61: Ik verdiende het jaartraject bij mijn businesscoach terug in 45 minuten

Veroniqueprins.nl_

61: Ik verdiende het jaartraject bij mijn businesscoach terug in 45 minuten

Investeren. Het is onlosmakelijk verbonden met ondernemen, al proberen velen nog te doen alsof dat niet zo is. Starten een bedrijf met 2 stoelen in de logeerkamer en gratis visitekaartjes bij Vistaprintjes en een buurjongen die voor een krat bier een website bouwt. En dan als omzetdoelstelling 250.000 hebben voor dat eerste jaar. Wat denk je  zelf??
Dus dit wordt een bloedeerlijke podcast over investeren, het verschil met kosten en waar veel ondernemers de mist in gaan als het gaat over keuzes in investeringen maken. En dat dat een dure misrekening is. Waarbij ik overigens in de intro ook nog een verhaal vertel over een aantal kostenposten waar je zonder kunt in je business 🙂 Dus welkom bij de podcast die gaat over geld dat je investeert omdat je meer  geld wilt verdienen. Yep, dat zegt ze echt. Want het is nu eenmaal zo dat niet de podcast van een stichting of een vrijwilligers organisatie is toch? En dat is  toch ook niet het soort business wat jij wilt runnen? Daarom deze podcast, veel luisterplezier. 
 
In de podcast noem ik mijn 2 daagse Slim en Snel Succesvol op 24 en 25 maart aanstaande. Eindelijk weer live. Je kunt er bij zijn voor nu nog een Early Early Bird prijs via www.jezaakvoorelkaar.nl/slimensnelsuccesvol 
 

Photo by Maxim Hopman on Unsplash

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven