133: Don’t get better at marketing, get better at sales

Veroniqueprins.nl_

Ik herinner me nog als de dag van gisteren dat mijn eigen coach dat tegen me riep. Eerst dacht ik dat ik het verkeerd verstaand had. Marketing is toch belangrijk? Hoe meer mensen je al kennen en van je beginnen te houden in het marketing gedeelte, hoe makkelijker de uiteindelijke verkoop zal zijn voor je.
Veel mensen zijn daarom vooral bezig met het laten groeien van hun bereik. En tot je ongeveer 2 of 3K omzet per maand draait, is dat niet per definitie de slimste en snelste weg. WAarom je je beter op sales kunt richten in die fase, leg ik je uit in deze podcast. Ik wens je heel veel luisterplezier.

Verder doe ik je zelf ook een aanbod in deze podcast; om aanwezig te zijn bij mijn najaarsevent op 2 en 3 november in theater ’t Goyland in Hilversum. Het gaat fantastisch worden en ik weet zeker dat je spijt zult krijgen als je het overslaat dit keer. Vandaar nog een keer mijn oproep om toch een ticket te kopen. WAarbij je deze week nog deelname aan ‘Slim in Actie’ er gratis bij krijgt tot en met 17 oktober.

Meer informatie en het bestellen van je ticket; www.jezaakvoorelkaar.nl/event

Dank je wel voor het luisteren en hopelijk tot de volgende podcast!

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven