48. Oh help, moet ik nou echt upsellen na een workshop, webinar of training?

Veroniqueprins.nl_

48. Oh help, moet ik nou echt upsellen na een workshop, webinar of training?

www.jezaakvoorelkaar.nl/verliefdopverkopen

‘Wat is je upsell?’ een vraag die ik mijn klanten altijd stel als ze weer eens met een creatief idee komen. En ze verfoeien me om die vraag en zien uiteindelijk ook dat die vraag ze uiteindelijk succesvol maakt. In deze podcast aflevering ga ik in op de waarom en ook de hoe van upsellen. Ik weet zeker dat ik je kan laten voelen dat een upsell niets maar dan ook helemaal niets met elkaar te maken heeft met sales, al doet het woord heel anders vermoeden. Het gaat over altijd je klant voorop stellen en dat je daarom een upsell MOET doen. Yep, moet. Dat is nogal een mindshift he.

In deze podcast leg ik je uit hoe dat werkt. Zelfs als je nog niet weet wat een upsell is moet je deze podcast luisteren.

In deze podcast doe ik ook een aanbod naar mijn toptraining ‘Verliefd op Verkopen’ die ik op 19 en 20 november aanstaande organiseer. Als je deze podcast waardevol vond dan wordt je stikgelukkig van deze live online interactieve training die volledig over verkopen gaat en waarin ik je echt leer om daar verliefd op te worden. Omdat er zonder verkopen geen impact is, geen omzet, geen business en geen bestaansrecht. Ik kan je helpen om vanuit je tenen zonder stress of zenuwen je aanbod te doen waarop de ander ook nog ‘ja  zegt. Hoe zou dat zijn voor je? Ben je er bij? www.jezaakvoorelkaar.nl/verliefdopverkopen Fotocredits: https://unsplash.com/@justinlim

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven