151: Interview met Celine Charlotte over verkopen via Instagram

Veroniqueprins.nl_

Een aantal jaren geleden sprak ik op een congres waar Celine Charlotte () vóór mij sprak. Natuurlijk ging dat destijds over Instagram, wat maakte dat ik in eerste instantie met wat weerstand luisterde; Instagram en ik waren nog niet helemaal lekker een team destijds. Nu nam ik haar toen al wel heel serieus want  ik was me er van bewust dat ze een imperium had opgebouwd, juist oa door middel van dit Social Media kanaal. Zij vertelde daar op het podium een aantal dingen waardoor ik dacht ‘Prins, nu ga je hier ook echt mee aan de slag’ en aldus geschiedde. Ik denk dat inmiddels minstens de helft van mijn omzet via dit Instagram komt. Ik ben haar dus eeuwig dankbaar.

Charlotte van het WoutNu kreeg ik een aantal maanden geleden een appje van mijn dochter dat Celine Charlotte ondernemers met een podcast zocht voor een interview. Ik las het berichtje, dacht ‘dat is een goede kans’ en deed er heel even niets mee omdat ik nog wat andere dingen in mijn agenda had staan. En die gaan bij mij altijd voor, ik laat me niet leiden door de waan van de dag. Toen ik de dag erna wilde reageren op het desbetreffende bericht las ik ‘ik heb inmiddels mijn keuze gemaakt, iedereen die geselecteerd is ontvangt vandaag bericht van mijn team’. Ik baalde als een stekker. Ik wéét dat sommige kansen maar 1 keer voorbij komen en dat ik er gelijk op had moeten reageren. Ik weet echter ook nog iets anders; het is nagenoeg nooit te laat, je kunt het altijd tóch nog proberen. En dat deed ik. Ik nam contact met haar op (op een manier die achteraf strikt verboden bleek….. maar dat wist ik niet 🙂 ) en berichtte haar:  ‘wat super dat je je podcasthosts al gevonden hebt, ik gun je echter ook een écht leuke podcast dus schuif mezelf alsnog graag naar voren’. Een paar uur later had ik een reactie dat ze dat een leuk idee vond en aldus geschiedde.

Vandaag deel ik het interview met je. Aan de ene kant trots, aan de andere kant is het een tikkie awkward want het is in het Engels. En je kent dat wel; als ik thuis spruiten schoon sta te maken spreek ik foutloos Engels. Zit je dan tegenover iemand die je bewondert en waarvan je weet dat ze alle ‘uh’s’ er altijd uit monteert (mijn podcasts bestaan zo’n beetje uit uh’s….) is het een hopeloos gestotter in mijn oren. Maar goed, ik ben niet van het perfectionisme zoals je weet en de inhoud is wel heel waardevol. Het gaat namelijk over verkopen via Instagram en ik vind dat ze een aantal gouden inzichten deelt. Dus bij deze ’tadatata’, mijn interview met Celine Charlotte. Ik wens je heel veel luisterplezier!!!

Vind je het leuk om de aflevering te bekijken ipv te beluisteren, dat kan hier op .

Youtube

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven