149: De spirituele kant van een Kick Ass Business Coach; mijn tatoeage, vorige levens en welke rol spiritualiteit in mijn business speelt

Veroniqueprins.nl_

‘Het wordt tijd dat mensen ook jouw andere kant eens zien’ is wat  me een paar weken geleden in een berichtje liet weten.

Madelon RijkersHmmm, ik was niet gelijk wild enthousiast. Ik weet niet helemaal waarom ik dat zou doen, ik vind spiritualiteit tegenwoordig ook bijna een marketingtool en daar ben ik wars van.   Maar Madelon is leuk en lang mijn klant geweest. Daarbij was het de laatste dag voor mijn vakantie dus ik dacht ‘ach, het is in ieder geval met haar leuk’.

Zo kwam dit interview tot stand en het groeide uit tot iets bijzonders. Waarin ik je vertel over mijn tattoo, mijn vorige levens, welke rol spiritualiteit in mijn business speelt (een grote 😊) en nog veel meer wat je mogelijk niet of nooit bij mij verwacht had.

Dus bij deze…………  Ben je geïnteresseerd in wat Madelon doet, zoek haar even op op haar website www.madelonrijkers.nl  Veel luisterplezier! Enneh, leuk als je me laat weten wat je er van vond!

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven