en heb een bedrijf’. Eerlijk gezegd zie ik het probleem niet…………

‘Help ik ben zwanger, hoe moet dat nu met mijn business?’ en ‘kan ik wel zwanger worden nu ik ook een bedrijf heb?’. Een paar voorbeelden van vragen die ik regelmatig krijg van volgers en klanten. Afgelopen jaar had ik ook 2 klanten die zwanger waren die ik van advies en tips heb voorzien. En zij gaven aan mijn visie op zwanger zijn als onderneemster op zijn minst gezegd ‘verfrissend’ te vinden. 
Ik heb als onderneemster 2 zwangerschappen meegemaakt en 2 kinderen gekregen. Dat maakt dat ik best iets zinnigs kan zeggen over hoe je die twee kan combineren. En, je kent me inmiddels een beetje, ik heb ook een iets afwijkende mening dan de gemiddelde Nederlander en ook als het over dit onderwerp gaat.
Dus dit is mijn visie over zwanger zijn als onderneemster. Met het gevaar de hele Doula brigade op mijn nek te krijgen nav deze podcast. Mijn waarheid is ook niet dé waarheid, daar ben ik me volledig van bewust. Maar door mijn waarheid uit te spreken geef ik jou de kans om jouw eigen waarheid te filteren ten aanzien van dit onderwerp omdat je nu weet dat er meer is dan de algemeen gangbare mening over hoe je als onderneemster met je zwangerschap om kunt gaan.
Ik wens je alle luisterplezier! 
 

Photo by Alicia Petresc on Unsplash

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven