123: De manier waarop we het ondernemen en succes zo ongelooflijk ingewikkeld maken. En hoe dat anders kan.

Veroniqueprins.nl_

Ik vergeet het nooit meer. Ik zat voor een training in een zaal in de VS en mijn coach kwam binnen, het was net iets na negen uur. Het eerste wat ze riep was ‘de meesten van jullie zijn er echt op gebrand om het ondernemen zo ingewikkeld mogelijk te maken zodat je altijd een excuus hebt waarom het niet lukt’.  Ik zag mensen naar adem happen, rood worden en in een aantal gevallen zelfs beide reacties tegelijkertijd. Het was echt bizar wat ik daar zag gebeuren als gevolg van deze opmerking. En sinds dat moment herken ik exact hetzelfde bij veel kennisondernemers die ik tegenkom.

Ondernemen is ongelooflijk leuk en succesvol worden hoeft niet ingewikkeld te zijn. Alleen kiezen we vaak de tegenovergestelde weg en dat is eeuwig zonde. Want ik weet hoe het kan zijn als je weigert om de boek gecompliceerd te maken en écht voor simpel kiest. En dat gun ik jou ook.

Om je daar verder mee te helpen organiseer ik de Kickstart workshop. In 3,5 uur leer ik je live, interactief online, hoe ook jij een fundament kunt bouwen voor een business waar je goed geld mee kunt verdienen doordat je van waarde bent en dus impact kunt hebben. De investering is slechts €27 ex BTW.

Meer informatie en inschrijven; www.jezaakvoorelkaar.n/kickstart

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven