De businesslessen van mijn 5 am club experiment

Veroniqueprins.nl_

Foto: Elisa Ventur

 

Podcast 29: Sinds een aantal dagen ben ik lid van de ‘5 am club’, wat inhoudt dat ik iedere ochtend om 5 uur opsta. De reden is dat je dan effectiever zou zijn. En tuurlijk zitten daar weer een aantal waardevolle zakelijke lessen in die ik in deze podcast met je deel.

Ik ben een echte nachtvlinder, ik haat vroeg opstaan. Laat me tot 4.30 uur doorwerken en dat doe ik met droge ogen, maar voor 6.00 uur mijn bed uit is voor mij echt een gruwel. Het hele principe van ‘de 5 am club’ was aan mij niet besteed, integendeel. Dat was ‘niets voor mij want ik hou niet van vroeg opstaan’. En toch is dit al de tweede dag op rij dat ik om 5.03 uur mijn mand uitkom. Sterker nog, het is op dit moment 5.57 uur en ik heb de podcast voor vandaag er al weer opstaan. Just saying…………. Ik heb in de slechts 2 dagen dat ik dit doe alweer zoveel geleerd en zoveel inzichten gekregen waarvan ik zeker weet dat ze waardevol voor je zijn, dat ik je uitnodig om te luisteren naar de episode van vandaag.

Over hoe je besluiten neemt in je business, dat er geen ‘perfect moment’ bestaat, over start before you are ready en ’the way you do anything is the way you do everything’.

Heel veel luisterplezier. Wil je delen wat je er van vond?

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven