Springen… Ofwel: ‘Als je wat wilt dan moet je wat’

Veroniqueprins.nl_

Gisteren heb ik al een paar uur hier gewerkt, vanaf vandaag is ons kantoor officieel open! Wat een rijk gevoel, al voel ik me nog wel te gast in mijn eigen ruimte. Het is ook zo mooi geworden en ik kan het me haast nog niet voorstellen. En natuurlijk is het eng, als je nooit springt kom je echter ook niet verder!

Een aantal jaren geleden heb ik mijn hart gevolgd en mijn zekerheden achter me gelaten om te gaan doen wat ik het allerbeste kan en het allerliefste doe; mensen leren om een steengoede ondernemer te worden. Zodat zij kunnen blijven doen wat zij het allerliefste doen en het allerbeste kunnen.

Ik heb mijn droom omgezet in daden; ik ben gewoon gaan doen. En dat heeft me tot hier gebracht vandaag, ons eigen kantoor! Gaat dat altijd vanzelf? Absoluut niet! Is het de meeste makkelijke weg? Alles behalve! Ook ik heb echt wel eens mijn momenten dat ik denk; ‘ik kap er mee’. En toch geef ik dan niet op, ik haal adem en zet weer door. Omdat ik dit niet op wil geven, niet op kan geven.

En dan komt er een dag als vandaag. Een fijne coachsessie met mijn mastergroep waarop dan positieve reacties komen. Een individuele sessie met een klant zojuist die aangeeft dat ik ‘het echt goed zie, je bent écht een goede coach’. En dan zit ik hier toch maar mooi naast mijn maatje en collega Ria Kaashoek op ons mooie kantoor. En is het goed om af toe ook stil te staan bij dit soort momenten en daar niet aan voorbij te hollen. Omdat dit de dingen zijn waarom ik doorga, waarom ik het niet opgeef. Ik kan er, door mijn kennis te delen, voor zorgen dat anderen hun droom niet hoeven op te geven. Haal ik nog een keer diep adem als het even tegenzit. En zit ik nu hier.

Dit verhaal deel ik om je te laten zien dat het écht mogelijk is om je droom te leven. Zolang je er maar in gelooft, als je écht een goed product hebt en bereid bent om dat te doen wat nodig is om er te komen. En je altijd één keer meer opstaat dan dat je valt…

Ik wens je een prachtige dag, leef je droom vandaag!

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven