56; Je fysiotherapeut kan je niet helpen met een koortslip

Veroniqueprins.nl_

56; Je fysiotherapeut kan je niet helpen met een koortslip

Ik weet wat je nu denkt ‘Prins, gaat het wel goed met je?’ Waar gaat dit nu heen, dat snap ik ook wel dat een fysiotherapeut niets met koorstlippen kan. En het lijkt ook heel logisch. Toch is het iets wat ik zeer regelmatig zie gebeuren, alleen in een andere vorm. Mensen die zich tot een business coach wenden omdat ze bang zijn om zichtbaar te zijn. Of ondernemers die naar een mindsetcoach gaan terwijl ze behoefte hebben aan een strategie.

Het ding is dat heel vaak het probleem dat we constateren niet het probleem is waar het over gaat. Niet het probleem is. Ik ga altijd op zoek naar ‘wat is nu het probleem achter het probleem’. Omdat dat de enige manier is om de juiste oplossing te vinden voor wat er echt speelt, voor wat de echte bottleneck is in jouw business.

In deze podcast geef ik je een aantal voorbeelden die je waarschijnlijk wel zult herkennen waardoor je meer als een adelaar boven je business kunt gaan vliegen en een veel beter overzicht hebt. En betere besluiten kunt nemen. Klaar voor??

Ik deel heel graag mijn kennis en inzichten met je in de podcast van vandaag. En zou het leuk vinden als jij me zou laten weten wat er waardevol voor je was aan deze podcast; info@veroniqueprins.nl

Heel veel luisterplezier, tot de volgende podcast! 
 

Photo by https://unsplash.com/photos/oZuBNC-6E2s

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven