Wil je mij helpen?

Veroniqueprins.nl_

De mensen die mij kennen vallen nu van hun stoel; ‘Veronique die om hulp vraagt? Onmogelijk!” En toch is het zo, voor alles moet een eerste keer zijn tenslotte. En mijn droom is groter dan mijn weerstand om om hulp te vragen. Het doel heiligt de middelen dus eigenlijk… Dus hierbij mijn vraag; waarom geven veel coaches en therapeuten liever hun droom op dan dat ze om hulp vragen?

Ik leef zakelijk gezien mijn droom, dit is mijn bestemming en mijn ‘waarom’. Het is mijn grote passie om coaches en therapeuten die vanuit hun hart de prachtigste dingen doen, ook zakelijk succesvol te maken. In de mate waarin ze dat zelf willen, minimaal tot het niveau van een gezond inkomen. Tijdens mijn training in Las Vegas werd mij gevraagd wat mij nu boos maakt, waar ik nu écht verdrietig van word. Dat is de kern waar het om draait, dat is waarom ik de dingen doe die ik doe. En bij mij is dat dat ik nog zoveel coaches en therapeuten zie worstelen met een veel te laag inkomen, een vaag productaanbod, worstelend met structuur, als een hamster in een rad keihard lopen zonder een meter vooruit te komen. En ondertussen zo weinig verdienen dat ze op korte of lange(re) termijn genoodzaakt zullen zijn om hun droom op te geven En dat maakt mij kwaad, dat hoeft namelijk niet als ze maar om hulp vragen. Als ze mij inschakelen om samen de boel op de rit te zetten, dingen te verduidelijken en vooral ook te vereenvoudigen. Mij laten doen wat ik het allerbeste kan zodat zij kunnen blijven doen wat zij het allerbeste kunnen.

Kun jij mij antwoord geven op de vraag waarom ze dan soms toch zo twijfelen? Waarom het zo moeilijk is om om hulp te vragen? Weten ze niet dat er mensen zoals ik bestaan? Zijn ze ergens bang voor? Zien ze die winst van een dergelijke investering niet? Waar zit dat nu toch in? Zou jij mij daar mee kunnen helpen? Heb jij voor mij het antwoord op/ inzicht in deze vraag? Zodat ik dat kan gebruiken om nog meer van jouw collega’s het zakelijk beter voor elkaar krijgen, ik kan dat namelijk écht. Zodat ik misschien jou wel kan helpen om van jouw ‘hobby’ een echt bedrijf te maken. Wil je dat antwoord met me delen? Hieronder of in een persoonlijk bericht als dat makkelijker voor je is? info@veroniqueprins.nl

Dank je wel, mooie dag!

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven