Soms begrijp ik het gewoon niet

Veroniqueprins.nl_

‘Kom je een bammetje bij me eten? Gratis en voor niets? Mag je me ook nog alle vragen stellen die je hebt over het opbouwen van een praktijk. In een select gezelschap. Je hoeft me alleen maar een originele vraag te stellen, daaruit selecteer ik 10 deelnemers. Je gaat met een goedgevulde maag en een hoofd vol ideeën, kennis en inspiratie de deur weer uit.’

 

Twee weken geleden had ik een mijlpaal op Instagram en ik vier graag mijn successen, groot of klein. En er is niets leukers dan samen vieren, daarom bovenstaande uitnodiging. Volgens mij een topfeestje, ik heb er zin in. Ik zou 10 mensen uitnodigen, uiteindelijk zijn dat er 15 geworden: “The more the marrier” toch? 

 

Ik vind het leuk en ik ben verbaasd. Het is lastig om dat uit te leggen in dit blog omdat het heel makkelijk verkeerd uitgelegd kan worden. Nu heeft een wijs iemand mij geleerd dat je tegen de juiste mensen nooit de verkeerde dingen kunt zeggen, dus daar gaat ‘ie. 

 

Ik spreek dagelijks enthousiaste coaches en therapeuten die zeggen ook heel graag succesvol te willen worden. Want ze hebben een grote missie en/of ze hebben een groot ‘waarom’ dat niet gediend is met een slecht betaalde hobby. Dat is precies mijn doelgroep. En weet je dat succesvol worden eigenlijk niet zo ingewikkeld is. In mijn boek deel ik een aantal basisvoorwaarden en tips en dat zijn o.a. dat het handig is om je te omringen met succesvolle mensen én dat je vooral heel veel vragen moet stellen. Van Tony Robbins is de quote:

 

Quality questions create a quality life. Successful people ask better questions and, 

as a result, they get better answers.

 

Die heb ik me al heel lang geleden in mijn oren geknoopt. Dus als ik met mijn eigen coach een 1 op 1 sessie of een Vraag- en Antwoordsessie heb, dan zorg ik ervoor dat ik me extreem goed voorbereid. Ik weet namelijk dat er in dergelijke sessies heel veel ‘luisteraars’ zijn die niets te vragen hebben. Dus zorg ik dat ik zoveel vragen heb dat ik die groepssessie in mijn eentje kan vullen. Kwalitatief goede vragen. Ik weet bijna wat ik mijn coach per minuut moet betalen, dus ik ben wel gek als ik die dure minuten niet optimaal benut. Ik ben en blijf een kruidenier hè. 😊 Dus geen vragen over de kleur van mijn logo of waar ik mijn bureau het beste neer kan zetten. En ja, ik weet dat je nu je wenkbrauwen fronst, maar weet je dat dit echte vragen zijn die mij gesteld zijn. 

 

Enneh, dat gedrag heeft me geen windeieren gelegd. Ik kijk altijd om me heen wat er anders en beter kan en dan stel ik vragen. Heel veel vragen. Daardoor ben ik gegroeid tot waar ik nu ben in het tempo waarop ik het gedaan heb. Simpel hè.

 

Omdat ik weet hoe waardevol het voor mij geweest is, deel ik op mijn beurt mijn kennis ook heel graag. Dus daarom die toffe lunches; kennis en eten, ultieme combi. 

 

Voor die lunches nodig ik veel mensen uit. O.a. de lezers (lees; jij) van mijn blog en dat zijn er wekelijks zo rond de 10.000. Wat me zelfs nog een beetje zenuwachtig maakte, straks moet ik door 2000 vragen heen om de 10 leukste te kiezen. Vervolgens natuurlijk dit bericht gedeeld met mijn Insta volgers (>3100), zelfs een paar keer de uitnodiging herhaald de afgelopen week. Wat uiteindelijk resulteerde in 40 reacties. 40! En dan krijg ik bijna kortsluiting, dan snap ik het oprecht niet meer. Laat dat vooral mijn probleem zijn 😊, maar er zit zo’n ongelooflijk waardevol leermoment in dit voorbeeld dat ik graag met je wil delen. 

 

Allereerst, met mijn ego heeft dit hele verhaal niets te maken. Ik ben al stokoud en mijn bedrijf hoeft mijn ego niet meer te voeden, dat is zo fijn. 😊 

 

Denk gewoon eens met me mee: 

 • Ik deel mijn bericht met >10.000 mensen die volgens mij ambitieus zijn, want anders zou je mij niet volgen. Ik herhaal het zelfs nog een aantal keren. 
 • De lunch is gratis en heerlijk. Echt!
 • Ik ben één van de beste en snelst groeiende businesscoaches van Nederland
 • Ik hoor wel eens ‘ik zou met je willen werken maar ik kan je niet betalen’
 • Je mag me tijdens de lunch alles vragen, ik doe niet aan geheimen. 
 • Ik spreek dagelijks coaches en therapeuten die zeggen dat ze heel graag succesvol willen worden en ik bied je de mogelijkheid om van mij te leren hoe dat kan. Voor noppes. 

 

En als je dan in een heel klein gezelschap kunt komen eten, reageren er 40. Nogmaals, ik hoef er niet voor in therapie, mijn ego deukt niet zo snel meer. Maar eerlijk, waar gaat het hier nu mis? Hoe kan dat nu? Zo weinig?  

 

Hoe sta je eigenlijk in je eigen bedrijf? 

Ik denk dat dit voorbeeld tekenend is voor hoe heel veel mensen omgaan met hun praktijk. Ik neem je graag mee in hoe het voor veel mensen, en mogelijk tot vandaag ook voor jou, werkt.

 • Er komt iets voorbij waarvan je denkt ‘dat wil ik wel, dat zou interessant kunnen zijn’ (waar het dan ook over gaat) en je reageert niet gelijk maar ‘kijkt er later wel naar’. En we weten inmiddels allemaal dat ‘later’ vaak gelijk staat aan ‘nooit’. Ik heb gisteren 5 mailtjes gehad van mensen die balen dat ze niet hebben gereageerd, het was er nog niet van gekomen……… Zal ik je wat zeggen? Mijn praktijk is één van de 3 grootste bij mijn eigen coach. Ik zit me dus niet dagelijks te vervelen of lig de hele dag op de bank “mooi te liggen zijn” zeg maar. Van haar ongeveer 120 klanten ben ik zo’n beetje de enige die ze geen reminders hoeft te sturen voor livedagen, ik boek altijd het eerste mijn sessies in, ik ben echt een model-leerling. Daarom ben ik zo gegroeid. Ik stel niet uit, ik neem verantwoordelijkheid, neem z.s.m. besluiten. Begrijp je ‘dat doe ik later’ niet helemaal de handige houding is als je zelf ook graag een bloeiende praktijk op wilt bouwen? 
 • Er waren er die aangaven wel te willen komen maar dat het ‘zover weg’ was. Mag, is geen probleem. Alleen voor sommige kansen stap ik wel in mijn auto. Zelfs in het vliegtuig. En het is maar 1 keer hè, je komt geen week lunchen. 😊 Als je het waardevol vindt, is het het ritje ook waard, wat is nu afstand? Ik ken mensen die 100 kilometer rijden voor een kapper of een tandarts. 
 • Iemand gaf aan dat ze niet hebberig over wilde komen door de vraag te stellen. Een ander reageerde dat ze een ander ook graag een kans wilde geven. En ik denk dan ‘ik nodig je uit, waar is dat dan hebberig?’ Op zich is het een keurige eigenschap, maakt je gelijk de ideale schoonzoon of -dochter. Alleen in je bedrijf is het allesbehalve handig. Als je wilt winnen dan moet je niet achteraan blijven staan. Dat dient niemand en jou al helemaal niet. Daarom noem ik het hier; als je zo reageert op deze uitnodiging dan handel je in je bedrijf ook zo! ‘Ach, ga maar naar mijn collega, die is ook heel aardig’ of ‘och doe maar met korting anders lijk ik hebberig’.  
 • Toen ik dit met mensen deelde zeiden ze ‘maar ik had geen originele vraag’; typisch geval van perfectionisme. Waardoor je nu……………… niets hebt. In ieder geval geen gratis luxe broodjes en salade. En soep, ik heb altijd hele lekkere soep.  Het maakt mij, als ik zou willen komen lunchen, niet uit wat ik vraag áls ik maar wat vraag. Want als ik het echt graag wil is géén vraag stellen gewoon geen optie. Done is better than perfect. En weet je wat zo grappig is, er zijn maar heel weinig mensen die hele leuke en originele vragen kunnen stellen. Dus er komen nu ook een aantal mensen die niet een vraag stelden waar ik 2 uur van in een deuk lag maar ze hebben het tenminste wel geprobeerd! In ieder geval hebben ze een vraag gesteld. Overigens grote kans dat je ook in je praktijk nog op je grote doorbraak zit te wachten en dat die naar jouw verwachting ook echt gaat komen als je eerst ‘die originele vraag maar weet’, als je ‘dat ene ding maar af hebt’. Waarbij je bedoelt dat je wacht tot het perfect is. En guess what, perfect staat bij niet één succesvolle ondernemer op zijn/haar lijstje. 
 • Ik vond het eng om je die vraag te stellen omdat iedereen hem dan zou zien………….’ Je begrijpt deze wel hè? Je voelt ook wel dat ik nu een hele diepe zucht slaak hè. 😊 Als je dit soort vragen al eng vindt gaat het in de grote boze buitenwereld een lastig dingetje worden. Succes en onzichtbaarheid gaan niet samen. 
 • En dan de laatste en meest gehoorde ‘ik win toch nooit wat’. En ineens is het me duidelijk waarom ik toch zoveel mensen tegen kom die heel hard werken en toch geen steek vooruit lijken te komen. Als dit je houding is, als je per definitie van het negatieve uitgaat, als je vooral problemen en geen kansen ziet, dan is dat ook de wereld die je voor jezelf creëert. En ik hoop dan dat je aan de hand van dit voorbeeld jezelf even heel hard voor je hoofd slaat. Want er hebben, ik herhaal het nog één keer, slechts 40 mensen gereageerd! 40! Ik zou er 10 uitnodigen, dat zijn er uiteindelijk 15 geworden. Waarom koopt half Nederland een staatslot met een winkans op de jackpot van de Staatsloterij van 1 op 2,7 miljoen! En toch kopen heel veel mensen en lot. Bij mij bleek de kans 37,5% (of voor de positieven onder ons: 50%, je bent erbij of je bent er niet bij 😊) en ik leer je dat wat je nodig hebt zodat je je eigen fortuin kunt verdienen en nooit meer afhankelijk hoeft te zijn van de Staatsloterij. Hoe is dat? 

 

Ondernemen gaat om kansen zien. En grijpen! 

Eerlijk? Ik denk dat veel mensen een kans niet herkennen als die voorbij komt. En alhoewel er quotes zijn die zeggen ‘kansen zijn net als bussen, er komt altijd een nieuwe voorbij’ is dat in mijn ogen grote onzin. Kansen, echte grote kansen komen maar zelden voorbij. Die vragen ook niet of je er klaar voor bent of dat het goed uitkomt, die moet je gewoon grijpen als hij voorbij komt. En laat ondernemen nu volledig om kansen zien en kansen grijpen gaan. Dat is dus ook de reden waarom ik mijn ervaring met je deel en hoop dat je wat leert van de inzichten. 

 

Een echte ondernemer is niet te lui om te bukken, herkent een kans als deze voorbij komt en grijpt hem, ook al komt het niet goed uit. Dat komt het namelijk per definitie niet. 

 

Dus: als er iets voorbij komt wat je nuttig of kansrijk lijkt wat is dan jouw eerste reactie? Welke van bovenstaande responses past bij hoe jij bent en reageert? Wat vertelt dat je over je ondernemerschap en wat verklaart het over waar je nu staat met je bedrijf? Ik ben heel benieuwd. Wil je het hieronder met me delen? 

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

38 gedachten over “Soms begrijp ik het gewoon niet”

 1. Ja … jij heb mij zeker wakker geschud …

  Ik heb inderdaad na gedacht over bij jou het Bammetje eten, eerst denk ik .. Oohhh dat is cool !!! Dan verzink ik in .. wat zal ik eens vragen dan … en jawel daarna denk ik .. uiteraard wil jij mensen die nog iets van je af kunnen nemen .. 🤔 het jaar traject zit er voor mij nu niet in ( nog) ..

  Dus blijkt maar weer hoe een afwachtende en “denkend voor een ander“ houding ik maar weer heb …

  Dus ja .. nu zou ik inderdaad een juiste vraag gesteld kunnen hebben … hoe kan ik zorgen dat ik bewuster voor mezelf de juiste zakelijke keuzes maak .. zonder een ander steeds voor te laten …

  Want dàt is wat ik doe !!!

  “Ik ben het wèl waard”

  Dank je wel Veronique … 🌸💖

  1. Mijn eerste gedachte: “ik kan dan niet”. En net net, tijdens het lezen van je blog, werd ik er bewust van: daaronder zat de perfectionist. Die was maar wat blij dat ze dus niet de perfecte vraag hoefde te bedenken, want ik kon toch niet komen lunchen.. Done is better than perfect is een houding die ik nog niet onder de knie heb, maar steeds vaker bewust van ben!

  2. Zie hier een prachtig voorbeeld van : “Alle antwoorden zitten al in jezelf”. Ik zou het je niet anders gezegd hebben Ruby. De volgende keer zie ik je op dat podium hoor! ❤

 2. Mijn vraag is altijd wat kan het me opleveren wordt ik hier zelf beter van of krijg ik hierdoor nieuwe klanten. Nu ben ik geen coach maar een interim manager in de techniek heb ca 4 klanten per 3 jaar en fulltime facturabel. Ik lees met veel plezier en interesse je enthousiaste blog’s en probeer het te vertalen naar mijn situatie. Deze blog maakt me bewust dat ik tijd moet maken om met bestaande en nieuwe klanten te netwerken en ze te spreken bij een lunch of seminar of borrel etc. dus dankje maar ik kom geen bammetje eten.

  1. Ha Inge, graag gedaan hoor. Ben niet voor niets de Kick Ass Business coach 🙂 Je weet nu wat je te doen staat, mocht ik weer zo’n actie bedenken.

 3. Ja, de perfectionist in mij wil dan een hele goede vraag verzinnen uiteraard. Tegelijkertijd heb ik wel 1000 vragen aan je dus die keuze krijg ik wel gemaakt.

  Waarom dan toch geen vraag ingestuurd? Ik heb een gratis online iets gevolgd, ik ben bij je workshop van maar liefst 25,- geweest en bij je 2 daagse voor 200,- ofzo. Ik volg je gratis blogs graag. Ik ben nu niet in de positie dat ik een duur programma af kan nemen. Ik weet dat jij en alle andere business coaches zeggen dat geld nooit een reden is. Want als ik 110% overtuigd zou zijn dat ik het over een half jaar dubbel en dwars terug heb, dan ga ik nu naar de bank voor een lening (als dat zo eenvoudig gaat). Aangezien ik het van jou kan leren maar daarbij toch echt zelf zal moeten doen en mijn gezondheid me daarin nu te onzeker maakt, zie ik dat nu nog niet gebeuren.

  Maar als ik dan ook nog ga voor de gratis lunch waarbij jij daarna vast een aanbod doet voor een programma en ik dat niet afneem, voelt dat niet eerlijk ten opzichte van jou.
  Dus ik broed nog even op de ultiem perfecte vraag en als er weer zo’n ronde komt, waag ik het erop!
  De afstand is dan geen enkel probleem.

  1. Ha Regine en oh oh oh. Dit was nu juist jouw kans geweest om mij al je prangende vragen te stellen omdat het volledige programma een stap te ver is. Gewoon tijdens een toffe lunch met kennis en eten, de ultieme combi. Dus mocht er een volgende keer komen; denk dan niet aan mij maar denk alleen aan jezelf! Go for it. Ok? ❤

 4. Ik kan jouw lunch, en ik spreek uit ervaring 🤗, meer dan van harte aanbevelen! Het heeft mij enorm veel gebracht!

 5. Dankjewel lieve Veronique, voor deze schop onder mijn kont herinnering.
  Ik zat even in een dip omdat een samenwerking misloopt. Niet doordat ik mijn werk niet goed doe maar juist doordat ik doe wat jij mij leert en daar stappen mee bereik die deze dame niet bereikt. Ik trok het me even persoonlijk aan en liet dat urkermannenkoor weer op mijn schouder tetteren. Jouw blog heeft me daar weer uit gehaald. Opstaan en weer doorgaan! Dus ik ga verder et mijn eigen plan en die online opleiding om nog meer single moeders te bereiken zelf neerzetten!

 6. Jaaa, de perfectionist, en het uitstellen en het dan weer vergeten… ik ben er niet trots op! Je hebt me wel weer even laten zien dat kansen niet hetzelfde zijn als de stadsbus…..
  Vorige week – op mijn verjaardag 7 oktober – heb ik zelf ook een nieuwsbrief (nee het heet geen nieuwsbrief) de deur uit gedaan met een “7x7x7” challenge. Als ze 7 mail adressen konden geven kregen ze een gratis sessie Cranio. Daar heeft alleen mijn yoga juf op gereageerd met de suggestie om lid te worden van twee facebook groepen bij mij in de buurt. Dat heb ik dan wel meteen gedaan…. Ik ben dus net zo erg als mijn eigen mailinglijst….
  Sorry Veronique, het ligt zeker niet aan je kennis en kunde!

 7. Lieve Veronique, … euh nee, lief vind ik je eigenlijk helemaal niet 😉
  Ik baal elke keer weer zo enorm van mijzelf wanneer ik je blog lees en weer iets, wat ik eigenlijk super graag wil, gewoon laat liggen, niet doe, niet reageer, niet op instap!
  “Lekker bezig” zeg ik dan tegen mijzelf, en kruip nog even dieper onder mijn steen, inmiddels formaat hunebed.
  Voor jou maakt het waarschijnlijk niets uit (je schrijft je volgende ‘Kick ASS’ confronterende blog toch wel vrolijk verder) …. Maar voor mij maakt het wel uit!
  Ik heb er schoon genoeg van! Ik wil je blogs vanaf nu lezen zonder dat ‘hunebed’ gevoel. Vandaag pak ik het wel op, vandaag reageer ik en vandaag stap ik in!
  Ik committeer mij vandaag, voor mijzelf aan mijzelf zodat ik nu ga doen wat ik wil!
  No more excuses!
  Hoppa, weg met die steen!

 8. Yes, ik ben 1 van de gelukkige, ga heerlijk lunchen, Veronique ontmoeten in levende lijve en benieuwd naar het antwoord op mijn vraag. Wat wil jij later worden? Hi hi. Ik vind het een ludieke vraag, het is maar net hoe je hem leest, in welke gemoedstoestand en hou je van deze humor.
  Toen ik mijn naam zag verschijnen bij de 15 gelukkige was ik happy, ik ben competitief ingesteld, oh dan had ik toch een leuke vraag gesteld ging door mijn hoofd, maar mijn eerste gevoel bij het lezen van haar bovenstaand bericht, beetje teleurgesteld want er waren maar 40 vragen. Gelukkig blijf ik daar niet in hangen en maakt dat gevoel snel plaats voor geluk en positiviteit! Ik ben erbij!
  Nieuwe ronde nieuwe kansen! Elke dag kun je iets leren dus wat een opportuniteit lunchen met Veronique en gelijkgestemde. En dat was ook de reden dat ik een vraag gesteld had, dit is zo’n geweldige kans, mijn buikgevoel zei meteen doen. Actie!
  Veronique haar idee, successen te vieren daar ben ik grote fan van. Vier elk succes, hoe klein ook en super dat je dit met ons wil delen. Mijn honger is groot 😉 . Hi hi
  Ik kijk er naar uit!

 9. *Kreun*… Guilty as charged… Ik wilde serieus een vraag stellen want juist omdat ik geen coach ben en sommige zaken voor mijn gevoel nét iets anders werken in mijn praktijk, was ik wel benieuwd naar hoe ik die dingen zou kunnen doen. Maar toen ik de andere vragen las bedacht ik ‘even goed nadenken over een zinvolle vraag op een leuke manier gesteld’… en dan komt van uitstel toch weer ‘jammer joh, te laat…’
  ‘Stomme trut’, denk ik nu…

  1. Dan was dit zeker een mooie opportunity geweest Francis. De volgende keer grijp je ‘m hoor want van uitstel komt….

 10. Ja! Ik heb nog een vraag voor je! Eigenlijk wel meerdere;).Hoe ben je van dat irritante stemmetje afgekomen? Hier bedoel ik mee t stemmetje dat tegen je zegt dat je bepaalde ondernemersstappen niet moet doen, dat je binnen je veilige paden houdt? Kunnen ook personen om je heen zijn. Hoop dat er nog plek is bij je lunch of dat je anders in een van je workshops er antwoord op geeft. Loop hier zelf vaak tegen aan. Ik kijk uit naar je lunch! Groetjes Lilian

 11. Ik voel me wel aangesproken, ook omdat je mij iets heel tofs hebt aangeboden waar ik niet meteen ja op kon zeggen.
  In dit geval ben ik dan misschien niet jouw ideale klant, omdat ik al 4 dagen in mijn studio lessen heb en klanten te bedienen heb. Op zo’n korte termijn krijg ik dat niet geregeld om een dag weg te kunnen en vandaar dus ook geen vraag (de vraag die ik je had willen stellen is: wat zou jij als eerste aan Marcus Lemonis vragen, mocht die thee er een keer van komen?).
  Dus dat was mijn reden.
  Enne…Dat andere gaat wel lukken, maar laat ik nog weten per mail.
  Groetjes, Keety

 12. Gevalletje perfectionist is hier.. dacht ik er al wel vanaf te zijn. Druk jij me weer even keihard op de feiten:). Thanks!

 13. Ha Veronique, nou meestal ben ik degene die inderdaad denkt ik win nooit iets. Maar een aangeboden lunch bij jou met jouw sprankelende energie en jouw nuchtere kijk leek me het beste wat me kon overkomen. Dus heb ik speciaal daarvoor een Instagram account aangemaakt, terwijl ik juist minder vaak tijd wil verbranden op social media. En nu blijkt dat ik heel veel kans had om erbij te zijn. Wat baal ik dat ik niet een originelere vraag heb gesteld. Toch leefde mijn vraag wel bij mij. Mocht iemand afzeggen, ik val graag in!!

  1. Speciaal voor mij een Instagram account aangemaakt?! daar verdien je alleen al een lunch mee ha ha ha. Ik kom er bij je op terug 😉.

 14. Beste Veronique,
  Ik had het super gevonden, die lunch! Alleen ik heb een afspraak staan die dag, met inderdaad… een klant! Ha ha. Net begonnen met m’n praktijk, dus erg blij met de afspraken die ik heb. Had ik m kunnen verzetten? Wellicht, maar dat voelde ook niet goed in dit geval.
  Daarnaast dacht ik bij elke vraag die ik bedacht ‘serious, denk je dat je met die vraag gaat winnen?’. Mocht je nog eens zoiets organiseren, wordt je vast overstroomd met reacties! In elk geval zal die van mij er dan bij staan 🙂
  Veel succes (dat heb je al) en een leuke lunch alvast gewenst!

 15. Goh wat waardeloos zo weinig reacties. Nou had ik je bericht ook niet gezien, maar ik lag hier in Frankrijk ineens pardoes op de long en hartbewaking met hoogstens een mobiel die verdomd hard leeg liep. Heb daar een week gelegen en ben nu weer thuis na long- en hartontsteking. Verboden te vliegen wegens longembolie…kon eerder ook al niet naar Ermelo komen terwijl ik daar zo’n zin in had ! Ik pak zoveel opportunities op dat ik dus langzaam maar zeker mezelf ( weer) eens aan het slopen was, zelfs hier in Zuid Frankrijk war ik woon en werk. Anyway met mijn bijna 67 jaren moet ik nu eerst maar eens bedenken of ik mijn “Legacy” als Life & Energy Coach nog wil vergroten of er gewoon mee kap. Daar ben ik nog niet uit. Maar het duurt nog eventjes voordat mijn energy, my Life Force Energy weer helemaal functioneert. Maar ik blijf je volgen want ik ben dol op je artikelen en je reisverhalen afgelopen zomer. Dat ja daar alleen naar toe was!! Wauw. Je bent een te gek wijf! Ga vooral nog even door ! Liefs, je fan Mercedes

  1. Lieve Mercedes, wat een verhaal! Jij hebt echt het beste excuus 🙂 Ik hoop oprecht dat je heel snel opknapt en wij elkaar binnenkort ergens gaan ontmoeten. Houd je haaks!

 16. Tja die perfectionist natuurlijk, ik verdien het alleen maar om te komen als ik een hele goede vraag stel. Terwijl ik juist het stellen van vragen zo ontzettend lastig vind. Een mooie vraag zou zijn “Hoe bedenk jij de juiste vragen?” Ohhh … daar zou ik zo graag het antwoord op krijgen.
  Gemiste kans dus. Jammer! Wie weet een mooi onderwerp voor een blog? In ieder geval bedankt voor deze les en een hele leuke lunch gewenst!
  Lieve groet, Denise

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven