Reviews van klanten ontvangen op je Facebookpagina, nieuw

Veroniqueprins.nl_

Vandaag ben ik achter een nieuwe FB functie gekomen die ik jullie niet wil onthouden en mogelijk is het jullie op je eigen of andermans pagina al opgevallen.

De button ‘controleren’. Controleren is weer een heerlijk kromme vertaling van het woord ‘review’ Deze is voor iedere FB pagina eenvoudig te maken en geeft jouw klanten de mogelijkheid om eenvoudig hun mening/recensie te geven op jouw dienst of product. Doe daar dus je voordeel mee. Hoe werkt het?

Ga naar je administratiepanel op je paginaGa vervolgens naar ‘pagina bewerken’En dan naar ‘pagina informatie bijwerken’Vul daar je adresgegevens in bij (hoe toevallig..) adres. Mogelijk heb je daar nu alleen je woonplaats staan, om de ‘controlebutton’ te krijgen moet je daar je volledige adres/praktijkgegevens invullenSla de boel en binnen enkele minuten tot enkele uren staat de ‘controleknop ook op jouw pagina!

 

Hoe kun je van de knop gebruik maken?

In plaats van je klanten om een geschreven recensie per mail of id te hoeven vragen, hoeven ze nu alleen maar ‘op de knop’ te drukken. Door het invullen van de sterren geven ze je een beoordeling en in het tekstvak kunnen ze een toelichting geven.

Eenvoudig hé!! En voor de bezoekers van je pagina is nu in één oogopslag duidelijk wat je klanten van je denken!

Doe hier dus je voordeel mee, succes!! Is de gebruiksaanwijzing niet helemaal duidelijk? Zoek even contact met me en ik help je er mee: info@veroniqueprins.nl

Succes!

Veronique Prins

Dé Kick Ass Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten die een serieuze praktijk willen opbouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven