108: Een business samen met je partner; hemels of een hel :-)

Veroniqueprins.nl_

‘Ik zou dit zo graag met mijn partner willen doen’ is één van de opmerkingen die ik vaak krijg. ‘Lijkt me zo geweldig leuk’. Nu kijk ik daar iets  anders naar. Juist het samen werken in een bedrijf heeft me, onder andere, mijn eerste huwelijk gekost dus ik vond het lange tijd iets minder iets waar ik naar verlangde. Want wat nu als dat weer zo zou gebeuren? Toen ontstond er een situatie dat het niet meer dan logisch was dat mijn man onderdeel zou worden van mijn bedrijf en dat gaf, zeker in eerste instantie, de nodige ‘uitdagingen’.  Zo heb ik hem twee keer per per email ontslagen, alleen ging hij niet. Gelukkig maar achteraf, maar het zegt iets over hoe het gestart is.

Hoe je een business kunt bouwen waarin je naast collega’s ook nog geliefden kunt zijn zonder dat het de hele dag over het werk gaat, daarin neem ik je mee in deze podcast. Met als leuk detail dat hij opgenomen is op de dag dat we exact 24 jaar samen zijn én mijn man is ook onderdeel van deze podcast, hij vertelt je zijn kant van het verhaal.

We wensen je heel veel luisterplezier! Wil je me een beoordeling geven in Spotify of Apple als je het de moeite waard vond? Dank je wel!

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven