80: 5 situaties waarin je als coach of therapeut (onbewust) over je tijdsgrenzen laat gaan

Veroniqueprins.nl_

80: 5 situaties waarin je als coach of therapeut (onbewust) over je tijdsgrenzen laat gaan

Ik hou zoveel van mijn ideale klant omdat hij/zij een ongelooflijk groot hart heeft. Er echt bewust op uit is om de wereld een stukje mooier te maken. Alleen gaat dat zo vaak ten koste van henzelf. Of in ieder geval ten koste van hun tijd. En wat is er nu waardevoller dan je tijd?
In deze podcast geef ik 5 manieren (maar volgens mij zijn het er meer, sorry!) waar jij als coach of therapeut mogelijk je (tijds)grenzen niet of niet voldoende bewaakt. Wat je niet alleen tijd, geld, energie maar ook je expertstatus kost. Hoe en wat dat werkt vind je in de episode van vandaag. 
In de podcast noem ik nog mijn workshop op 18 februari aanstaande van 9.00 – 12.30 uur; de Kickstart van je coachpraktijk. Dé startersworkshop voor coaches en therapeuten. Ben je voornemens om te starten en wil je dat in één keer goed doen? Of ben je al gestart maar is het nog geen daverend succes en wil je weten hoe je dat tij kunt keren, dan is deze workshop voor jou! Investering slechts € 27 ex BTW, live interactief online. Ben je er bij?? www.jezaakvoorelkaar.nl/kickstart Tot dan.
 
Voor nu veel luisterplezier!

Photo by Luke Chesser on Unsplash

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven