54. Weet jij hoe effectief jouw marketingtools zijn?

Veroniqueprins.nl_

54: Weet jij hoe effectief jouw marketingtools zijn?

Ik vind podcasten, na een niet helemaal liefdevolle start, inmiddels ontzettend leuk om te doen. En, en daar ben ik heel eerlijk in, ik ben ook zo enthousiast omdat het gewoon heel goed werkt. Wat ik daarmee bedoel is dat ik er echt extra omzet mee binnenhaal. Op die manier kijk ik naar al mijn marketingtools; ook mijn tijd is natuurlijk kostbaar. Toch is dat niet de manier waarop ik andere ondernemers om zie gaan met dit soort dingen. We YouTuben, Tiktokken, en Story’en ons suf en daar wordt nu ook in veel gevallen podcast aan toegevoegd. Maar is dat nu handig? Slim? Strategisch?
In deze podcast leer ik je welke vragen je jezelf moet stellen voor je een nieuwe tool inzet. Zodat je zo effectief mogelijk met je tijd omgaat en zoveel mogelijk omzet kunt maken in de tijd die je bezig bent met je bedrijf. Hopelijk is hij weer waardevol, ik wens je iig heel veel luisterplezier.
Mocht je nog mee willen doen aan mijn 10 daagse ‘Knallende Start’ schrijf je dan nu in via www.jezaakvoorelkaar.nl/start Heb je wensen/ideeën over onderwerpen die je graag in mijn podcast zou willen beluisteren, mail me dan op info@veroniqueprins.nl
Heel fijn weekend! 
 

Photo by https://unsplash.com/photos/ZDNyhmgkZlQ

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven