144: Wees kritisch op de effectiviteit van je acties

Veroniqueprins.nl_

Op dit moment draai ik de 11 daagse ‘Slim in Actie’. Waarbij ik met ruim 800 mensen dagelijks scherp kijk naar en coach op de acties die ze uitzetten om hun doelen te bereiken. Tijdens die 11 daagse worden heel veel dingen duidelijk bij mijn deelnemers; vooral waarom ze hard werken en toch niet voldoende omzet draaien. Het ene  na het andere zgn. kwartje valt.

Een  van de inzichten die daar met name genoemd wordt behandel ik in deze podcast; zorg dat je als een adelaar nog strakker gaat kijken naar de verwachte effectiviteit van je acties. Daar kun je namelijk naar kijken. In deze podcast leer ik je hoe.

Wil je hier nu meer van weten? Van 7 – 9 november aanstaande organiseer ik mijn 3 daagse minitraining ‘Focus voor succes’ Herken jij je er in dat je vol grote plannen zit maar er niet veel van terecht komt? LIjk je wel altijd tijd te kort te komen? Werk je veel/hard maar levert dat nog niet echt voldoende klanten op of denk je dat dat anders kan? Doe dan mee met mijn 3 daagse vanaf 7 – 9 november, ook nog gratis!  Meer informatie en inschrijven via www.jezaakvoorelkaar.nl/focus  Doe je mee??

Dank je wel voor eht luisteren en tot de volgende podcast!

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven