79: Hoe ik tot 2 keer toe bijna 500.000 omzet uit mijn bedrijf verwijderde om daardoor echt te kunnen groeien

Veroniqueprins.nl_

79: Hoe ik tot 2 keer toe bijna 500.000 omzet uit mijn bedrijf verwijderde om daardoor echt te kunnen groeien

Deze podcast voelt een tikkie kwetsbaar. Ik heb hem net opgenomen en tijdens de opname vertel ik dat het voelt alsof ik dit verhaal in mijn string deel. Naakt dus 🙂
Nouja, bijna dan. Ik praat niet heel vaak over mijn omzet. Ik merk ook dat ik daar een tikkie een haat liefde verhouding mee heb. Toch weet ik dat mijn verhaal voor sommigen heel inspirerend kan zijn omdat het dit keer gaat over de moeilijke besluiten die je soms te nemen hebt. Al ziet het er aan de buitenkant zo eenvoudig uit. 
Zelf heb ik per 1 januari een besluit genomen om één van mijn grootste programma’s te stoppen. Een besluit met een enorme financiële impact. En meer nog dan dat; een enorme emotionele impact voor mij persoonlijk.
Ik heb een dergelijk besluit al eens eerder genomen, ook toen was het scary as hell. En toch deed ik het nu weer. In deze podcast deel ik met je de ins en outs van dit besluit waarvan ik zeker weet dat er veel lessen in zullen zitten die ook voor jou heel waardevol zijn, zelfs als je denkt nooit 500.000 te gaan draaien en die wens ook niet eens hebt.
In de podcast heb ik het over mijn programma ‘Verdienen wat je Waard bent’ Wil je daarover eens met mij in gesprek dan kan dat via dit vragenformulier www.jezaakvoorelkaar.nl/vragenformulier 
Ben je pas net startend en dus nog niet zover, dan organiseer ik vrijdag mijn Kickstart workshop, live online www.jezaakvoorelkaar.nl/kickstart 
 
Heel veel luisterplezier. En juist met deze aflevering zou ik het enorm leuk vinden als je me er iets over zou willen laten weten wat je er van geleerd hebt of welke vragen je er over hebt. info@veroniqueprins.nl 
 
Voor nu veel luisterplezier!

Photo by Josh Appel on Unsplash

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

1 gedachte over “79: Hoe ik tot 2 keer toe bijna 500.000 omzet uit mijn bedrijf verwijderde om daardoor echt te kunnen groeien”

 1. Waanzinnig inspirerend en ontroerend. Ik voel aan alles hoe begaan je bent met de mensen met wie je werkt. De integriteit spat er van af.

  En hoe mooi is het dat je deze beslissing hebt mogen, kunnen en durven nemen met de mensen die zo in je hart zitten. Je leeft het voor om trouw te zijn aan jezelf. En dat vanuit zo veel compassie en verbinding. Dat is zo helend. Ook zij zullen hierdoor verder kunnen. Dat kan niet anders. Juist hierdoor zullen zij ook keuzes gaan maken die hun verder brengt dan ze durfden dromen. Want dat is de energie die je er in hebt gelegd.

  Met jou wordt de wereld elke dag mooier, juist omdat je dit soort beslissingen maakt.

  Ik ben superblij dat ik maandag start met de training bloeiende praktijk in 90 dagen.
  En ik vind het een feestje dat ik mag leren van jou.

  Sylvia

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven