68: ‘The way you buy is the way you sell’ en andersom

Veroniqueprins.nl_

68; ‘The way you buy is the way you sell’ en andersom…..

Gisteren heb ik een investering in mezelf gedaan. Een hele enge. Mijn intuitie schreeuwde op alles ‘ja’ terwijl mijn hoofd daar iets heel anders van vond. Het was voor mij wederom de bevestiging dat zelfs als het om sales gaat alle energie is. Want het herinnerde me aan het salesgesprek dat ik eerder deze week met een klant had. Ik vroeg geen details en guess what, dat doen mijn klanten bij mij bijna ook niet. 
Andersom geldt het ook vaak en daar had ik een paar weken geleden ook een prachtig voorbeeld van. Een dame die aangaf dat ze niet met me in zee ging, wat helemaal oke is, omdat ze zich niet ‘in de schulden wilde steken’. Prachtig streven maar door zo te kijken ging ze voorbij aan iets heel krachtigs wat ook gelijk impact heeft op de manier waarop jij klanten maakt. Deze voorbeelden werk ik uit in de podcast van vandaag, de 19de alweer van deze maand.
Ik ben benieuwd wat je er van vindt en zou het leuk vinden als je me zou willen laten weten wat je er van vindt en wat je belangrijkste inzicht was; info@veroniqueprins.nl
Verder maak ik nog even van de gelegenheid gebruik om je te wijzen op mijn gratis 3-daagse training die ik van 7  – 9 februari geef. Alle informatie en inschrijven via www.jezaakvoorelkaar.nl/focus Ben je erbij???
 
Veel luisterplezier! 

Photo by Cytonn Photography on Unsplash

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven