127: Business en vrienden; hoe leg je de grens tussen je bedrijf en je vriendschappen en word je ook vrienden met klanten?

Veroniqueprins.nl_

Eerlijk?? Ik vond het zelf best een dingetje in het begin; wat nu als klanten iets met je willen eten of koffie willen drinken of af willen spreken, wat doe je dan? Daar moet je echt mee om leren gaan. Hoe ik dat doe leg ik uit in deze podcast die overigens over nog heel veel meer dan dat gaat. Namelijk ook over grenzen stellen, eerlijk durven zijn, voldoende in je waarde staan en nog veel meer. Ik hoop dat hij waardevol is voor je.

Aan het einde doe ik een aanbod voor mijn 2 daagse event op 2 en 3 november aanstaande in Hilversum. 2 dagen lang duiken we samen in jou en in je business, geef ik je inzichten en zal ik je *ss kicken en nog zoveel meer. Tickets kosten nu voor 2 dagen slechts €227 ex BTW en als je je ticket tot en met 10 oktober koopt heb je er zelfs een extra gave bonus bij. Die vind je als je gaat afrekenen als kassakoopje. Ben je erbij? Om FOMO te voorkomen, want dat krijg je geheid! www.jezaakvoorelkaar.nl/event 

Ik zie je graag in november en bij de volgende podcast deze maand. Tot morgen!

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven