129: Onze maandevaluatie deel 1; sturen op cijfers

Veroniqueprins.nl_

Evalueren is voor mij een zeer belangrijk deel van succesvol worden. Ik ruim er daarom ruim de tijd voor in per maand. We doen dat bij Je zaak voor Elkaar in 2 delen; we evalueren op cijfers (halen we de omzetdoelstelling, hoe is de kostenontwikkeling) Dat gedeelte behandel ik in deze podcast waarbij ik ook mijn eigen cijfers doorspreek. In een volgende podcast deel ik met je op welk tweede deel ik evalueer ik mijn aantallen, conversies, acties en wat er goed en minder goed ging. Hierover neem ik een andere podcast op.

In de podcast van vandaag laat ik je zien op welke punten wij maandelijks onze cijfers evalueren. En ja, ik weet dat dit voor heel veel mensen niet een heeeeeeeeel erg favoriet onderdeel is. Snap ik ook, anders waren we wel accountant geworden 😉 Toch denk ik dat er een paar waardevolle inzichten inzitten en dat het gewoon hoort bij het runnen van een (financieel) gezond bedrijf.

Ik sluit af met de wens je te mogen ontvangen tijdens mijn event op 2 en 3 november aanstaande in Hilversum. Alle informatie en het aanschaffen van een ticket kan via deze link: www.jezaakvoorelkaar.nl/event 

Heel veel luisterplezier!

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven