155. (deel 2) Van € 500.000 naar € 1.000.000 in 1 jaar ; 10 redenen waarom ik veel ondernemers dit omzetdoel niet zie halen.

Veroniqueprins.nl_

Daar is ’tie dan, deel 2 van mijn podcast over het verdubbelen van mijn omzet en daarmee het ‘aantikken’ van de 1 miljoen omzet grens. Met daarin 10 redenen waarom ik zie dat veel ondernemers, alhoewel ze absoluut het potentieel hebben, die 1 miljoen euro omzet niet zullen halen. Welke redenen dat zijn, deel ik in deze aflevering met je.
Dit tweede deel had nogal wat voeten in aarde omdat ik hem ook graag als video op wilde nemen. Alhoewel, graag 🙂 Daardoor was er wat ‘uitstel’. En toen ik hem eenmaal opgenomen had, bleek de recorder niet meegelopen te hebben. Tuurlijk. Maar niets gebeurd voor niets, het gaf me meer tijd om over de inhoud na te denken en die is deze tweede keer denk ik beter. Ik laat dat echter aan jou over om dat te beoordelen.

Wil je de videoversie van deze podcast bekijken, klik dan hier ⁠https://youtu.be/LJaPZ2TKUks⁠
Jij bepaalt of er nog een derde deel in deze cyclus komt; wat wil jij weten over mijn reis naar 1 mio omzet, wat dus ook jouw reis zou kunnen zijn? Laat dat weten via info@veroniqueprins.nl en wie weet neem ik er dan nog eentje op.
In de podcast verwijs ik naar de Focus 3 daagse die ik van 30 oktober – 1 november organiseer; 3 Masterclasses in deze 3 dagen tussen 20.00 – 21.30 uur. Meedoen kan gratis via deze link: ⁠www.veroniqueprins.nl/focus⁠

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven