‘Vandaag ontmoet ik mijn ideale klant’

Veroniqueprins.nl_

Dat is het motto waarmee ik iedere dag de deur uitga. Nu woon ik in een dorp met 6.000 mensen, dus op zich is de kans niet zo groot. Toch geloof ik het en dus kom ik ze tegen.

Zelfs hier in de VS. Zo reed ik gister met een Uber naar het hotel en ik maak een praatje met de chauffeur. Hij gaf aan dat hij net ook voor zichzelf begonnen was, buiten Uber om. Dus ging ik ‘aan’, de arme man ???? Gaf hem wat tips over zijn visitekaartjes en verdienmodel en dat hij me moest vragen of ik nog vaker ern taxi nodig had tijdens mijn verblijf.

Hij werd wild ???? Stond vanmorgen 10 minuten te vroeg op me te wachten en vroeg of hij me nog wat extra vragen mocht stellen. Dan zou hij me gratis naar het vliegveld brengen aan het einde van de dag. Dus……

Je klanten zijn overal, je moet ze alleen willen zien. We zijn vaak zo druk met het ‘zoeken’ naar klanten dat we over ze heen stappen als ze recht voor onze neus staan!

Ik wens je een mooie dag!
(Enneh niet de beste foto maar de arme man wist niet wat hem overkwam met mij op de achterbank en dan ook nog een foto willen ????)

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven