141: ‘Het stellen van een omzetdoel verlamt me’

Veroniqueprins.nl_

Allereerst is dit een unieke uitzending. Het is pas 1 keer eerder gebeurd dat ik mijn podcast opnieuw heb opgenomen, vandaag was de tweede keer. Dus extra goed luisteren he…………….. 🙂 Geintje!

Deze podcast is vooral van waarde als het werken met een omzetdoel voor jou ‘lastig’ is. Onlangs had ik namelijk een gesprek met één van mijn klanten toen we een plan voor haar business zouden gaan maken. Waarbij ik haar eerst naar haar omzetdoel vroeg; hoe kan ik nu een plan maken als ik niet weet waar je heen wilt. Tikkie onmogelijk. Toch wilde ze geen doel stellen want dat verlamde haar, gaf ze aan. Dus deed ze het liever zonder.

Nu mag dat en ben ik de eerste die aangeeft dat er meerdere wegen naar Rome leiden. Ook als het gaat om het stellen van doelen. Toch ging ik met haar verder in op haar opmerking en vooral ook wat er nu precies achter zat. Het ging ‘op z’n Veronique’s’ om het zo maar eens te zeggen. Het bleek voor haar heel verhelderend en waardevol te zijn. Om die reden deel ik het met jou, met name als jij dat verlammen herkent. Dus veel luisterplezier in dat geval.

Wil je wel graag leren hoe het zit met doelen stellen en plannen maken, dan nodig ik je van harte uit voor mijn Kickstart Workshop op 18 november aanstaande. Live online leer ik je er van alles over. Voor meer informatie en je ticket; www.jezaakvoorelkaar.nl/kickstart

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven