101; Waarom ik begin dit jaar wilde stoppen met mijn bedrijf

Veroniqueprins.nl_
Op 22 juni jl had ik mijn event Zakenreis. Met maar liefst 500 deelnemers in de zaal was het één groot feest. Toen ik opkwam was dat een enorm emotioneel moment omdat ik me realiseerde dat het niet veel had gescheeld of er was nooit meer een event geweest. Begin dit jaar was ik namelijk helemaal klaar met mijn bedrijf en heb ik serieus overwogen om te stoppen. Dat ik hier dus wel weer stond, voor zo’n zaal met zoveel mensen voelde voor mij als een nieuw begin. Ik ben normaal een open boek maar deze episode over het interne gedoe dat ik had en wat er toe leidde dat ik dichtbij stoppen zat, heb ik met weinig mensen gedeeld. Ik zou het ook voor mezelf gehouden hebben als ik niet meerdere malen de vraag zou hebben gehad waarom ik dan zou willen stoppen, En toen dacht ik ‘al is maar 1 iemand geholpen door het delen van mijn verhaal, dan is het al de moeite van het opnemen waard. Ik ben hier ontzettend eerlijk en hoop dat je wat kan leren van mijn ervaring in de afgelopen maanden.
Ik noem in de podcast ook mijn najaarsevent op 2 en 3 november aanstaande. Ben je erbij? https://jezaakvoorelkaar.plugandpay.nl/checkout/event-je-zaak-voor-elkaar
Heel veel luisterplezier. Laat je me weten wat je er van vond?

Photo

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

1 gedachte over “101; Waarom ik begin dit jaar wilde stoppen met mijn bedrijf”

  1. Marije Scheeren

    Gister deze podcast beluisterd. Elke keer ben ik weer aangenaam verrast over jouw openheid. Het is een heel herkenbaar verhaal. Wat fijn dat je je drive weer gevonden hebt! Niet alleen voor jouzelf, ook voor mij en al je andere klanten. Ik had je podcasts wel gemist en ben blij dat je de draad weer oppakt. Steeds steek ik er iets van op. Ik zou het super vinden als je van juli een podcast-maand maakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven