86: Beyoncé heeft ook maar 24 uur in een dag, een waardevolle les over next level ondernemerschap

Veroniqueprins.nl_

86: Beyoncé heeft ook maar 24 uur in een dag, een waardevolle les over next level ondernemerschap

Ik heb lange tijd gezegd dat iedere ondernemer evenveel uren heeft in zijn dag; namelijk 24 uur. Dat we allemaal 7 dagen in de week hebben en  dat we ook allemaal 365 dagen in een jaar hebben. We hebben hetzelfde aantal uren, het is hoe je ze besteed dat maakt of je wel of niet succesvol bent.
Dus toen ik van de week de uitspraak hoorde dat ook Beyonce maar 24 uur in een dag heeft dacht ik ‘yes, hij heeft gelijk’. Tot hij er achteraan zei ‘ze heeft er alleen 200 uur per dag van gemaakt’. Toen ging mijn hartslag iets omhoog en ging mijn grijze massa met me aan de haal. Het werd de input voor deze podcast over geld, tijd en het automatiseren van processen en systemen in je business als je echt ‘next level’ wilt gaan. Man, wat haat ik dat woord maar het past wel hier.
Ben benieuwd wat je er van vind en of ik je er mee heb kunnen inspireren! Verder noem ik in mijn podcast mijn live 2 daagse ‘Slim en Snel Succesvol’ op 24 en 25 maart aanstaande waarvoor mijn tickets nu nog maar € 147 ex BTW kosten. Ben je er bij? www.jezaakvoorelkaar.nl/slimensnelsuccesvol 
Heel veel luisterplezier! 
 

Photo by Emily Bauman on Unsplash

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven