‘Rillend in mijn bikini’tje’…

Veroniqueprins.nl_

Ik was 5 en  voor mijn gevoel was het 5 uur. In de ochtend wel te verstaan. ‘Kom je nou’ riep mijn moeder onder aan de trap, ‘we moeten echt gaan!’. Het was dinsdag dus ‘zwemlesdag’. En ja, iedereen die kinderen heeft hoor ik nu hetzelfde denken ‘shoot, zwemles’.

 

Uren langs de kant, ze lijken wel geen vordering te maken, die van jou mag weer als laatste een badje verder en je wilt hem vanaf de tribune op een niet zo vriendelijke manier verzoeken om toch in godsnaam voor zich te kijken, op te houden met spelen, dit serieus te nemen want je gaat echt niet NOG – 6- MAANDEN- DIT-DOEN. Yep, ik snap je volkomen en ik heb hem ook op mijn netvlies. Er zijn weken geweest dat ik er 5 (je leest het goed, 5!) dagen in de week zat, dat ****zwembad. 3 dagen met één voor haar A en 2 dagen met de ander voor zijn B. Heerlijk, those where the days……….

 

Goed, terug naar mijn eigen zwemles. En ja, dit gaat weer ergens toe leiden, trust me. Toen ik 5 was (en net zo groot als dat ik nu ben…… 😊 ) woonden wij in Voorschoten. Het dichtstbijzijnde zwembad was ‘Zwembad de Vliet’ in Leiden. En omdat het al een ‘aantal jaren’ geleden is dat ik zwemles had kan ik je de situatie schetsen. Voor mij geen verwarmd subtropisch zwemparadijs. Nee, ik heb leren zwemmen in een buitenbad. Alle 3 de diploma’s. ’s Morgens tussen 7.00 en 7.25 uur, weer of geen weer. Ik zeg het nog een keer he, BUITENBAD.

 

Hoe dat dan ging. Nou iets anders dan nu. Bij ons ging je niet van badje naar badje maar werd je gewoon in 1 keer hoppa in het diepe gegooid. Van die vreselijke kurkendingen om die comfort nul hadden in water waar nog net geen ijslaag op stond. Maar dat was allemaal nog te doen. Echt. Wat het ergste was, was het wachten op de kant tijdens de instructies. Er was echter iets wat nóg erger was; het droogzwemmen. Geen idee of ze dat nu nog doen, maar destijds volop. Dat hield in dat je ’s morgens om 7.00 uur in je bikini’tje op een bankje moest gaan liggen en de beweging moest oefenen. Let wel, mijn moeder had 10 minuten daarvoor nog de ruiten van haar auto moeten krabben om met voldoende zicht bij het zwembad te arriveren. Do you get the picture? Maar dan moest je dus in de vrieskou (dat is in ieder geval mijn beleving, ik vermoed dat mijn moeder zal zeggen dat dat ‘echt wel meeviel’😊 ) op zo’n nog veel kouder ijzeren bankje gaan liggen met je buik en dan de zwembewegingen maken. Om dood te gaan zo koud. Het is mij echt meer dan duidelijk waarom ik zo’n hekel aan zwemmen heb. Nu ik er over nadenk is het volgens mij zelfs EMDR materiaal.

 

Goed, waarom ik dit nu meld? Stel nu dat er een advertentie had gestaan met de volgende tekst:

 

Staat uw kind ’s ochtends ook zo graag voor dag en dauw op? Dan hebben wij iets gaafs, een leuke activiteit nog vóór schooltijd. Trek het een bikini of zwembroek aan en kom naar ons niet verwarmde buitenbad. Wij laten het dan bij temperaturen schommelend rond het vriespunt zwembewegingen maken op stalen bankjes. We moeten er wel eens eentje van zo’n bankje afschrapen naderhand, maar dat heeft nog nooit tot blijvend letsel geleid. In de buitenlucht laten we het 3 keer in de week een minuut of 10 ronddraaiende bewegingen met armen en/of benen maken. Zorg wel voor dikke kleding achteraf want het kan zijn dat ze wat verkleumd weer mee naar huis gaan. Je kunt bellen voor meer informatie naar…………….. (want aan mailen en websites deden we toen nog niet he)

 

Zelfs mijn moeder die destijds wel eens riep dat ik me niet zo aan moest stellen (I love you heel veel mam, ik weet dat je dit leest ) , had mij voor deze strafexercitie niet opgegeven. En jij jouw kinderen waarschijnlijk ook niet. En mogelijk heb je ook een beetje gelachen bij deze tekst. Kan ik me ook nog voorstellen. Echter………………

 

Ja, bij Prins komt er altijd nog een boodschap achteraan he. Je kunt hier om lachen maar dit is wat ik nog altijd dagelijks tegenkom op websites. Dit soort boodschappen. Geven ze ook nog de hoogte van het bankje en de actuele temperatuur van het ijzer er bij. De kleur van de lippen van de kindjes die met een melkbeker (toen waren er nog geen pakjes) en een boterham achterin de auto werden gezet. En echt, ik heb er de afgelopen week weer honderden gezien nav mijn Challenge. Oók van mensen die zeiden dat ze het ‘echt voor elkaar hadden’. Tot ik ze liet zien dat ze wel met een erg roze bril naar hun eigen teksten keken en ze in 100% van de gevallen toegaven dat het inderdaad over de lage temperatuur van de buitenlucht en de koude betonnen tegels ging. En niemand koopt zwemmen bij 3 graden en koude betonnen tegels, dat heeft zelfs Wim Hoff niet op zijn website staan.

 

Het is de methodiek en de werkwijze die op je salespagina staan. En ik wil je werkwijze niet weten? Die roept vragen op, schrikt af, maakt bang, maakt het alleen maar onduidelijker. Ik wil van mijn chirurg niet weten met welke naald hij mijn wond dichtnaait en welke steek hij daarvoor gaat gebruiken en welke spuit hij zet om me te verdoven, mond houden en doen. Zeg dat je het pijnloos voor me in orde gaat maken; ‘je voelt er niets van’. Zeg dat je mijn kind gaat behoeden van verdrinken. Geef aan dat je me een zorgeloze vakantie beloofd waarin je niet iedere 5 seconde je kind in de gaten moet houden omdat het anders koppie onder gaat. Geef aan hoe fijn het is als ze mee kunnen op zwemfeestjes omdat ze hun diploma hebben en hoe blij je kind daarvan wordt. Dát verkoop je; gemoedsrust, onbezorgdheid, veiligheid. Geen stalen bankjes en blauwe lippen.

 

Snappie??

 

Dus, weet jij 100% zeker dat jouw aanbod mijn ‘toets’ kan doorstaan? Weet je zeker dat jij ‘Je zaak voor Elkaar hebt’? Waarbij ik dit weekend naar aanleiding van mijn Challenge minstens 100 mailtjes kreeg van mensen die aangaven dat ze ‘al veel verder waren dan de basistraining’, wat in 102 van de gevallen niet het geval bleek te zijn. Geen doelgroep maar een bevolkingsgroep, 8 verschillende producten zonder resultaat, geen idee wat ze nu eigenlijk moesten doen om aan marketing te komen; ik heb niemand ‘gespaard’. Maar ik had wel gelijk. Wist ik zelf en vonden zij ook toen ze door mijn ogen er naar keken. Dat is ff ‘au’ maar weet je hoeveel au het doet als je je business bouwt op drijfzand. Als jij denkt dat je hartstikke goed bezig bent met je marketing voor je ideale klant en je lezer denkt iedere keer ‘waar heeft ze het nu weer over?’. Eeuwig zonde toch?

 

Dus; ben jij toe aan wat ‘stevige basiskennis’, een actiemodus, een dosis humor en energie, misschien wel een herhaling van wat je weet maar niet doet en een paar liefdevolle wakeup calls? Doe dan donderdag 5 en vrijdag 6 november van 10.00 – 16.30 uur  mee met mijn 2 daagse; Slim en Snel Succesvol

 

Live, interactief, samen door mij getraind worden met alle voordelen van thuis. Dit is inmiddels de derde keer dat ik deze training zo doe en iedereen ging net zo stuiterend naar huis; dwz ze waren natuurlijk al thuis. Niemand valt in slaap (trust me!!) en het geeft een hoop minder gedoe zonder reistijd etc, je eigen bammetjes tussen de middag etc.

 

2 dagen training door mij, full force met al mijn kennis voor slechts Euro 147,00 ex BTW. Dit aanbod geldt tot en met dinsdagavond 23.59 uur. Laat mij je leren hoe je slim succesvol wordt. Door de juiste stappen in de juiste volgorde op de juiste manier te doen. Zoals ik het zelf doe en al honderden anderen heb geleerd. Ben je er bij? www.jezaakvoorelkaar.nl/slimensnelsuccesvol

 

Enneh, mis je een uurtje of misschien wel 2 deze dagen omdat je al een afspraak hebt staan? Voor dit geld kun je dat missen. En ik zeg altijd; 80% is beter dan 0%. Heb je al meegedaan aan mijn training ‘Bouw een Bloeiende praktijk’ dan is het ook perfect om mee te doen. Het is een super aanvulling op die training!

Laat je hieronder nog even weten welke inzichten ik je heb gegeven vandaag over het verkopen van je methodiek?

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

4 gedachten over “‘Rillend in mijn bikini’tje’…”

 1. Marianne Verdijsseldonk

  Oh…. Veronique
  dat is weer de spijker op zijn kop ( of is dat ook een methodiek haha) En wat is dat toch dat ik me steeds laat verleiden om wel iets over die methodiek te vermelden. Heb ik bijna de 90 dagen bloeiende praktijk afgerond en staan al mijn pagina`s. Maar ben jij de enige die zegt GEEN METHODIEK EN dit is nog een dingetje met mijn website bouwer. Die vindt ook dat er drie kolommen moeten staan over opleidingen die ik heb gevolgd om de expertstatus neer te zetten. Dank voor je mail en ben ik de schoenmaker die weer focust op zijn leest.
  Tot donderdag!!! groeten Marianne

  1. Ha Marianne,

   Die drie kolommen zijn zo aangemaakt op je website:) probeer het eerst maar eens zonder 🙂
   Ennuh cool dat je er donderdag bij bent 🙂

 2. Fan-tas-tisch weer die mail! Wat kun jij dat toch goed! BBP-90 dagen en SSS bij je gedaan, heel waardevol en doorgevoerd in de praktijk. Gaat vorm krijgen, zó blij!
  Wilde ik je gewoon even laten weten… 😉

  Liefs!
  Iris

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven