70; Welke eerste indruk wil je creëren en welke indruk wil je achterlaten??

Veroniqueprins.nl_

70; Welke eerste indruk wil je creëren en welke indruk wil je achterlaten??

We doen vaak ontzettend veel moeite om aan klanten te komen en zijn daar zo op gefocust dat we een heel belangrijk onderdeel in dit proces missen. Juist een deel dat in dit stuk zoveel indruk kan maken en soms zelfs al bepalend is; welke indruk maak je.
Welke eerste indruk maak je maar minstens net zo belangrijk welke indruk laat je achter? Heb je daar überhaupt al eens goed over nagedacht? Is dat onderdeel van je strategie? Is het onderdeel van wie je bent? Neem je het mee in de content die je creëert? En trekt dat ook echt je ideale klant aan?
Als je hier over na gaat denken in plaats van steeds met zevenmijls laarzen over je klant heen stapt op zoek naar je ideale klant, dan zul je zien dat alles wat je doet als het gaat over zichtbaarheid vele malen effectiever is. Wat zijn de woorden waar jij aan denkt in deze oefening! Zou het super vinden om dat van je te horen!!
En in de podcast refereer ik ook naar de 3 daagse die ik van 7 – 9 februari gratis organiseer; Focus op Succes. Doe je mee? www.jezaakvoorelkaar.nl/focus 
 
Veel luisterplezier! 

Photo by engin akyurt on Unsplash

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven